günaydın canımmmm herkese günaydın kızlarrrrr bugun kalbinizden ne geciyosa o olsun hakkınızda insallahhh
günaydın seraycım iyi diyelim iyi olsun kuzum sen nasılsın??
bende iyiyimmm..başladık yine çalışmaya bakalım..
Bende geldımm Gününüz aydın olsunn bayanlar
hoşgeldinn canımmm...günün aydın olsun..
aynen canım bende öyle oturdum pc başına biraz gergin başladık bu gün inşallah böyle gitmez:44:
Bende geldımm Gününüz aydın olsunn bayanlar
hoşgeldin balım senin de günün aydın olsun
inşallah canım .o gerginlik ölüm oluyo zaten...bakalım biz napcaz...maaş sorcaklar ama daha bitiremedim..
günaydınn sekerlikSaol cnm valla bı tek sen cvp verdınn teşekkur ederımm
aynen canım bende öyle oturdum pc başına biraz gergin başladık bu gün inşallah böyle gitmez:44:
maaş tahakkuk mu yapıyosun canım muhasebecimisin?? yıl sonu ay sonu senin işler tavan yapmıştır
Saol cnm valla bı tek sen cvp verdınn teşekkur ederımm
günaydınn sekerlik
ggünaydın KUZUM inanırmısın bugun bende hç işe gelesim yoktu canım cok sıkkın
güzel hatunlar nassınız bakalım bugün iyisinizdir inşallah
güzel hatunlar nassınız bakalım bugün iyisinizdir inşallah
ooo sultanım gelmişşş dün baya zor durumdaydın hürrem hatun valla iyi diyelim iyi olalımmmgüzel hatunlar nassınız bakalım bugün iyisinizdir inşallah
ooo şekerliğimmmm nassınnnn
ooo sultanım gelmişşş dün baya zor durumdaydın hürrem hatun valla iyi diyelim iyi olalımmm
iyi gibiyim bugun pek nesem yok içim sıkılıyo ruhum daralıyo kavga edicek yer arıyorumm öyle yaniii
gunaydın cnmm ben ıyıyım sukur sennnnn
iyiyim şekerim işte benim küçük oğlanın dişi ağrıyo onu dişçiye götürcem saat 12.30 da randevu verdi, doktor gidelim bakalım ne dicek çürük yok görünürde ama bakalım oğlum ağladıkça benim içim yanıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?