kafanın uyuşması da byüyük şansarkadaşında kimsesi yok başka ülkeden gelmiş benide çok sevdi hep oturalım sohbet edelim istiyo
kafanın uyuşması da byüyük şans
nazocum benm yatmam gerek çok uykum var
öpüyorum seni yarın devam ederiz inşşşalh
Evet birde oğlan emekliyor daha titiz davranmaliyimev dayanılmıcak bi haldeydi demekki napcan
Hakan yazacaktim zira hangi hakan dersiniz diye bbüyük oğlan dedimküçük oğlunun farketmesini bekleyemezsin zaten
ziiraa kendisi bayağı küçük
Bayiliyorrrrrrrsevoşşş miroo kaşık maması yiyormu
Heee yap geline hediye edersinbende elişine başıcam canım çekiyo
çok
havlu kenarı yapıyım diyorum
Yok canim Latife yapıyordumgüzel şiirler eline sağlık yazmışsın paylasmissin. Ikinizden de aynı anda gelince dedim bu kızlar bu gece
kızlar şiir paylaşımlarımı beğenmenize sevindim arada sevdiğim yazıları şiirleri paylaşmayı seviyorum ben
Gunaydin cnm bende çok severim saol paylasimin için
Mirroyu doyurdum bende kalkip cay koyayim cnm birşey istemiyor ama agri kesici icecegim heryanim agriyor ya
arada değişiklik iyi oluyor sevinçcim
iyileşmedinmi canım sen aslında biri miraca baksa sende dinlensen daha çabuk toparlardın ahhh ahhh keşke yakın olaydık canım ben işten izin alır seninlede miraçlada ilgilenirdim canım
Ayyy çok saol saracimmaalesef kimsem yok burada mecbur kosturuyorum dun terledim bugün sabahi sabah ettim yine
Deroş cnm saradan başka kim siir paylasti ben goremedimde
yinede dikkat et canım Allah yardımcın olsun
Beydoş pazara gidicinmi bugün
bende göremedim kız dönüp dönüp geçmişe baktım gözümdenmi kaçmış diye ama bişey göremedim
bizimde pazar var bugün ama ben gitmeyecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?