Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Ayyy bu çocuklar nerde hali yok oraya niye gider ya ben aliyorum kapinin önünden o gidiyor

aynı benim yeğenim az önce annemle konuştum yeni yeni emklemeye başlamış hiç yerinde duramıyor diyo nereye gitsek arkalarından gidiyomuş bide nerde halı yok orayı seviyomuş minik yaramazım

SARAAAAA şiirlere bayıldım,bittimmmmm çokkkk güzel..üçündede kendimden bir sürü şeyler buldum...gerçekten herşey insanda gizli..paylaşımın için sağol canım ellerine sağlık...

Günaydın kizlarrrr
Yeni uyandım ayilmaya çalışıyorum
Oğlan uyanmadan bi bardak çayımi iceyimde.....
Akşama kaynos ve grubuyla görüşecez....

Ben 6 saat tuttum canim guzel oldu
bende 7 saat bıraktım...
varmış ama,bizim burda varmı önemli olan o

Ayyy ben hic yolda telefon nosu gormedim bi kere email gormustum yalan olmasin o yolda gordugum faks miydi yoksa yaa
eskiden her yerde telefon nosu olurdu,eskiden email mi vardı hey gidi
ewet öyleymiş benim kaynımgiller orda oturuyor hayla sobasız oturuyolarmış...
Yok canim Latife yapıyordum güzel şiirler eline sağlık yazmışsın paylasmissin. Ikinizden de aynı anda gelince dedim bu kızlar bu gece
şiir yazan ikinci kişi kim açıkla bunuuu kimsenin görmediğini yine sen nerden gördün eyyyyyy DEROŞŞŞŞ
bi taraftan en çenebaz benim yarışmasına bakıyorum
teprik ederim insanın kendini bilmesi güzel ,o saatte ki çenebaz
bu tarz bnmdeki kızlar neden ikiz kulelerini pek göstermiyorlar acaba
uyarı aldılar artık çok göstertemiyolar
günaydın kızlar herkes için güzel bir gün olsun
amin canım günaydın
Beydoş pazara gidicinmi bugün
bilmiyorum kararsızım
sevoşşş bu ne güzel bir renkkk

SARAAAAA şiirlere bayıldım,bittimmmmm çokkkk güzel..üçündede kendimden bir sürü şeyler buldum...gerçekten herşey insanda gizli..paylaşımın için sağol canım ellerine sağlık...

beğenmene sevindim canım zaten baktım hepimizin yaşantısından bişeyler var yazayım dedim

Günaydın kizlarrrr
Yeni uyandım ayilmaya çalışıyorum
Oğlan uyanmadan bi bardak çayımi iceyimde.....
Akşama kaynos ve grubuyla görüşecez....

Allah muhabbetinizi artırsın canım bu ara pek sıkı fıkısınız lakin bu samimiyetlerini doğum yaptığındada göstersinlerde tek başına zorlanma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…