Tam 8.5 aylik cnm
böön belli olur daha ses yok,heee öldüler meraktan,gelsinlerde kurtulayımBeydoş senin kaynana tkimi yarin geliyormumeraklilar
Amin cnmmaşallah canım Allah bahtını güzel ömrünü bereketli etsin yeğenimin
böön belli olur daha ses yok,heee öldüler meraktan,gelsinlerde kurtulayım
gündüz gelecekler,bende düşünüyorum sevinç bilmiyorum ne yapacağımı..yemekmi yapsam yoksa kısırı çok sewiyolar yanınada bişeylermi yapsam bilemedim..netleşseydi bir..Gunduzmi gelecekler aksama kalirlarmi ne yapacan agir toplara
gündüz gelecekler,bende düşünüyorum sevinç bilmiyorum ne yapacağımı..yemekmi yapsam yoksa kısırı çok sewiyolar yanınada bişeylermi yapsam bilemedim..netleşseydi bir..
kız benim kaynoşunda hiç geç geldiğini bilmem sabahın 7 sinde geldi yıllarca,annem böyle olduktan sonra azlttılar gelmeyi..ben hiç sevmiyorum öyle zabahın köründen geldilermi insan yapacağını yapamıyor hiç düşünmüyolar belki evin işi var belki benim işim var sabah,sabah..ararlarsa öğlene doğru evdeyim dicem zaten..tam 17 yıldır zabahın köründen geliyordu yarında öğlen gelsin...Benimkiler çocuk bakiyorda kurtuldum sabah 7 de geliyorlardiaksama kadar kostur sabah kahvalti ustune kahve oglen yemegi ikindin cayi aksam kaynim kayinbaba yemek ustune cay meyve poffff anam aglardi
Benimkiler çocuk bakiyorda kurtuldum sabah 7 de geliyorlardiaksama kadar kostur sabah kahvalti ustune kahve oglen yemegi ikindin cayi aksam kaynim kayinbaba yemek ustune cay meyve poffff anam aglardi
fırında yok,olmadı yine büyük fırında börek yaptırırım ıspanakta var zatiKisir yap en güzeli cayin yaninda birşeyler yap tamamdir ne yemekle ugrasacaksin
fırında yok,olmadı yine büyük fırında börek yaptırırım ıspanakta var zatikısırın yanınada yoğurtlu közlenmiş patlıcan yaparım turşu,ayran,haşlanmış lahanayla kısıra bayılıyolar güzel oluyor lahanada haşlarım olur biter..dediğin gibi yemek yapmıcam aslında yapacaktım ama vazgeçtim
Bencede kiz uzakmi oturuyorlar sanakız benim kaynoşunda hiç geç geldiğini bilmem sabahın 7 sinde geldi yıllarca,annem böyle olduktan sonra azlttılar gelmeyi..ben hiç sevmiyorum öyle zabahın köründen geldilermi insan yapacağını yapamıyor hiç düşünmüyolar belki evin işi var belki benim işim var sabah,sabah..ararlarsa öğlene doğru evdeyim dicem zaten..tam 17 yıldır zabahın köründen geliyordu yarında öğlen gelsin...
fırında yok,olmadı yine büyük fırında börek yaptırırım ıspanakta var zatikısırın yanınada yoğurtlu közlenmiş patlıcan yaparım turşu,ayran,haşlanmış lahanayla kısıra bayılıyolar güzel oluyor lahanada haşlarım olur biter..dediğin gibi yemek yapmıcam aslında yapacaktım ama vazgeçtim
beydoş peynirli kek yap kısır yap bide kalburabastı yap tatlı olarak yeter bence yetmez dersen yanına sevincin kabak slatasını yap yada makarna salatası hemde tok tutar
fırınım yandı ya saracım fırında yapılan şeyleri yapamam..ıspanağı hazırlarım bizim burda büyük fırınlar aradığında gelip alıp pişirip getiriyorlar..beydoş peynirli kek yap kısır yap bide kalburabastı yap tatlı olarak yeter bence yetmez dersen yanına sevincin kabak slatasını yap yada makarna salatası hemde tok tutar
dolmuşla 15 dakika,ama börülce daha yakınBencede kiz uzakmi oturuyorlar sana
Ne yemegi bu bile cok
ewet birazdan başlıcam zaten,ev temizde üstünden geçecem..nasılsa yarın batacak..börülce çocuğuyla hiç ilgilenmez eltiminkilerde yaramaz ama ALLAH var o ilgilenir..Beydoş evi bugünden toparla bari bunlar belli olmaz sabah ezani yola cikarlar
tüfekhanedeydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?