ewet güneşli günlerdir hava iyi gündüz hiç soba yakmıyorum,şu anda balkon kapısı açık oturuyorumBeydoş adana gunesliymis burasi buz
Talasin geldimi odunmu yakiyon gündüz yaniyomu soba yatak odasi halisi noldu
Abboowwwww haftaya gorusuruk o zaman
JERYYY bu beee JERYYYYYYAyyyy bu otoban faresini parkenin üstünden almaktan ginaaaaa geldiii
JERYYY bu beee JERYYYYYY
Maalesef olmadim canim hala haftaya pazartesi dr a randevu alicam bugun gidicem artik insallah ilacla gelir sorun yoktursağol canım inşallah
bi daha sana inanmayacam demek bize oyun yapıyosun
günaydın canım
sen adet olmadın hala dimi
Maalesef olmadim canim hala haftaya pazartesi dr a randevu alicam bugun gidicem artik insallah ilacla gelir sorun yoktur
kibarca isteyin,biz gününü bildiğiz için her ay gününde yada birkaç gün önce bile olsa veriyoruz..Kzlarrrr bu komsu internet parasini hala vermedieşime diyom şifreyi değiş ayip olur diyor
kibarca isteyin,biz gününü bildiğiz için her ay gününde yada birkaç gün önce bile olsa veriyoruz..
bir kez unuttum ben bir kaç gün hemen gelip istediler..
HAZİN KOYDELERDİ demek türkiyenin neresine düşüyor bu köyCnm hazirandan beri özeniyorlar hazin koydelerdi tmm ama iki ay oldu geldiler bir ara eşime demiş hesaplada kaç para verecec. Hesaba ne gerek var aylik 25 versiyon zaten kaç ay odemedigini bilmiyonmuyilbasinda günü doluyor eşime verme artik dedim bu Nasil ortaklık
boğazına sahip çıkamayan hiç bişeyine sahip çıkamazmış
hahay
diyet miyet yalan
Nasıl bi yöntem bu pekmez yöntemisevinç pekmezi yapmaya dewam et bırakma,senin gripte benimki gibi yapıştımı günlerce gitmiyor
yok canim benim daha bişey yemedim...Deroş hnm kalkip tostunu yedimi Acep
daha yeni başlıyor canimAyyyy bu otoban faresini parkenin üstünden almaktan ginaaaaa geldiii
sizde eğerki şifreyi değiştirirseniz gelip soracaklar o zaman dersinki borç birikmiş bizde sıkıştık ödeyemedik kesilmiş ,belki o zaman anlarlar..Bizde net yoktu onlarda da yoktu gelip sordular 4 tane cçocuğu var okula gidiyor net gerekli Esim arastirdi söyledi 50 TL sinirsiz paket var ortak olursaniz Çektirelim tmm dedilercektirdik düzenli hic vermediler bir iki günü çok geçti hatta bir defa iki aylik verdi sonra aciklama yapmadan köye gitti şifre hala ayni
bir çorba kaşığı keçiboynuzu pekmezi,çay kaşığının ucuyla karabiber ve varsa zencefili cezvede bir taşım kaynatıp çok fazla soğutmadan içiyosun sabah,akşam yapınca boğaza ve öksürüğe çok iyi geliyor..sevinç haklı tadı çok kötü oluyor ama,ilaçlardan daha iyi..hiç değilse yan etkisi yok..Günaydın kızlar hepinize hayırli mutlu cumalar olsun inşallah
neyine sahip çıkamaz mesela. Anlamayan arkadaşlar olabilir
Nasıl bi yöntem bu pekmez yöntemi
ben pekmezi severim
hasta oldugumdada bogazima iyi geliyo
kahvaltıda da yoğurda katiyorum yiyorum
kimisi karıştırma birbirine değerlerini azaltıyor diyor ama ben yinede hoşuma gidiyor
yok canim benim daha bişey yemedim...
daha yeni başlıyor canimAlis gibi olursa hapı yuttun
inanma6:30
ben inanmam daha yalanci coban
Ayy en sinir olduğum şey çayıma peynir duşmesiiiii
Kzlarrrr bu komsu internet parasini hala vermedieşime diyom şifreyi değiş ayip olur diyor
gidiyim de yenisini dokiyimİyyyy bende sevmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?