Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Beydoş adana gunesliymis burasi buz
Talasin geldimi odunmu yakiyon gündüz yaniyomu soba yatak odasi halisi noldu
ewet güneşli günlerdir hava iyi gündüz hiç soba yakmıyorum,şu anda balkon kapısı açık oturuyorum
eski odunumuz var onu yakıyoruz bitince yenisi gelecek..yeri dar diye şimdi onlar gelse balkonda yer kalmaz
halımda çoktan geldi yaa
Abboowwwww haftaya gorusuruk o zaman
yok artık elim hızlıdır benim

Kzlarrrr bu komsu internet parasini hala vermedi eşime diyom şifreyi değiş ayip olur diyor
kibarca isteyin,biz gününü bildiğiz için her ay gününde yada birkaç gün önce bile olsa veriyoruz..
bir kez unuttum ben bir kaç gün hemen gelip istediler..

Cnm hazirandan beri özeniyorlar hazin koydelerdi tmm ama iki ay oldu geldiler bir ara eşime demiş hesaplada kaç para verecec. Hesaba ne gerek var aylik 25 versiyon zaten kaç ay odemedigini bilmiyonmu yilbasinda günü doluyor eşime verme artik dedim bu Nasil ortaklık

kibarca isteyin,biz gününü bildiğiz için her ay gününde yada birkaç gün önce bile olsa veriyoruz..
bir kez unuttum ben bir kaç gün hemen gelip istediler..

Bizde net yoktu onlarda da yoktu gelip sordular 4 tane cçocuğu var okula gidiyor net gerekli Esim arastirdi söyledi 50 TL sinirsiz paket var ortak olursaniz Çektirelim tmm dediler cektirdik düzenli hic vermediler bir iki günü çok geçti hatta bir defa iki aylik verdi sonra aciklama yapmadan köye gitti şifre hala ayni

HAZİN KOYDELERDİ demek türkiyenin neresine düşüyor bu köy
şaka bir yana,ayıp etmişler gerçekten insan kendi borcunu bilmezmi,ay ben hiç rahat edemem borcumu ödemezsem ne rahat insanlar var...

Günaydın kızlar hepinize hayırli mutlu cumalar olsun inşallah

boğazına sahip çıkamayan hiç bişeyine sahip çıkamazmış
hahay
diyet miyet yalan
neyine sahip çıkamaz mesela. Anlamayan arkadaşlar olabilir

sevinç pekmezi yapmaya dewam et bırakma,senin gripte benimki gibi yapıştımı günlerce gitmiyor
Nasıl bi yöntem bu pekmez yöntemi
ben pekmezi severim
hasta oldugumdada bogazima iyi geliyo
kahvaltıda da yoğurda katiyorum yiyorum
kimisi karıştırma birbirine değerlerini azaltıyor diyor ama ben yinede hoşuma gidiyor
Deroş hnm kalkip tostunu yedimi Acep
yok canim benim daha bişey yemedim...

Ayyyy bu otoban faresini parkenin üstünden almaktan ginaaaaa geldiii
daha yeni başlıyor canim Alis gibi olursa hapı yuttun

sizde eğerki şifreyi değiştirirseniz gelip soracaklar o zaman dersinki borç birikmiş bizde sıkıştık ödeyemedik kesilmiş ,belki o zaman anlarlar..

bir çorba kaşığı keçiboynuzu pekmezi,çay kaşığının ucuyla karabiber ve varsa zencefili cezvede bir taşım kaynatıp çok fazla soğutmadan içiyosun sabah,akşam yapınca boğaza ve öksürüğe çok iyi geliyor..sevinç haklı tadı çok kötü oluyor ama,ilaçlardan daha iyi..hiç değilse yan etkisi yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…