onlar ortak olmasaydıCnm hazirandan beri özeniyorlar hazin koydelerdi tmm ama iki ay oldu geldiler bir ara eşime demiş hesaplada kaç para verecec. Hesaba ne gerek var aylik 25 versiyon zaten kaç ay odemedigini bilmiyonmuyilbasinda günü doluyor eşime verme artik dedim bu Nasil ortaklık
1 kere kan ikikere oidrar negatif hepsini gectim benim memeler siser gebe olsam ordan anlarim ben gebelik yok ama kirmizilarda yok off offf hic boyle olmamisti bekledimde gelmedinnnsevinc007 .!.:Test yapmadan ilaç kullanma cnm belinaysu vardi kanda bile cikmadiydi söktürücü kullandi yine olmayınca Dr gitti baktilar hamileydi
yakın olaydık ben yıkardım saroş doğrardı deroş haşlardı nazo sıkar sevoşta yerdiyine ıspanak aldım hepsini suya koydum,onları yıkayıp temizlemem ,doğramam,haşlamam ,sıkmam ilazım
onu anlayan anlasın deroşcumGünaydın kızlar hepinize hayırli mutlu cumalar olsun inşallah
neyine sahip çıkamaz mesela. Anlamayan arkadaşlar olabilir
Nasıl bi yöntem bu pekmez yöntemi
ben pekmezi severim
hasta oldugumdada bogazima iyi geliyo
kahvaltıda da yoğurda katiyorum yiyorum
kimisi karıştırma birbirine değerlerini azaltıyor diyor ama ben yinede hoşuma gidiyor
yok canim benim daha bişey yemedim...
daha yeni başlıyor canimAlis gibi olursa hapı yuttun
yürütece biniyimiAyyyy bu otoban faresini parkenin üstünden almaktan ginaaaaa geldiii
tabi canım saradan görüp kıskanıyon yazıyon.Bende bir kilo daha vermisimmmm
İçerimgidiyim de yenisini dokiyim
içenmi
Ayni paketionlar ortak olmasaydı
siz hangi paketi alacaktınız
Ben cok sevmem yikar dograrimyakın olaydık ben yıkardım saroş doğrardı deroş haşlardı nazo sıkar sevoşta yerdi
Kizzz deli bundan sonra daha cabuk gidecek insallah adet oldum sukurtabi canım sarşükürgörüp kıskanıyon yazıyon.
tartıya çık fotosunu çek
Yaza kadar iyi olurum insallah kilolar gitsin kıyafetlerine rahatça gideyim:
yine ıspanak aldım hepsini suya koydum,onları yıkayıp temizlemem ,doğramam,haşlamam ,sıkmam ilazım
Abboowwwww haftaya gorusuruk o zaman
Ayyyy bu otoban faresini parkenin üstünden almaktan ginaaaaa geldiii
Maalesef olmadim canim hala haftaya pazartesi dr a randevu alicam bugun gidicem artik insallah ilacla gelir sorun yoktur
Kzlarrrr bu komsu internet parasini hala vermedieşime diyom şifreyi değiş ayip olur diyor
sizde eğerki şifreyi değiştirirseniz gelip soracaklar o zaman dersinki borç birikmiş bizde sıkıştık ödeyemedik kesilmiş ,belki o zaman anlarlar..
yakın olaydık ben yıkardım saroş doğrardı deroş haşlardı nazo sıkar sevoşta yerdi
tabi canım saradan görüp kıskanıyon yazıyon.
tartıya çık fotosunu çek
yürütece biniyimi
ayy yerim ya çok tatlı oluyorlar arkadan.Emekledigi için bindirmiyomabisinin idasina kacisini bir gorsen 3 defa dinleniyor Ev bbüyük ya
ayy yerim ya çok tatlı oluyorlar arkadan.
miroda kendini kurtardı valla.
evin büyüklüğünün de havasını attın hemen
kaç metre kareydi 400mu
yiyebildiğince yisinBasakkkkj mirro 9. Ayin içinde ya artik gündüz çok emzirmiyom yoksa çorba yemiyi iki defa bazen 3 emziriyomama zabahaa kadar emiyiiiii
Niye kizzzzyiyebildiğince yisin
yaşından soona yemicek zati
bol bol emecek
emmek kolay geliyo çünküNiye kizzzz
En az 3 defa emiyiGece kaç kere uyanıyo
emmek kolay geliyo çünkü
yemeği kim çiğnicek kim yutacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?