Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Ulen samaroglani olmusum elinizdee:)) caniniz sağolsun yaaa saracimmm sevincimmm okadar özledim ki sizii basaga ragmen geldim yinee) oyyy yerim hepinizi canlarimm benimmm:)) valla malum olaydan beridir çok yol kat ettim.omuzlarinda yükü olmayan rahat bi baaayanim artik:)) çalışıyorum ayni yerde.aksamlarida okula gidiyorum biraz zor ama idare ediyorum iyi geldi okul:)) 94lu birsürü arkadaşım var:))) bide bisevgilim var epeydir birlikteyiz oda benim gibi hem çalışıyor hem okuyor beşinci üniversitesini:)) iyide anlsiyoruz Allaha Şükür de evlilik ten pek bahsetmiyoruz ikimizde Yaralıyız bu konuda.o nişan atmis zamanında. Neyse enazindan huzur neymiş onunla görebildim.baya ınancim bitmişti kimseyle anlasamam herhalde diye düşünürdum ama hiçte öyle olmadi. demek dengini bulunca oluyomus:)))
Yeni arkadaşlarima da selam ediyorum arada ugrarim buraya neşe katiyosunuz inanin..cepten yazdigim icin smiley kullanamiuom idare edin artikkk...saraaaammm benimmm...iyisin dimi dün halsizdin...

Yaa of yaa of yaa sık sık gelmicen anladık
msj yazmıyom bende sana

gizli gizli gelirsen böyle olur işte tızııııım hoş geldin nasılsın diyecektim ama iyisin anladığım kadarıyla hepte iyi ol mutlu ol inşallah evlenir annede olursun canım bende iyiyim dün kötüydüm ama neyseki geçti sen sürekli gelmeyecekmisin artık ama olmazki böyel ce deyip kaçmak

yanında mı yatırıyon
yatağından almak çok zor
Yok yataginda yatiyor zor oluyor

Cnm iyi olmana cok sevindim gel arada yaz bize

Kizlar semt piklinigi varmis burda egitim arastirmadaki drlar belli gunler polikilinik yapiomus kadin doguma geldim eve dolmus mesafesi...gelirkende misir carsosini kesfettim donuste iyi olursam gezicem biraz daha suan sira bekliyim daha 49 da siram 52

kızlar netten nevresim takımlarına bakıyorumda 3D li nevresimler yapılmış harikalar yaaa

görün bakalım ne diyecekler bizede haber ver canım inşallah seni rahatlatacak tedaviyi bulursun

Iyiyim Allaha Şükür kizlar:)
Daha önceleri biliyosunuz heray yok oram agriyo buram sanciyo acaba hamilemiyim diye yazardim:)) olmadi tabi iyikide olmamis
Yinede özlüyorum yaa o günleri. Dua edinde biran once evlenip basliyim coluk cocuk olaylarina..
tek üzüldügum nokta bir hatali evlilik yüzünden en güzel en kıymetli zamanlarimi boşuna tuketmisim..35 yaşındayım artik.cevremde kimse inanmiyo 25sin anca diyolar sagolsunlar ama dıştan genç göstersem bile artık 35 im ve kaybedecek çok vaktim kalmadı. Bilmiyorum beklide nasip degil bi evlat sahibi olmak. .yanarsam anca buna yanarim a bacilarimm; )

tatlım herşerde bir hayır vardır bide herzaman söylerim kul kaderini görür sende iyi yada kötü bişeyler yaşadın geçti gitti şimdi geçmişi geçmişte bırakıp geleceğe bakmak zamanı hayatında yeni biride varmış madem iyi anlaşıyosanız evlilik düşünmeye başlayabiliriniz sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer ama biri kötü çıktı diye hepsi öyle olacak değil çok mutlu olmanı dilerim

Drdan ciktim ultrasonla bakti temiz dedi bi sikinti yok dedi hormon istedi sabah pazartesi kan verilecek poff

Sağol saracimmm güzel dileklerin için teşekkür ederim; ) öyle ama yine de daha temkinli olmak gerek..ayni cati altında taniyor insanlar birbirini. .sevgiliyken zaten hep nazik ve kibarlar:)) bu saatten sonra bende ne istediğimi daha iyi biliyorum ama işte açıkçası ikimizde cesaretli değiliz:))yaş sıkıntı olmasa bi on sene asla evlilik dusunmezdim:))

Sen neler yapıyorsun tatlim..herhangi bi gelisme varmi? Tüp Bebek denediniz mi ben yokken:)

kızlar netten nevresim takımlarına bakıyorumda 3D li nevresimler yapılmış harikalar yaaa
Bende çok sewerim link versene cnm

Cnm epeydir gorusuyorsunuz bir karar verin zaman cok acimasiz hersey gonlunce olur insallah Rabbim herkese bu duyguyu yasatsin kimsenin kucagini bos birakmasin amin

Bende çok sewerim link versene cnm

Cnm epeydir gorusuyorsunuz bir karar verin zaman cok acimasiz hersey gonlunce olur insallah Rabbim herkese bu duyguyu yasatsin kimsenin kucagini bos birakmasin amin
Aminn sevincimmm aminnn...çok haklisin tatlim ama bilmiyorum ki işte beni cesaretlendimiyorki erkek arkadaşim 35 yaşındayız ikimizde varya bildiğin 15 yaşındayız sanki hala hayatta yapcak şeylerimiz var evlilik yok tabii:)) yasimiz başımiz kac

Yaw iki seneye zaten okulumda bitiyo inşallah. .o saate kadar hala flört ediyo olursak ahtim olsun ahandaaa burayaaa yazıyorum esra erora katilicamm

Bu arada yavrularını Allah bağışlasin canım .Sağlıkla mutlulukla büyütün inşallah♥♡♥

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…