yanında mı yatırıyonEn az 3 defa emiyi
yaa of yaa sık sık gelmicen anladıkUlen samaroglani olmusum elinizdee:)) caniniz sağolsun yaaa saracimmm sevincimmm okadar özledim ki sizii basaga ragmen geldim yinee) oyyy yerim hepinizi canlarimm benimmm:)) valla malum olaydan beridir çok yol kat ettim.omuzlarinda yükü olmayan rahat bi baaayanim artik:)) çalışıyorum ayni yerde.aksamlarida okula gidiyorum biraz zor ama idare ediyorum iyi geldi okul:)) 94lu birsürü arkadaşım var:))) bide bisevgilim var epeydir birlikteyiz oda benim gibi hem çalışıyor hem okuyor beşinci üniversitesini:)) iyide anlsiyoruz Allaha Şükür de evlilik ten pek bahsetmiyoruz ikimizde Yaralıyız bu konuda.o nişan atmis zamanında. Neyse enazindan huzur neymiş onunla görebildim.baya ınancim bitmişti kimseyle anlasamam herhalde diye düşünürdum ama hiçte öyle olmadi. demek dengini bulunca oluyomus:)))
Yeni arkadaşlarima da selam ediyorum arada ugrarim buraya neşe katiyosunuz inanin..cepten yazdigim icin smiley kullanamiuom idare edin artikkk...saraaaammm benimmm...iyisin dimi dün halsizdin...
Ulen samaroglani olmusum elinizdee:)) caniniz sağolsun yaaa saracimmm sevincimmm okadar özledim ki sizii basaga ragmen geldim yinee) oyyy yerim hepinizi canlarimm benimmm:)) valla malum olaydan beridir çok yol kat ettim.omuzlarinda yükü olmayan rahat bi baaayanim artik:)) çalışıyorum ayni yerde.aksamlarida okula gidiyorum biraz zor ama idare ediyorum iyi geldi okul:)) 94lu birsürü arkadaşım var:))) bide bisevgilim var epeydir birlikteyiz oda benim gibi hem çalışıyor hem okuyor beşinci üniversitesini:)) iyide anlsiyoruz Allaha Şükür de evlilik ten pek bahsetmiyoruz ikimizde Yaralıyız bu konuda.o nişan atmis zamanında. Neyse enazindan huzur neymiş onunla görebildim.baya ınancim bitmişti kimseyle anlasamam herhalde diye düşünürdum ama hiçte öyle olmadi. demek dengini bulunca oluyomus:)))
Yeni arkadaşlarima da selam ediyorum arada ugrarim buraya neşe katiyosunuz inanin..cepten yazdigim icin smiley kullanamiuom idare edin artikkk...saraaaammm benimmm...iyisin dimi dün halsizdin...
Emekledigi için bindirmiyomabisinin idasina kacisini bir gorsen 3 defa dinleniyor Ev bbüyük ya
Yok yataginda yatiyor zor oluyoryanında mı yatırıyon
yatağından almak çok zor
Ulen samaroglani olmusum elinizdee:)) caniniz sağolsun yaaa saracimmm sevincimmm okadar özledim ki sizii basaga ragmen geldim yinee) oyyy yerim hepinizi canlarimm benimmm:)) valla malum olaydan beridir çok yol kat ettim.omuzlarinda yükü olmayan rahat bi baaayanim artik:)) çalışıyorum ayni yerde.aksamlarida okula gidiyorum biraz zor ama idare ediyorum iyi geldi okul:)) 94lu birsürü arkadaşım var:))) bide bisevgilim var epeydir birlikteyiz oda benim gibi hem çalışıyor hem okuyor beşinci üniversitesini:)) iyide anlsiyoruz Allaha Şükür de evlilik ten pek bahsetmiyoruz ikimizde Yaralıyız bu konuda.o nişan atmis zamanında. Neyse enazindan huzur neymiş onunla görebildim.baya ınancim bitmişti kimseyle anlasamam herhalde diye düşünürdum ama hiçte öyle olmadi. demek dengini bulunca oluyomus:)))
yerim men onu yaaaa canım benim tatlı yeğenim
sevincim başağın yazısı komik geldiği için güldüm yanlış anlama sakın
Kizlar semt piklinigi varmis burda egitim arastirmadaki drlar belli gunler polikilinik yapiomus kadin doguma geldim eve dolmus mesafesi...gelirkende misir carsosini kesfettim donuste iyi olursam gezicem biraz daha suan sira bekliyim daha 49 da siram 52
Iyiyim Allaha Şükür kizlar:)
Daha önceleri biliyosunuz heray yok oram agriyo buram sanciyo acaba hamilemiyim diye yazardim:)) olmadi tabi iyikide olmamis
Yinede özlüyorum yaa o günleri. Dua edinde biran once evlenip basliyim coluk cocuk olaylarina..
tek üzüldügum nokta bir hatali evlilik yüzünden en güzel en kıymetli zamanlarimi boşuna tuketmisim..35 yaşındayım artik.cevremde kimse inanmiyo 25sin anca diyolar sagolsunlar ama dıştan genç göstersem bile artık 35 im ve kaybedecek çok vaktim kalmadı. Bilmiyorum beklide nasip degil bi evlat sahibi olmak. .yanarsam anca buna yanarim a bacilarimm; )
Bende çok sewerim link versene cnmkızlar netten nevresim takımlarına bakıyorumda 3D li nevresimler yapılmış harikalar yaaa
Iyiyim Allaha Şükür kizlar:)
Daha önceleri biliyosunuz heray yok oram agriyo buram sanciyo acaba hamilemiyim diye yazardim:)) olmadi tabi iyikide olmamis
Yinede özlüyorum yaa o günleri. Dua edinde biran once evlenip basliyim coluk cocuk olaylarina..
tek üzüldügum nokta bir hatali evlilik yüzünden en güzel en kıymetli zamanlarimi boşuna tuketmisim..35 yaşındayım artik.cevremde kimse inanmiyo 25sin anca diyolar sagolsunlar ama dıştan genç göstersem bile artık 35 im ve kaybedecek çok vaktim kalmadı. Bilmiyorum beklide nasip degil bi evlat sahibi olmak. .yanarsam anca buna yanarim a bacilarimm; )
Hayirlisi olsun tatlım.. sen nekadar zamandir bebis düşünüyosun? Inşallah hormonlarda süper çıkar canimm...tez vakitte mutlu haberleri alirsin inşallah♥Drdan ciktim ultrasonla bakti temiz dedi bi sikinti yok dedi hormon istedi sabah pazartesi kan verilecek poff
Aminn sevincimmm aminnn...çok haklisin tatlim ama bilmiyorum ki işte beni cesaretlendimiyorki erkek arkadaşimBende çok sewerim link versene cnm
Cnm epeydir gorusuyorsunuz bir karar verin zaman cok acimasiz hersey gonlunce olur insallah Rabbim herkese bu duyguyu yasatsin kimsenin kucagini bos birakmasin amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?