Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

hayatta en korktuğum şeylerden biri yanlış anlaşılmaktır
benimde

kızlar netten nevresim takımlarına bakıyorumda 3D li nevresimler yapılmış harikalar yaaa
o nasıl bişeymiş merak ettim
inşaallah bu kez yüzün güler istediğin gibi bir evliliğin ve bebişlerin olur,ama bir insanı ne kadar tanıdım desende beraber bir hayatı paylaşmadıkça maalesef tanınmıyor
Drdan ciktim ultrasonla bakti temiz dedi bi sikinti yok dedi hormon istedi sabah pazartesi kan verilecek poff
e ne güzel işte çok şükür kötü bir şey yokmuş,hadi gözünaydın inşaallah tahlillerde temiz çıkar...

bu mu zahmetli
Derlin hadisko mu?

Sen dün neydin acaba..
bilmis gibi dolunay diyiiii dün niye bilemedin... basakin borulcesidir bile dediydin bi sürü fantazi kurdun kafanda
doğru
afiyet olsun canım bu ara bende elma çok yiyom yıkayıp kurutup sepete diziyorum eve gider gitmez birer tana yiyorum zayıflatırda dimi
bendeeeeee
kızlar mat rujlar çıkmış dudağı kadife gösteriyor gerçekten pembesini aldım çok güzel yaaa bayıldım yılbaşı gecesi için koyu kırmızısınıda alacam
markası ne tatlım,bende kırmızı aldım ama tam mat çıkmadı...

Beydoş ispanaklarin arasında boguldumu birde elim hizlidir diyodu
yarım saat bile sürmedi hepsini ve köklerinide temizledim dolaba attım
bir sürü iş gördüm ,çamaşır katladım sonra anama gittim,efenime söyleyim,aşamada yaprak sardım kuru dolma doldurdum ahanda geldim
sevinç özel mesajına baktınmı

canım ya kıyamam okadarda hazırlandın sevindin gelecekler diye büyük travma oldu senin için

bayatlamaya fırsat kalmayan poğaça
hee kız hem ne travma hayla atlatamadım bütün gün sersem gibi dolandım
iyi yapmışsın ,insan kullanmayı sevenlere sinir oluyorum

tekrar aramıza hoşgeldin canım çok sevindim senin adına inşallah herşey gönlünce olur

ellerine sağlık canım afiyetle yiyin

DEROŞŞŞ geçmiş olsun kuzum ,aşı olmuşsun..
iyikide şeker yüklemesi yaptırmamışsın

bayılırım sert ve sulu elmaya
ama ben kırmızı ve sulu olanlar varya onlardan yiyom

bende çok seviyorum diyet yaparken hergün öğleden sonra 1 tane yerdim

Sizin geleceğiniz yok mirro uyudi bende uzanayim

o saatte yürüyüşteydim

sağol canım

ben çalıştığım halde fırsat buldukça burdayım diğerlerini bilemem

bende anca 5 de oturdum 1 saattirde geçmişi okuyorum

kızlar mat rujlar çıkmış dudağı kadife gösteriyor gerçekten pembesini aldım çok güzel yaaa bayıldım yılbaşı gecesi için koyu kırmızısınıda alacam
adamla öpüşmek içinmi
silde öpüş ama
hiç sevmem rujlu öpüşmeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…