benimdehayatta en korktuğum şeylerden biri yanlış anlaşılmaktır
o nasıl bişeymiş merak ettimkızlar netten nevresim takımlarına bakıyorumda 3D li nevresimler yapılmış harikalar yaaa
inşaallah bu kez yüzün güler istediğin gibi bir evliliğin ve bebişlerin olur,ama bir insanı ne kadar tanıdım desende beraber bir hayatı paylaşmadıkça maalesef tanınmıyorIyiyim Allaha Şükür kizlar:)
Daha önceleri biliyosunuz heray yok oram agriyo buram sanciyo acaba hamilemiyim diye yazardim:)) olmadi tabi iyikide olmamis
Yinede özlüyorum yaa o günleri. Dua edinde biran once evlenip basliyim coluk cocuk olaylarina..
tek üzüldügum nokta bir hatali evlilik yüzünden en güzel en kıymetli zamanlarimi boşuna tuketmisim..35 yaşındayım artik.cevremde kimse inanmiyo 25sin anca diyolar sagolsunlar ama dıştan genç göstersem bile artık 35 im ve kaybedecek çok vaktim kalmadı. Bilmiyorum beklide nasip degil bi evlat sahibi olmak. .yanarsam anca buna yanarim a bacilarimm; )
e ne güzel işte çok şükür kötü bir şey yokmuş,hadi gözünaydın inşaallah tahlillerde temiz çıkar...Drdan ciktim ultrasonla bakti temiz dedi bi sikinti yok dedi hormon istedi sabah pazartesi kan verilecek poff
bu mu zahmetliçok zahmetliymisyine de Sağol canim inşallah ihtiyacım olmaz ama heryer hastalık kayniyo millet griple boğuşuyor
Heeee iyi haslarim ben. En güzel işi sevosa vermissin. Onun uzmanlik alanı
Sevos evin borcu kaç yilda bitiyo
Derlin hadisko mu?
doğruSen dün neydin acaba..
bilmis gibi dolunay diyiiii dün niye bilemedin... basakin borulcesidir bile dediydinbi sürü fantazi kurdun kafanda
bendeeeeeeafiyet olsun canım bu ara bende elma çok yiyom yıkayıp kurutup sepete diziyorum eve gider gitmez birer tana yiyorum zayıflatırda dimi
markası ne tatlım,bende kırmızı aldım ama tam mat çıkmadı...kızlar mat rujlar çıkmış dudağı kadife gösteriyor gerçekten pembesini aldım çok güzel yaaa bayıldım yılbaşı gecesi için koyu kırmızısınıda alacam
yarım saat bile sürmedi hepsini ve köklerinide temizledim dolaba attımBeydoş ispanaklarin arasında boguldumubirde elim hizlidir diyodu
sevinç özel mesajına baktınmı
hee kız hem ne travma hayla atlatamadım bütün gün sersem gibi dolandımcanım ya kıyamam okadarda hazırlandın sevindin gelecekler diye büyük travma oldu senin için
bayatlamaya fırsat kalmayan poğaça
iyi yapmışsın ,insan kullanmayı sevenlere sinir oluyorumoh ne güzel
ben 2 kilo verdim bidaha kaldı öyle
tabi kursu kırmazsan
insan neye sinir oluyor sen zaten ödüyeceksin o faturayı ama bide yavaşlıyoya net
bide ödemiyolar neden çekeyim böyle diyosun
ben bursadayken koımşumla kullanıyorduk sadece 1 gün kullanacam dedi eşi hafto sonu laptop getiriyordu eve
sonra 2 gün derken laptop evde durmaya başladı
ve gece 12 de olsa net çekmiyo fişi çıkartıp takarmısın diyordu çekinmeden
ama birlikte ödeyelim diyen yoktu
bende ne yaptım ramazanda köye giderken faturayı ödemedim tam biz köydeyken net kesildi
mecburiyetten 2 aylık faturayı ve kapatma üsretini ödediler
zaten beni yıkamaya geçirirseniz sıkıntıdan patlardınız en sonki işi yapmam daha iyi
Ulen samaroglani olmusum elinizdee:)) caniniz sağolsun yaaa saracimmm sevincimmm okadar özledim ki sizii basaga ragmen geldim yinee) oyyy yerim hepinizi canlarimm benimmm:)) valla malum olaydan beridir çok yol kat ettim.omuzlarinda yükü olmayan rahat bi baaayanim artik:)) çalışıyorum ayni yerde.aksamlarida okula gidiyorum biraz zor ama idare ediyorum iyi geldi okul:)) 94lu birsürü arkadaşım var:))) bide bisevgilim var epeydir birlikteyiz oda benim gibi hem çalışıyor hem okuyor beşinci üniversitesini:)) iyide anlsiyoruz Allaha Şükür de evlilik ten pek bahsetmiyoruz ikimizde Yaralıyız bu konuda.o nişan atmis zamanında. Neyse enazindan huzur neymiş onunla görebildim.baya ınancim bitmişti kimseyle anlasamam herhalde diye düşünürdum ama hiçte öyle olmadi. demek dengini bulunca oluyomus:)))
Yeni arkadaşlarima da selam ediyorum arada ugrarim buraya neşe katiyosunuz inanin..cepten yazdigim icin smiley kullanamiuom idare edin artikkk...saraaaammm benimmm...iyisin dimi dün halsizdin...
yarım saat bile sürmedi hepsini ve köklerinide temizledim dolaba attım
bir sürü iş gördüm ,çamaşır katladım sonra anama gittim,efenime söyleyim,aşamada yaprak sardım kuru dolma doldurdum ahanda geldim
hee kız hem ne travma hayla atlatamadım bütün gün sersem gibi dolandım
iyi yapmışsın ,insan kullanmayı sevenlere sinir oluyorum
Drdan ciktim ultrasonla bakti temiz dedi bi sikinti yok dedi hormon istedi sabah pazartesi kan verilecek poff
Sorularimin hepsini unutmadan sordum geldimçünkü not almıştım
sağol saracımm...ellerine sağlık canım afiyetle yiyin
çok zahmetliymisyine de Sağol canim inşallah ihtiyacım olmaz ama heryer hastalık kayniyo millet griple boğuşuyor
Heeee iyi haslarim ben. En güzel işi sevosa vermissin. Onun uzmanlik alanı
ultra lokus
Sevos evin borcu kaç yilda bitiyo
Elma yiyomm
ama ben kırmızı ve sulu olanlar varya onlardan yiyom
Sizin geleceğiniz yok mirro uyudi bende uzanayim
sağol canım
ben çalıştığım halde fırsat buldukça burdayım diğerlerini bilemem
Beydos
Özeline bak
adamla öpüşmek içinmikızlar mat rujlar çıkmış dudağı kadife gösteriyor gerçekten pembesini aldım çok güzel yaaa bayıldım yılbaşı gecesi için koyu kırmızısınıda alacam
Allah iyiligini versin deroslugun tuttukız seni katıksız yerim haa
sara göndermiş özel mesaj sana ne oluyor
adamla öpüşmek içinmi
silde öpüş ama
hiç sevmem rujlu öpüşmeyi
bende eşime yakandan öpeyimmi diyorum
filimlerde hep olurya yakada ruj izi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?