Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

çok zahmetliymis yine de Sağol canim inşallah ihtiyacım olmaz ama heryer hastalık kayniyo millet griple boğuşuyor

yakın olaydık ben yıkardım saroş doğrardı deroş haşlardı nazo sıkar sevoşta yerdi
Heeee iyi haslarim ben. En güzel işi sevosa vermissin. Onun uzmanlik alanı

onu anlayan anlasın deroşcum
dilim varmaz

Emekledigi için bindirmiyom abisinin idasina kacisini bir gorsen 3 defa dinleniyor Ev bbüyük ya
ultra lokus
Sevos evin borcu kaç yilda bitiyo

Kızlar bugün grip aşısı vurdurdum
Hamilelerin özellikle yapması istenmis.
Inşallah bi yan etkisi olmaz bebisime..

Haftaya da başka bi aşı yapacaklar
O da burda salgın olan ve hamileleri bebeklerine zarar verecek bi hastalık icinmis..

Ben aslında yaptirmayacakdim fakat eşim gerekli bişiy dedi hemşirenin anlatmasindan sonra....

Bi de şu glukoz testini sordum
Dediki onlar idrar ve kan testinde şeker düzeyine bakıyorlar gerekli görürlerse yapıyorlar şeker yuklemesini dedi. Boşu boşuna o kadar yükleme yapmanın mantığı yok dedi

aminnn cnm rabbim sanada cifter cifter versin insallah
20. Taksiti odedik 40 taksit kaldi cnm 3 yildan fazla var kredi 5 seneydi
Sorularimin hepsini unutmadan sordum geldim çünkü not almıştım

Deli pakize

geçmiş olsun canım ağrıdımı aşı vururken

şeker yüklemesinde demekki onlarda karatay hocayla aynı fikirde için rahatlamıştır.

kızlar mat rujlar çıkmış dudağı kadife gösteriyor gerçekten pembesini aldım çok güzel yaaa bayıldım yılbaşı gecesi için koyu kırmızısınıda alacam

geçmiş olsun canım ağrıdımı aşı vururken

şeker yüklemesinde demekki onlarda karatay hocayla aynı fikirde için rahatlamıştır.
Sağol canim evet biraz acidi. Çok kararsizdim bunu yaptırmak da hemşire geç bile kaldın daha önce yaptirmaliydin dedi.. bakalım hayırlısı artık.

Evet şeker yüklemesi için öyle dedi..
onemseme dedi ne yaptiracaksin dedi.. niye bu kadar endiseleniyosun boşu boşuna dedi... kanda veya idrarda şeker gorselerdi yaparlardi dedi

kızlar mat rujlar çıkmış dudağı kadife gösteriyor gerçekten pembesini aldım çok güzel yaaa bayıldım yılbaşı gecesi için koyu kırmızısınıda alacam
Ruj kullanmıyorum ki binde bir... Dudaklarim çok ince olduğu için gerek duymuyorum. Oysa diyolarki asıl ince dudakların kullanması lazım

afiyet olsun canım bu ara bende elma çok yiyom yıkayıp kurutup sepete diziyorum eve gider gitmez birer tana yiyorum zayıflatırda dimi
Yeşil Elma arkadaş yiyordu diyet yaparken
bayagi zayıflamaya yardimci oluyor dedi..Toplam kaç kilo gitti saracim. Kaç oldun şimdi.. çok iyi ilerliyosun masalllah Herkes zayıfliyiiii ben sisiyim

Yeşil Elma arkadaş yiyordu diyet yaparken
bayagi zayıflamaya yardimci oluyor dedi..Toplam kaç kilo gitti saracim. Kaç oldun şimdi.. çok iyi ilerliyosun masalllah Herkes zayıfliyiiii ben sisiyim

dört kilo verdim canım az ama böyle böyle gidecek sen şişme sebebin çok kutsal doğumdan sonra zayıflarsın

ayrıca ince dudaklılarda ruj kullanır canım çok inceyse kalemle kontür yapıp kalınlaştır

Iyi az kalmış su gibi geçiyor zaman
Evet şükür
Afiyet olsun

o kadar aşı yaptırdım insan geçmiş olsun der
Saol kiz yazacaktim mirac durmadi asagiya parka indirdim cok gecmis olsun
afiyet olsun canım bu ara bende elma çok yiyom yıkayıp kurutup sepete diziyorum eve gider gitmez birer tana yiyorum zayıflatırda dimi
Cnm sabah ac karnina ye bak nasil zayifliyon yesil olandan yicen hafif eksi

Ayyyy cok severim ben ruj benim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…