çok zahmetliymisbir çorba kaşığı keçiboynuzu pekmezi,çay kaşığının ucuyla karabiber ve varsa zencefili cezvede bir taşım kaynatıp çok fazla soğutmadan içiyosun sabah,akşam yapınca boğaza ve öksürüğe çok iyi geliyor..sevinç haklı tadı çok kötü oluyor ama,ilaçlardan daha iyi..hiç değilse yan etkisi yok..
Heeee iyi haslarim ben. En güzel işi sevosa vermissin. Onun uzmanlik alanıyakın olaydık ben yıkardım saroş doğrardı deroş haşlardı nazo sıkar sevoşta yerdi
onu anlayan anlasın deroşcum
dilim varmaz
ultra lokusEmekledigi için bindirmiyomabisinin idasina kacisini bir gorsen 3 defa dinleniyor Ev bbüyük ya
aminnn cnm rabbim sanada cifter cifter versin insallahAminn sevincimmm aminnn...çok haklisin tatlim ama bilmiyorum ki işte beni cesaretlendimiyorki erkek arkadaşim35 yaşındayız ikimizde varya bildiğin 15 yaşındayız sanki hala hayatta yapcak şeylerimiz var evlilik yok tabii:)) yasimiz başımiz kac
Yaw iki seneye zaten okulumda bitiyo inşallah. .o saate kadar hala flört ediyo olursak ahtim olsun ahandaaa burayaaa yazıyorum esra erora katilicamm
Bu arada yavrularını Allah bağışlasin canım .Sağlıkla mutlulukla büyütün inşallah♥♡♥
20. Taksiti odedik 40 taksit kaldi cnm 3 yildan fazla var kredi 5 seneydiçok zahmetliymisyine de Sağol canim inşallah ihtiyacım olmaz ama heryer hastalık kayniyo millet griple boğuşuyor
Heeee iyi haslarim ben. En güzel işi sevosa vermissin. Onun uzmanlik alanı
ultra lokus
Sevos evin borcu kaç yilda bitiyo
Sorularimin hepsini unutmadan sordum geldimçünkü not almıştım
Iyi az kalmış su gibi geçiyor zamanaminnn cnm rabbim sanada cifter cifter versin insallah
20. Taksiti odedik 40 taksit kaldi cnm 3 yildan fazla var kredi 5 seneydi
Deli pakize
Sen dün neydin acaba..
Klasik deroş
Hayir dolunay o
Afiyet olsunElma yiyomm
Kislarr hepinize iyi tatiller dilerim bugun erken çıkıyorum işten malum okulum var ogrenciyim
Allaha emanet olun seviyorum sizleriii♡♥♡♥♡♥¤
Kızlar bugün grip aşısı vurdurdum
Hamilelerin özellikle yapması istenmis.
Inşallah bi yan etkisi olmaz bebisime..
Haftaya da başka bi aşı yapacaklar
O da burda salgın olan ve hamileleri bebeklerine zarar verecek bi hastalık icinmis..
Ben aslında yaptirmayacakdim fakat eşim gerekli bişiy dedi hemşirenin anlatmasindan sonra....
Bi de şu glukoz testini sordum
Dediki onlar idrar ve kan testinde şeker düzeyine bakıyorlar gerekli görürlerse yapıyorlar şeker yuklemesini dedi. Boşu boşuna o kadar yükleme yapmanın mantığı yok dedi
Elma yiyomm
Sağol canim evet biraz acidi. Çok kararsizdim bunu yaptırmak da hemşire geç bile kaldın daha önce yaptirmaliydin dedi.. bakalım hayırlısı artık.geçmiş olsun canım ağrıdımı aşı vururken
şeker yüklemesinde demekki onlarda karatay hocayla aynı fikirde için rahatlamıştır.
Ruj kullanmıyorum ki binde bir... Dudaklarim çok ince olduğu için gerek duymuyorum. Oysa diyolarki asıl ince dudakların kullanması lazımkızlar mat rujlar çıkmış dudağı kadife gösteriyor gerçekten pembesini aldım çok güzel yaaa bayıldım yılbaşı gecesi için koyu kırmızısınıda alacam
Yeşil Elma arkadaş yiyordu diyet yaparkenafiyet olsun canım bu ara bende elma çok yiyom yıkayıp kurutup sepete diziyorum eve gider gitmez birer tana yiyorum zayıflatırda dimi
Yeşil Elma arkadaş yiyordu diyet yaparken
bayagi zayıflamaya yardimci oluyor dedi..Toplam kaç kilo gitti saracim. Kaç oldun şimdi.. çok iyi ilerliyosun masalllahHerkes zayıfliyiiii ben sisiyim
Evet şükürIyi az kalmış su gibi geçiyor zaman
Saol kiz yazacaktim mirac durmadi asagiya parka indirdim cok gecmis olsunAfiyet olsun
o kadar aşı yaptırdım insan geçmiş olsun der
Cnm sabah ac karnina ye bak nasil zayifliyon yesil olandan yicen hafif eksiafiyet olsun canım bu ara bende elma çok yiyom yıkayıp kurutup sepete diziyorum eve gider gitmez birer tana yiyorum zayıflatırda dimi
kızlar mat rujlar çıkmış dudağı kadife gösteriyor gerçekten pembesini aldım çok güzel yaaa bayıldım yılbaşı gecesi için koyu kırmızısınıda alacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?