Evet şükür
Saol kiz yazacaktim mirac durmadi asagiya parka indirdim cok gecmis olsun
Cnm sabah ac karnina ye bak nasil zayifliyon yesil olandan yicen hafif eksi
Ayyyy cok severim ben ruj benim var
Evet şükür
Saol kiz yazacaktim mirac durmadi asagiya parka indirdim cok gecmis olsun
Cnm sabah ac karnina ye bak nasil zayifliyon yesil olandan yicen hafif eksi
Ayyyy cok severim ben ruj benim var
ama ben kırmızı ve sulu olanlar varya onlardan yiyom
Amasya elmasimi
Afiyet bal olsunyok canım amasya değil nerenin elması bilmiyorum amasya elması kokulu olur bu kokulu değil ama çok güzel
Afiyet bal olsun
Sizin geleceğiniz yok mirro uyudi bende uzanayim
Ne azı tizim superrrrrrr walla....dört kilo verdim canım az ama böyle böyle gidecek sen şişme sebebin çok kutsal doğumdan sonra zayıflarsın
ayrıca ince dudaklılarda ruj kullanır canım çok inceyse kalemle kontür yapıp kalınlaştır
Ne azı tizim superrrrrrr walla....
Ayyyy kocan ne diyor hoşuna gidiyomu onun kilo vermen?
ufo ve klimaa
düşün artııııkkkkk
abooov, daha kış gelmedi kışın napcaksak
Bencede normalde 70-80 geliyor zaten Pof
Bize doğalgaz 120 geldi ocak ve sicak su dahil
eltim aradı yarın gelemiyorlarmışşşşşşşayyyyyyyyyyyyyyyyy çookkkkkkkkkkkkkkk üzüldüüümmmmmmmmmmmmm
Kızlar bu kişi bizi işletmiyor
bu bir işletme msjı değil
bu gerçekten yeni üye olmuş biri
lakin bu kedi değil
bu hadiskoda değil
bu dolunaaayyyy!!!! Geri gelmişş
Renksiz Bi kişilik oldum çıktım valla
smile kullanmayanlardan sıkılıyom ben
yarın yok canım bi dahaki sefer gidecem artık benimle beraber gidecek komşularımda vardı madem sen gitmiyosun bizde gitmiyoruz dediler ilk günden kursu kırdık iyimi
Aramizda kalsini izliyom cok duyguluydu bu bolum ...
günaydın toik sakinleri
herkese hayırlı cumalar
Allah mesut etsin kuzum ayırmasın inşallah
çok sevdiğin belliydi
17yaşında evlendin heralde
bayatlamayan poğaçayı en güzel herif yapar.
1gunde tüm poğaçaları yer bitirir
asla bayatlatmaz
yakın olaydık ben yıkardım saroş doğrardı deroş haşlardı nazo sıkar sevoşta yerdi
ben zaten ıspanak yemeğini çok sevmem genelde börek için falan alıyorum ondada senin dediğin gibi çiğden kavurunca güzel oluyor ama eşim sevmiyor öyle,kokuyormuşinşallah canım
ben haşlamıyorum canım yıkayıp doğrayığ çiğden bırakıyorum dolaba
selam canım umarım yeni hayatında daha mutlu olur ve geçmişte yaşadığın kötü günleri unutursunUlen samaroglani olmusum elinizdee:)) caniniz sağolsun yaaa saracimmm sevincimmm okadar özledim ki sizii basaga ragmen geldim yinee) oyyy yerim hepinizi canlarimm benimmm:)) valla malum olaydan beridir çok yol kat ettim.omuzlarinda yükü olmayan rahat bi baaayanim artik:)) çalışıyorum ayni yerde.aksamlarida okula gidiyorum biraz zor ama idare ediyorum iyi geldi okul:)) 94lu birsürü arkadaşım var:))) bide bisevgilim var epeydir birlikteyiz oda benim gibi hem çalışıyor hem okuyor beşinci üniversitesini:)) iyide anlsiyoruz Allaha Şükür de evlilik ten pek bahsetmiyoruz ikimizde Yaralıyız bu konuda.o nişan atmis zamanında. Neyse enazindan huzur neymiş onunla görebildim.baya ınancim bitmişti kimseyle anlasamam herhalde diye düşünürdum ama hiçte öyle olmadi. demek dengini bulunca oluyomus:)))
Yeni arkadaşlarima da selam ediyorum arada ugrarim buraya neşe katiyosunuz inanin..cepten yazdigim icin smiley kullanamiuom idare edin artikkk...saraaaammm benimmm...iyisin dimi dün halsizdin...
kızlar bir kilo daha vermişim
aerobikle destekleyince daha çabuk gider inşallah
Bizde net yoktu onlarda da yoktu gelip sordular 4 tane cçocuğu var okula gidiyor net gerekli Esim arastirdi söyledi 50 TL sinirsiz paket var ortak olursaniz Çektirelim tmm dedilercektirdik düzenli hic vermediler bir iki günü çok geçti hatta bir defa iki aylik verdi sonra aciklama yapmadan köye gitti şifre hala ayni
sizde eğerki şifreyi değiştirirseniz gelip soracaklar o zaman dersinki borç birikmiş bizde sıkıştık ödeyemedik kesilmiş ,belki o zaman anlarlar..
yakın olaydık ben yıkardım saroş doğrardı deroş haşlardı nazo sıkar sevoşta yerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?