Sara cnm konuşmaya başka katilimcilarin katilmasina izin ver seçeneği var ordan
tango olsun bir de lirik,neyse ortaya karışıksamba lambada ne istersen
salsaaaaaa
evet karısı görsün diyeilla iz bırakacaklarya
tango olsun bir de lirik,neyse ortaya karışık
he yap sonra topikçe çatlıyok meraktansevinç gördüm canım bundan sonra öyle yaparım bişey paylaşacağım zaman
Evt ama benim hormonlarima gecenay bakildi sorun yoktu bide dr hemsireye solerken duydum rapora yazdirdi endometrium kalinligi 6 mm diye az degilmi ondanmi adet goremiyotum acaba buranin drlarindanda herseyinden biktim ilgisizler birinin dedigi birini tutmuyor otobusteyim suanda memlekete gidiyorum yarin o tanidik dr varya ondan randwvu aldik ona gorunecegim insallah iyi seyler duyarim sinavim vardi vismistimda ama agla agla dayanamadim o darda yurtdisina cikacakmis kimbilir ne zmn doner sinava yine girerim kacmiyorya ded bindim otobuse Rabbim yuzumu guldursun korkularimdan kurtarsin insallah kimseden bisey istemiyorum Allah im sen yardim et bana sen merhamet et aminn...anlayaniniz var mi bu kalinlik kac mm olmali ne zaman ?benimde
o nasıl bişeymiş merak ettim
inşaallah bu kez yüzün güler istediğin gibi bir evliliğin ve bebişlerin olur,ama bir insanı ne kadar tanıdım desende beraber bir hayatı paylaşmadıkça maalesef tanınmıyor
e ne güzel işte çok şükür kötü bir şey yokmuş,hadi gözünaydın inşaallah tahlillerde temiz çıkar...
Evt ama benim hormonlarima gecenay bakildi sorun yoktu bide dr hemsireye solerken duydum rapora yazdirdi endometrium kalinligi 6 mm diye az degilmi ondanmi adet goremiyotum acaba buranin drlarindanda herseyinden biktim ilgisizler birinin dedigi birini tutmuyor otobusteyim suanda memlekete gidiyorum yarin o tanidik dr varya ondan randwvu aldik ona gorunecegim insallah iyi seyler duyarim sinavim vardi vismistimda ama agla agla dayanamadim o darda yurtdisina cikacakmis kimbilir ne zmn doner sinava yine girerim kacmiyorya ded bindim otobuse Rabbim yuzumu guldursun korkularimdan kurtarsin insallah kimseden bisey istemiyorum Allah im sen yardim et bana sen merhamet et aminn...anlayaniniz var mi bu kalinlik kac mm olmali ne zaman ?
Nevresime yatirim yapiyommmmm
Evt ama benim hormonlarima gecenay bakildi sorun yoktu bide dr hemsireye solerken duydum rapora yazdirdi endometrium kalinligi 6 mm diye az degilmi ondanmi adet goremiyotum acaba buranin drlarindanda herseyinden biktim ilgisizler birinin dedigi birini tutmuyor otobusteyim suanda memlekete gidiyorum yarin o tanidik dr varya ondan randwvu aldik ona gorunecegim insallah iyi seyler duyarim sinavim vardi vismistimda ama agla agla dayanamadim o darda yurtdisina cikacakmis kimbilir ne zmn doner sinava yine girerim kacmiyorya ded bindim otobuse Rabbim yuzumu guldursun korkularimdan kurtarsin insallah kimseden bisey istemiyorum Allah im sen yardim et bana sen merhamet et aminn...anlayaniniz var mi bu kalinlik kac mm olmali ne zaman ?
yarın sabah sen mutlu eşin mutlu nevresimciler musmutlu
Dusumu bile aldimmmmmoğlan uyumuskene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?