Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Slmlar herkese 1yıl 3 aylık evliyim 1 kimyasal bi 7 haftalık kalbi durduğundan ve gelişimi kötü olduğundan kürtajım oldu. 7 aydır tüm çalışmalara rağmen bişey olmadı. Reglime 4 gün vardı bugün dayanamadım kan testi verdim ve negatif yine eve geldim saatlerdir tekim eşim nöbette olduğundan ve ağlaya ağlaya forumda geziniyodum oft ye tıklayıp bu başlığı gördüm ve yüzüm güldü sayenizde şimdilerde kimler var yavaş yavaş Son mesajları okuyarak tanımaya başlıcam sizleri

Evt ama benim hormonlarima gecenay bakildi sorun yoktu bide dr hemsireye solerken duydum rapora yazdirdi endometrium kalinligi 6 mm diye az degilmi ondanmi adet goremiyotum acaba buranin drlarindanda herseyinden biktim ilgisizler birinin dedigi birini tutmuyor otobusteyim suanda memlekete gidiyorum yarin o tanidik dr varya ondan randwvu aldik ona gorunecegim insallah iyi seyler duyarim sinavim vardi vismistimda ama agla agla dayanamadim o darda yurtdisina cikacakmis kimbilir ne zmn doner sinava yine girerim kacmiyorya ded bindim otobuse Rabbim yuzumu guldursun korkularimdan kurtarsin insallah kimseden bisey istemiyorum Allah im sen yardim et bana sen merhamet et aminn...anlayaniniz var mi bu kalinlik kac mm olmali ne zaman ?

hamile kalmak için rahim kalınlığının 11 - 12 mm olması gerekir canım yani bebeğin tutunması için gerekli olan kalınlık ama hamilelik yoksa rahim kalınlaşmadan incelmeye başlar ve adet görürsün sen bu kadar sıkıntı stres yapmasan çoktan adet olmuştun ama beni yanlış anlamazsan eğer bir psikologdan uzman yardımı alsan sakinleşmene stresini yenmene faydası olur belki hem sınavını niye erteledin herşeyi birazda oluruna bıraksan hayatın akışına müdahale ettikçe olaylar zıvanadan çıkıyor canım naçizane arkadaş tavsiyesi sana

Cnm kendini yedin bitirdin kaç zamandır ben bu kalinliktan anlatmam ama stresin nelere yol actigini çok iyi bilirim çok üzülüyorum senin için herşey guzel olacak rabbime sigin dua et cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…