tobe Yarabbim vanilyalı puding hiç aklıma gelmezbenim canım durduk yerde olmadık şeyler istiyo
mesela şimdi vanilyalı puding istiyo
az öncede ev yapımı salatalık turşusu
akşamda adana kebap burnumun dibinde pişiyodu sanki
adetime az kaldı ya aşermeye başladım
tşk ederim cnm baktım harikalargazan mübarek olsun canım
benimki daha kanmadı ama kanacak az kaldı
fiyatlar 149 - 150 canım
hepinize yazdım tek tek sıkıntı yok yani
kızlar bu hatuna selam demediniz mi siz
ahh ah biraz boş bırakmaya gelmiyor sizi haylazlar sizi
yarın kurula sokmaz mıyım ben hepinizide
büyücü cadı hangi büyüyle ele geçirdin herifi
amaan burdan sana salatalığımız var desek Bi avuç tuz alıp koşacan
Saracim.nen metten baktim kac mm olmali diye herkes farkli bahsediyor anlamad yani sekresyon donemimde 5/6 mm ye ulasir diyor yumurtlama donemimden bahsediyor sanirim dimi ayy dr anlativereydi sole bole su normal seninki sole diye ne var konusma ozurluler
kızlar bu hatuna selam demediniz mi siz
tobe Yarabbim vanilyalı puding hiç aklıma gelmez
demek ki gebelikle reglin belirtileri ne kadar da benziyor
tşk ederim cnm baktım harikalar
günaydın kızlar herkese mutlu hafta sonları
yaşadıkların için geçmiş olsun canım inşaallah en yakın ve hayırlı zamanda kavuşursun bebeğine...Slmlar herkese 1yıl 3 aylık evliyim 1 kimyasal bi 7 haftalık kalbi durduğundan ve gelişimi kötü olduğundan kürtajım oldu. 7 aydır tüm çalışmalara rağmen bişey olmadı. Reglime 4 gün vardı bugün dayanamadım kan testi verdim ve negatif yine eve geldim saatlerdir tekim eşim nöbette olduğundan ve ağlaya ağlaya forumda geziniyodum oft ye tıklayıp bu başlığı gördüm ve yüzüm güldü sayenizde şimdilerde kimler var yavaş yavaş Son mesajları okuyarak tanımaya başlıcam sizleri
SARA sana açıklamış canım,benim bir bilgim yok..senin memeleketin neresiki,.......Evt ama benim hormonlarima gecenay bakildi sorun yoktu bide dr hemsireye solerken duydum rapora yazdirdi endometrium kalinligi 6 mm diye az degilmi ondanmi adet goremiyotum acaba buranin drlarindanda herseyinden biktim ilgisizler birinin dedigi birini tutmuyor otobusteyim suanda memlekete gidiyorum yarin o tanidik dr varya ondan randwvu aldik ona gorunecegim insallah iyi seyler duyarim sinavim vardi vismistimda ama agla agla dayanamadim o darda yurtdisina cikacakmis kimbilir ne zmn doner sinava yine girerim kacmiyorya ded bindim otobuse Rabbim yuzumu guldursun korkularimdan kurtarsin insallah kimseden bisey istemiyorum Allah im sen yardim et bana sen merhamet et aminn...anlayaniniz var mi bu kalinlik kac mm olmali ne zaman ?
yarın sabah sen mutlu eşin mutlu nevresimciler musmutlu
bizide burda diktin,kafam kaşınıyor sanki bişeyler çıkıyor ön tepemdenDusumu bile aldimmmmmoğlan uyumuskene
yok artık 155 tanesaol cnm
Herife dedim uygun fiyatlidanmi iki tane alsam gel hayatim en pahalisindan 15 tane al dedi
anca ye zatennn,bırak işte kaloriler gtmişken niye geri alıyon..ne oldukiİlik balli sut iciyombir tanede kurabiye yiyimmm eeee hakettim
hee o sırada iş başındaydınMedcezirinde sonuna yetistimneyse yarin netten bakarim artik
ben çıkmıştım arkadaşın mesacını yeni gördümkızlar bu hatuna selam demediniz mi siz
günaydınnnnnn saracımmmgünaydın kızlar herkese mutlu hafta sonları
Gunaydin cnm sanada mutlu hafta sonlari
sizlere de mutlu huzurlu eğlenceli hafta sonları diliyorum kızlar.günaydın kızlar herkese mutlu hafta sonları
sizlere de mutlu huzurlu eğlenceli hafta sonları diliyorum kızlar.
benm adam evde huzurlu olmamız biraz güç ama idare etsek yeter
ne kıskanacamBeydoş hnm kiskanmayalim
Sende çok Calis
kalori kaybettiydim bir kurabiye yedimdi
ohh çok şükür rahatlamışsın,bak buda kötü bişey dememiş işte ne güzelBen geldim dr a muayene oldum tahlil verdim pgleden sonra cikacak ultrasonda bakti olcumleri yapip bana tek tek gosterdi 8, 4 ve 6, 4 olctu enfometrium duzgun dedi rahim gaget iyi hangi gerizekali senin kafani karistirdi dedi hsg ye bakti temiz dedi karin icine dagilim olmus dedi rahimdede problem yok dedi tahlil sonuclarina bakalim adet gormen icin tedavi verecegim dedi ben demeden genc kizliginda sen adetin hep duzensizmis dogru mu dedi pco var miydi sende dedi sok oldum bildigine suandada adet duzensizligin bununl alakali dedi gebelik onceside klomen kullandirtacakmis yumurtalarim iyi gelissin diye hicbir sıkıntının olmadigini soyledi once adetlerini duzene sokalim sonrada gebelik dedi rahimin hasar gormemis hersey yerli yerinde dedi kan sulandirici ocinde sonuclata gore kullanmana gerek yok evet ama bi zarari var mi yok stressiz olman cok onemli o yuzden kullandiricam igne dedi cok rahatladim bel agrilarimdanda bahsettim onun icin bi test istedi enfeksiyon var mi diye gel git yapip bu dr a devam etmeyi dusunuyorum insani cok rahatlatan usenmeden herseyi tek tek anlatan biri
adam dışarı çıkmak istese huzur olur zatenHuzuru sağla o zaman
Cikin egeyi parka goturun
Ne eve tikiliyosunuz
sana iyi tatiller cnm. Malum bize her gün tatil (sara hariç).Kislarr hepinize iyi tatiller dilerim bugun erken çıkıyorum işten malum okulum var ogrenciyim
Allaha emanet olun seviyorum sizleriii♡♥♡♥♡♥¤
sen de tuzsuz koşarsın ne fark ederbizde seni sokacaZz
hiiiicccccc
Deli
Ben tuzsuz yerimm
Isparta canim arabayla 1 saat 15 dk otobusle 2 saat suruyoryaşadıkların için geçmiş olsun canım inşaallah en yakın ve hayırlı zamanda kavuşursun bebeğine...
veeee hoşheldin aramıza
SARA sana açıklamış canım,benim bir bilgim yok..senin memeleketin neresiki,.......
biraz daha akıına bıraksan daha rahat gelişecek herşey sanki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?