saol cnm
woooooow sefan olsun canım
sevinç kaç nevresim alıyon canım
Slmlar herkese 1yıl 3 aylık evliyim 1 kimyasal bi 7 haftalık kalbi durduğundan ve gelişimi kötü olduğundan kürtajım oldu. 7 aydır tüm çalışmalara rağmen bişey olmadı. Reglime 4 gün vardı bugün dayanamadım kan testi verdim ve negatif yine eve geldim saatlerdir tekim eşim nöbette olduğundan ve ağlaya ağlaya forumda geziniyodum oft ye tıklayıp bu başlığı gördüm ve yüzüm güldü sayenizde şimdilerde kimler var yavaş yavaş Son mesajları okuyarak tanımaya başlıcam sizleri
saol cnm
Herife dedim uygun fiyatlidanmi iki tane alsam gel hayatim en pahalisindan 15 tane al dedi
Bi selam diyen yok mu yahu başlığın ilk mesajı ne kadar sıcaktı oysa kandırıldım sanırım :S
Cnm msjini atlamisim hoşgeldin
Boyle neşeli olduğumuza bakma hepimiz ne badirelerden geçtik Rabbim en kisa zamanda versin insallah isteyen herkese
Pek bi hoşbuldum o zaman evet ilk mesajda yazıyo herkesin miniği pek bi uğraştırmış ama gelmiş umut oldu bana da inş kavuşurum en kısa zamanda ve tüm isteyenlerehoşgeldin canım inşallah yakında bebeğine kavuşursun daha çok yeni evlisin bu kadar stres yapma
İlik balli sut iciyombir tanede kurabiye yiyimmm eeee hakettim
evet hakettin ayrıca ılık ballıs üt öksürüğede boğaz ağrısınada çok iyi gelir canım
Evet canim stres konusunda haklisin ama nasil stres olmayayim tam 50gun oldu adet olmayali drda bugun isg bakarken allah allah dedi aciklma yapmadi noldu dedigimde oyle olunca iyice stres oldum buradaki drlarin en buyuk eksigi aciklama yapmiyorlaradem anlatmican ne gordun unlem kullanma dimi usg normalmi dedim hi dedi gecti icime hic sinmedi ben 45 gune kadar cok sakindim ne zaman 50 gin oldu wcde bakar oldum gelsin diye stres oldum adetimi gorsem inan hic stresim yoktu cok iyiydimhamile kalmak için rahim kalınlığının 11 - 12 mm olması gerekir canım yani bebeğin tutunması için gerekli olan kalınlık ama hamilelik yoksa rahim kalınlaşmadan incelmeye başlar ve adet görürsün sen bu kadar sıkıntı stres yapmasan çoktan adet olmuştun ama beni yanlış anlamazsan eğer bir psikologdan uzman yardımı alsan sakinleşmene stresini yenmene faydası olur belki hem sınavını niye erteledin herşeyi birazda oluruna bıraksan hayatın akışına müdahale ettikçe olaylar zıvanadan çıkıyor canım naçizane arkadaş tavsiyesi sana
Evet canim stres konusunda haklisin ama nasil stres olmayayim tam 50gun oldu adet olmayali drda bugun isg bakarken allah allah dedi aciklma yapmadi noldu dedigimde oyle olunca iyice stres oldum buradaki drlarin en buyuk eksigi aciklama yapmiyorlaradem anlatmican ne gordun unlem kullanma dimi usg normalmi dedim hi dedi gecti icime hic sinmedi ben 45 gune kadar cok sakindim ne zaman 50 gin oldu wcde bakar oldum gelsin diye stres oldum adetimi gorsem inan hic stresim yoktu cok iyiydim
Başoşşşş
Deroş
Beydoş
kızlar bu hatuna selam demediniz mi sizBi selam diyen yok mu yahu başlığın ilk mesajı ne kadar sıcaktı oysa kandırıldım sanırım :S
saol cnm
Herife dedim uygun fiyatlidanmi iki tane alsam gel hayatim en pahalisindan 15 tane al dedi
hoş geldin cnmSlmlar herkese 1yıl 3 aylık evliyim 1 kimyasal bi 7 haftalık kalbi durduğundan ve gelişimi kötü olduğundan kürtajım oldu. 7 aydır tüm çalışmalara rağmen bişey olmadı. Reglime 4 gün vardı bugün dayanamadım kan testi verdim ve negatif yine eve geldim saatlerdir tekim eşim nöbette olduğundan ve ağlaya ağlaya forumda geziniyodum oft ye tıklayıp bu başlığı gördüm ve yüzüm güldü sayenizde şimdilerde kimler var yavaş yavaş Son mesajları okuyarak tanımaya başlıcam sizleri
amaan burdan sana salatalığımız var desek Bi avuç tuz alıp koşacanNevresime yatirim yapiyommmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?