Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Cnm msjini atlamisim hoşgeldin
Boyle neşeli olduğumuza bakma hepimiz ne badirelerden geçtik Rabbim en kisa zamanda versin insallah isteyen herkese

Cnm msjini atlamisim hoşgeldin
Boyle neşeli olduğumuza bakma hepimiz ne badirelerden geçtik Rabbim en kisa zamanda versin insallah isteyen herkese

hoşgeldin canım inşallah yakında bebeğine kavuşursun daha çok yeni evlisin bu kadar stres yapma
Pek bi hoşbuldum o zaman evet ilk mesajda yazıyo herkesin miniği pek bi uğraştırmış ama gelmiş umut oldu bana da inş kavuşurum en kısa zamanda ve tüm isteyenlere

Evet canim stres konusunda haklisin ama nasil stres olmayayim tam 50gun oldu adet olmayali drda bugun isg bakarken allah allah dedi aciklma yapmadi noldu dedigimde oyle olunca iyice stres oldum buradaki drlarin en buyuk eksigi aciklama yapmiyorlaradem anlatmican ne gordun unlem kullanma dimi usg normalmi dedim hi dedi gecti icime hic sinmedi ben 45 gune kadar cok sakindim ne zaman 50 gin oldu wcde bakar oldum gelsin diye stres oldum adetimi gorsem inan hic stresim yoktu cok iyiydim

doktorun neye şaşırdı acaba insanı merakta bırakmakta ustalar yani ama önemli bişey olsa söylerdi canım kalbini ferah tut ben bi seferinde 55 günde adet oldum yumurta takibi yapıyodu doktorum yumurtan gelişmedi dedi tedaviyi yarım bırakmıştı o ay tam 55 günde adet olmuştum stres yapma bu yüzden muhtemelen geç yumurtladın bu ay ondan olmuştur

Saracim.nen metten baktim kac mm olmali diye herkes farkli bahsediyor anlamad yani sekresyon donemimde 5/6 mm ye ulasir diyor yumurtlama donemimden bahsediyor sanirim dimi ayy dr anlativereydi sole bole su normal seninki sole diye ne var konusma ozurluler

Bi selam diyen yok mu yahu başlığın ilk mesajı ne kadar sıcaktı oysa kandırıldım sanırım :S
kızlar bu hatuna selam demediniz mi siz
ahh ah biraz boş bırakmaya gelmiyor sizi haylazlar sizi
yarın kurula sokmaz mıyım ben hepinizide

hoş geldin cnm
sana bişi diyimi çocuğum olmuyo diye doktora gitsen seni stetoskop la kovalar valla.
7aydır çalışmalara başlamışsınız
lütfen acele etme, kan testi için o kadar erken ki.
neden kendini üzmek için uğraşıyosn
sen bu kadar üzerine düşersen gebeliğin o kadar gecikir bunu unutma.

bizde seni tanımak isteriz inşallah renkli,Bi kişiliksindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…