Beydoş kaynos asiklisi diilik biz
Mecbur gorusuyok
Herifim bir lafimla beni adanaya goturdu
Bende haftada bir goruyom napim
Dedesi ozlemiş torunları adam cagirdi
O isterse akan sular durur kayinbabosuma laf yok bir tene o
heee öyle mı oluyomustecrübeli kadın başak mı
topik kurulu başkanını bu mesaca tepkisini çok merak ediyorum
Aydinlandim suandaTopik basi karisi demek yüce TKBSaka saka topik kurulu baskani
töbe,töbeBeydoş kaynos asiklisi diilik biz
Mecbur gorusuyok
Herifim bir lafimla beni adanaya goturdu
Bende haftada bir goruyom napim
Dedesi ozlemiş torunları adam cagirdi
O isterse akan sular durur kayinbabosuma laf yok bir tene o
töbe,töbeistersen her gün gör banane
dedeleri dün görmemişmiydi
benimde sol kolum saracım ve belimde azınca sol bacağıma vuruyor ağrısı ama dediğin gibi hafifte olsa sağda da başlıyor..tatlım ben ortopedik yastık kullanmıyorum ama geceleri dönerken bile o kadar zor oluyorki anlatamam şimdi eşim biraz masaj yaptı azıcık rahatladı benim sol kolu amğrıyo arada da sağ koluma vuruyo senin hangi taraf canım
bizim bugüne kadarki bütün kavgalarımız hep eşimin ailesi yüzünden canım kendimizle ilgili kavgamız çok nadirdir bıktırdılar beni onların yüzünden stresten hep hasta oldum
tecrübeli kadın başak mı
topik kurulu başkanını bu mesaca tepkisini çok merak ediyorum
çok geçmiş olsun..Beydoş kaynimda var ortopedik yastik harika birşey o yastiklarin yatagini aldi tek kişilik yatağa 1000 TL verdi çok memnun cnm
O sonradan çocuk felci geçirmiş koltuk deynegi
İle yürüyor bel agrilari çoktu hepsi geçti diyor
Dunkunu diyombugün bağa yemeğe davetliydik
kayınbabalar gelinlerini çok sever derler sevoşum benim kayınbabam yok belki o hayatta olsa bunlar bu kadar cadılık yapamazdı
daha ne istiyonÇok sever benimki bir kizin der bin tane cikar agzindan Allah razi olsun onlar benden önce ev akdi ciktiklari eve beni oturttu borc altin verdim ozaman söz verdi ev alirken bende size yardim edecem diye biz ev alirken herşeyin eniyisini yyaptı taksitimizede yardim ediyor sağolsun
ben kalkıyorum çicuğa yatırım yapmam ilazımcaninin sagligi
çok gezdirdiğinden huzursuz olmasın çicukceğızAyyyy bu miraç diş cikaracak sanirim çok fenaaa huzursuz dun hic uyumadi simdi agri kesici verdim zor uyuttum
ben kalkıyorum çicuğa yatırım yapmam ilazım
Çok sever benimki bir kizim der bin tane cikar agzindan Allah razi olsun onlar benden önce ev akdi ciktiklari eve beni oturttu borc altin verdim ozaman söz verdi ev alirken bende size yardim edecem diye biz ev alirken herşeyin eniyisini yyaptı taksitimizede yardim ediyor sağolsun
Ayyyy bu miraç diş cikaracak sanirim çok fenaaa huzursuz dun hic uyumadi simdi agri kesici verdim zor uyuttum
ben kalkıyorum çicuğa yatırım yapmam ilazım
Bende cikiyom cnm iyi geceler
Kaynoslarlaydik ve grubu ile birlikteydikbeydoş
deroş
sevoş
bafs
nazoş
nerdesiniz
sadece başakla ben varız
sagolDeroş hayirli olsun iyi günlerde kullan bellonadan çok memnunum benim mobilyalar hepsi bellonayatagimda full ortopedik resmen masaj yapiyooooo
heeehakan güle güle giysin botlarını
sizede afiyet olsun kaynoşlarla muhabbetleriniz bol olsun
kaynoşlara gideceksiniz diye burayı iyice boşladınız deroşla sen
çok geçmiş olsun canim. O kadar işi aynı gün yaparsan olacağı buboyun fıtığım zorladı galiba kolumu kaldıramıyorum çok ağrıyor
benimde sol kolum saracım ve belimde azınca sol bacağıma vuruyor ağrısı ama dediğin gibi hafifte olsa sağda da başlıyor..
zaten stres fıtıkları olumsuz yönde etkiliyor..
Kaynoslarlaydik
Yeni geldik
Kaynoslarlaydik ve grubu ile birlikteydik
sagolsewos
benim yatakta inşallah bana masaj yapar
heeeheee doğru bugünkü planda yoktu son anda cikti
çok geçmiş olsun canim. O kadar işi aynı gün yaparsan olacağı bukeşke evde yardımcılarımız olsa ne güzel olurdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?