Benim esimde eskiden illah benle gel demezdi ama ben o giderse birlikte gitmem gerektiğini düşündüm çoğu zaman.güle güle kullanın canım fulortopedik yataklar çok sağlıklıar gerçekten üzerine uzandığında bütün yorgunluğunu unutuyosun canım
kaynana konusunda haklısın canım yapacak bişey yok benim eşim kendi gidiyo bana hiç sende geleceksin demez ilk evlendiğimizde gidecez ve gece kalacaz diye baskı yapıyodu hatta üç günlük gelinken bu yüzden kavga ettik annesigilde kaldık ve sabaha kadar tartıştık ne ben uyudum nede o uyudu sabah erkenden evden çıktı gitti bende kaynanamlara bi bahane buldumm bende gittim evime ogün bugündür bana ısrar etmez istersen gel diyor biliyorki ben oraya gittiğimde huzursuz oluyorum
Kolay gelsin yavrucum. Ben de ev isi yapmaliyim ama bu hsonu catlatma ignesi dolayisiyla is yapmicam. Yarin da ise gidilecek pefff.... kim yapacak ev islerini bilmiyorum...bugün temizlik günüm balkonları yıkadım atılacaklar vardı attım daha nevresimler değişsecek ev silinip süpürülecek banyo wc ler yıkanacak yemek yapılacak çamaşır yıkanacak ütü yapılacak süt kaynatım yoğurt yapılacak oooooooof yazarken bile başım döndü
Kolay gelsin yavrucum. Ben de ev isi yapmaliyim ama bu hsonu catlatma ignesi dolayisiyla is yapmicam. Yarin da ise gidilecek pefff.... kim yapacak ev islerini bilmiyorum...bugün temizlik günüm balkonları yıkadım atılacaklar vardı attım daha nevresimler değişsecek ev silinip süpürülecek banyo wc ler yıkanacak yemek yapılacak çamaşır yıkanacak ütü yapılacak süt kaynatım yoğurt yapılacak oooooooof yazarken bile başım döndü
İşin çokMuş canim kolay gelsinbugün temizlik günüm balkonları yıkadım atılacaklar vardı attım daha nevresimler değişsecek ev silinip süpürülecek banyo wc ler yıkanacak yemek yapılacak çamaşır yıkanacak ütü yapılacak süt kaynatım yoğurt yapılacak oooooooof yazarken bile başım döndü
hayır abartmıyosun canım bende sevmem kitap sayfalarının kıvrılmasını bu yüzden çeşit çeşit ayraçlarım var en son mıknatıslı ayraçlar aldım üzerlerinde çok güzel resimler var birde şimdiler yeni çıkan kitapların kapaklarında kitabın tanıtımını yapan kendi ayraçları var çok güzeller
avatarındakini yirim ben maşşallah kuzuma Allah nazarlardan saklasın canım
biz dışarda yedik canım
bence sen birz sakin oluyoreee sonra adet geliyore
çok üzüldüm canım ama demekki vakti saati gelmemiş üzülme herşerde bir hayır vardır Allah ne zaman Ol derse ozaman olacak canım elimizden geleni yapıp beklemekten başka yapacak bişeyimiz yok Allah bize gülecek ben inanıyorum sende umudunu kaybetme
her gecenin bir sabahı muhakkak vardır bizimde sabahımız çok yakın canım inan buna
nar düşüğe sebep olmaz canım aksine rahmi kalınlaştırarak hamilelği kolaylaştırır hem bir arkadaım hamileliği boyunca hep nar yedi nara aşeriyodu resmen özellikle hamilelğinin son aylarında çok yedi şimdi nur topu gibi tatlımı tatlı bir oğlu var beni görünce gülerek kucağıma atlayışı var maşallah çok seviyorum onuda
Allah mutluluğunuzu bozmasın canım bebekle taçlandırsın
gule gule kullan canimCanim masa daha gelmedi 1 ay sonra gelecek. Döşekle birlikte. Bellonadan aldık. Türkiye'den gelecek. Bunlar dışında başka bisiyi almadık gözüm çok şeyde kaldı ama evim küçük üstelik de kiracı olunca alamiyosun. Kendi evim olunca inşallah alırım her gönlümden geceni
hepsini Bi güne mi bıraktın kuzumbugün temizlik günüm balkonları yıkadım atılacaklar vardı attım daha nevresimler değişsecek ev silinip süpürülecek banyo wc ler yıkanacak yemek yapılacak çamaşır yıkanacak ütü yapılacak süt kaynatım yoğurt yapılacak oooooooof yazarken bile başım döndü
hepsini Bi güne mi bıraktın kuzum
benmde okurken nevrim dondu
hadi kolay gelsin
Kızlar yaa sutyenlerin şu metallerinden bıktım vallahi
aldığım her sutyeninki kısa sure içinde çıkıyor.
öyle adi de değil aldığım sutyenler ama
vallahi bıktım yaaaaa
tektaşa yatırım çalışmaları yapıyodursevinç nerde acaba bugün gelmedi
ellerine sağlıkeee mecbur canım hafta içi çalışıyorum dünde gezmeye gittim bi bugün kaldı temizlik için
balkonlar yıkandı nevresimler değişti ütü yapıldı banyo duşakabin ve wc ler yıkandı toz alındı çamaşırları yıkandı serildi ama süpürme silme işlemi yarın akşama kaldı
yoğurdumu mayaladım yemek olarakda salçalı makarna merulcan kavurması ve yoğurt var bugün yemekte kolaya kaçtım çok yorgunum çünkü
aaaa hiç mi sutyeninin demiri fırlamadı.niye çıkıyo ki canım ben hiç öyle bir sorun yaşamadım
tektaşa yatırım çalışmaları yapıyodur
başka işi gücü yok
ellerine sağlık
güle güle kirletin batırın.
Bi kaç güne hiç yapmamış gibi olur.
bu menüyü ben yapsaydım cadı sevo beni topa tutardı.
sen yaptın ya "eelerine sağlık saracım harika mönü" der
ikircikli kurbaaa
aaaa hiç mi sutyeninin demiri fırlamadı.
desteksiz mi kullanıyosun
yıkama topuyla yıkarım hayatım.tek taş için yatırım yapmak gerekir ama destekliyorum sevoşu yürü be sevoş kim tutar seni
menüm kolay canım bende dedim ya ama çok yorgunum mutfakta fazla zaman harcayamazdım
desteklide kullanıyorum desteksizde ama hiç demiri fırlamadı canım
yıkamasına dikkat ediyomusun canım ya elde yıka yada sutyen yıkama kutuları varya onlarla yıka
yıkama topuyla yıkarım hayatım.
yıkamaya dikkatte etsem yine de fırlıyorlar.
yalnızca aldığım Bir tek sutyen var onunki çıkmadı. Alalı uzun zaman oldu.
markasından kaynaklanıyor heralde.
Deliii miraca takacam dogumgunundeeveet gezdim biraz.
birazda alışveriş yaptım.
daha oğlan kalkmadan aradı beni nerde kaldın diye.
Eve geldiğimde oğlan yeni kalkmıştı.
kuyumcu tanıdık heralde veresiye verdiğine gore.
kocanın doğum gününde kendine mi takacan
borsacı yatırımcı buyucu cadı sevo
Üstelik ben bunları almak için herife yatırım yapmadim
O bana yatırım yapsin
İhtiyacım yok diyorsun yatırıma
helal olsun sen sevodan daha beceriklisin
Aaa hic cikmadi benim NBB kullanirimKızlar yaa sutyenlerin şu metallerinden bıktım vallahi
aldığım her sutyeninki kısa sure içinde çıkıyor.
öyle adi de değil aldığım sutyenler ama
vallahi bıktım yaaaaa
beydoş
deroş
sevoş
bafs
nazoş
nerdesiniz
sadece başakla ben varız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?