Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bugün temizlik günüm balkonları yıkadım atılacaklar vardı attım daha nevresimler değişsecek ev silinip süpürülecek banyo wc ler yıkanacak yemek yapılacak çamaşır yıkanacak ütü yapılacak süt kaynatım yoğurt yapılacak oooooooof yazarken bile başım döndü

Benim esimde eskiden illah benle gel demezdi ama ben o giderse birlikte gitmem gerektiğini düşündüm çoğu zaman.
Benim onun ailesiyle görüşmesem eminimki eşimde huzursuz olacak. Bende bi şekilde idare ediyorum işte. Sonucda ne kadar beni sevmeselerde benim yüzüme bişey demiyolar... eşim için çok onemliler. Yapacak bişey yok. ziyaretlerimizi yaparız herzaman. Emin ol küs olunca daha büyük huzursuzluk oluyor. En azından boyle haftada bi kaç saat oturup geliyorsun bitiyor. Ama hiç gitmeyince tamamen düşmanlık oluyor. Bi tane gorumcem var mesela ona yıllarca gidip gelmedim evine o da bana gelmedi.. sonra eşim daha da düşkün oldu ona ben gorusmeyince sevmeyince onu. Şimdi biraz biraz gidiyoruz... hayat bu işte.... Bazı şeylerI istemesende yapman gerekiyor.
Ama yüzüme hiçbişey demediler bugüne kadar.. arkamdan söylediklerini de Allah biliyor görüyor. Hakkımda ne dusunuyolarsa Allah bin katını versin onlara..

Kolay gelsin yavrucum. Ben de ev isi yapmaliyim ama bu hsonu catlatma ignesi dolayisiyla is yapmicam. Yarin da ise gidilecek pefff.... kim yapacak ev islerini bilmiyorum...

Kolay gelsin yavrucum. Ben de ev isi yapmaliyim ama bu hsonu catlatma ignesi dolayisiyla is yapmicam. Yarin da ise gidilecek pefff.... kim yapacak ev islerini bilmiyorum...

İşin çokMuş canim kolay gelsin
Çok yorma kendini..

gule gule kullan canim

hepsini Bi güne mi bıraktın kuzum
benmde okurken nevrim dondu
hadi kolay gelsin

Kızlar yaa sutyenlerin şu metallerinden bıktım vallahi
aldığım her sutyeninki kısa sure içinde çıkıyor.
öyle adi de değil aldığım sutyenler ama
vallahi bıktım yaaaaa

hepsini Bi güne mi bıraktın kuzum
benmde okurken nevrim dondu
hadi kolay gelsin

eee mecbur canım hafta içi çalışıyorum dünde gezmeye gittim bi bugün kaldı temizlik için

balkonlar yıkandı nevresimler değişti ütü yapıldı banyo duşakabin ve wc ler yıkandı toz alındı çamaşırları yıkandı serildi ama süpürme silme işlemi yarın akşama kaldı

yoğurdumu mayaladım yemek olarakda salçalı makarna merulcan kavurması ve yoğurt var bugün yemekte kolaya kaçtım çok yorgunum çünkü

vallahi bıktım yaaaaa

niye çıkıyo ki canım ben hiç öyle bir sorun yaşamadım

sevinç nerde acaba bugün gelmedi
tektaşa yatırım çalışmaları yapıyodur
başka işi gücü yok
ellerine sağlık
güle güle kirletin batırın.
Bi kaç güne hiç yapmamış gibi olur.

bu menüyü ben yapsaydım cadı sevo beni topa tutardı.
sen yaptın ya "eelerine sağlık saracım harika mönü" der
ikircikli kurbaaa

niye çıkıyo ki canım ben hiç öyle bir sorun yaşamadım
aaaa hiç mi sutyeninin demiri fırlamadı.
desteksiz mi kullanıyosun

tek taş için yatırım yapmak gerekir ama destekliyorum sevoşu yürü be sevoş kim tutar seni

menüm kolay canım bende dedim ya ama çok yorgunum mutfakta fazla zaman harcayamazdım

desteklide kullanıyorum desteksizde ama hiç demiri fırlamadı canım

yıkamasına dikkat ediyomusun canım ya elde yıka yada sutyen yıkama kutuları varya onlarla yıka

yıkama topuyla yıkarım hayatım.
yıkamaya dikkatte etsem yine de fırlıyorlar.
yalnızca aldığım Bir tek sutyen var onunki çıkmadı. Alalı uzun zaman oldu.
markasından kaynaklanıyor heralde.

Deliii miraca takacam dogumgununde
Kuyumcu tanidik
Üstelik ben bunları almak için herife yatırım yapmadim
O bana yatırım yapsin
yapamazdinki fabrika kapali
İhtiyacım yok diyorsun yatırıma
helal olsun sen sevodan daha beceriklisin

vallahi bıktım yaaaaa
Aaa hic cikmadi benim NBB kullanirim
[QUAza ="sara_28, post: 38180619, member: 238516"]sevinç nerde acaba bugün gelmedi [/QUOTE]
avm carsi bag
beydoş

deroş

sevoş

bafs

nazoş

nerdesiniz

sadece başakla ben varız

Deroş hayirli olsun iyi günlerde kullan bellonadan çok memnunum benim mobilyalar hepsi bellona yatagimda full ortopedik resmen masaj yapiyooooo

Ben geldimmmmm
Sabah erken kalkip geri uyuduk
Kahvalti YAPTİk
Kaynosu bağabiraktik
AAVM gittik hakana okul için bot aldik miraca İslak mendil felan aldik
Kendime ruj aldim kahve tonu
Koctasa gittik
Dönüşte bağa gittik balik yedik geldik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…