Ben geldimmmmm
Sabah erken kalkip geri uyuduk
Kahvalti YAPTİk
Kaynosu bağabiraktik
AAVM gittik hakana okul için bot aldik miraca İslak mendil felan aldik
Kendime ruj aldim kahve tonu
Koctasa gittik
Dönüşte bağa gittik balik yedik geldik
hakan güle güle giysin botlarını
sizede afiyet olsun kaynoşlarla muhabbetleriniz bol olsun
kaynoşlara gideceksiniz diye burayı iyice boşladınız deroşla sen
sen hepsinin hakkindan gelirsin ellerine saglikbugün temizlik günüm balkonları yıkadım atılacaklar vardı attım daha nevresimler değişsecek ev silinip süpürülecek banyo wc ler yıkanacak yemek yapılacak çamaşır yıkanacak ütü yapılacak süt kaynatım yoğurt yapılacak oooooooof yazarken bile başım döndü
beydoş
deroş
sevoş
bafs
nazoş
nerdesiniz
sadece başakla ben varız
sen hepsinin hakkindan gelirsin ellerine saglik
boyun fıtığım zorladı galiba kolumu kaldıramıyorum çok ağrıyor
Geçmiş olsun cnm birsuru is yapmissin ellerine sagljk
Cay iciyikkk
Galeta giyim
afiyet olsun canım ben bisküviyi krakeri herşeyi bıraktım galeta bile yemiyom
Saol cnm ben çok kati diyet yapamiyorum emzirdigim için tansiyonum dusuyor
hiç kaynoştan çıkmıyoon bizide merak ettiriyonGünaydın kızlar
Nassiniz bakem?
Dün çok yorulmusum.
sabah kalktık herifle kahvaltimizi yaptık
Alış kahvaltı yapmadı inat etti sadece az bişey süt içti öğlen akşam üzeri normal bi öğün yedi. Uğraştırdi çok. Neyse
Biz kahvaltimizi yaptık alışverişe çıktık herifle. Bayagi bişey aldık taksitle. Akşam üzeri eve geldik oglanın yemeğini verdim.
Kendimize yemek yapacakdım eşim dedi yapma yemek annemlerde yeriz dedi.
Gittik hepsi yemisti bizde yedik. Bulaşıklari yıkadım cayimizi içtik. Misafir geldi kaynosgile. Herif ayıp olmasın diye oturak dedi eve gelmemiz bayagi geç oldu.
Geldimki pestilim çıkmış.
Bi uyumuşum... çok iyi geldi walla...
ay kavga etmekte çok haklıymışsın saracım,düşkünlüğün bu kadarıda kötü ama neyse ki biraz düzelmiş...güle güle kullanın canım fulortopedik yataklar çok sağlıklıar gerçekten üzerine uzandığında bütün yorgunluğunu unutuyosun canım
kaynana konusunda haklısın canım yapacak bişey yok benim eşim kendi gidiyo bana hiç sende geleceksin demez ilk evlendiğimizde gidecez ve gece kalacaz diye baskı yapıyodu hatta üç günlük gelinken bu yüzden kavga ettik annesigilde kaldık ve sabaha kadar tartıştık ne ben uyudum nede o uyudu sabah erkenden evden çıktı gitti bende kaynanamlara bi bahane buldumm bende gittim evime ogün bugündür bana ısrar etmez istersen gel diyor biliyorki ben oraya gittiğimde huzursuz oluyorum
benimde öyle oluyordu ya çok sinir bozucu,döşümü deliyor resmenKızlar yaa sutyenlerin şu metallerinden bıktım vallahi
aldığım her sutyeninki kısa sure içinde çıkıyor.
öyle adi de değil aldığım sutyenler ama
vallahi bıktım yaaaaa
walla benim kocicim evdeydi o yüzden girmedim saracımbeydoş
deroş
sevoş
bafs
nazoş
nerdesiniz
sadece başakla ben varız
sen bağdan ve kaynoştan ayrılma zati,birde sevmiyormuşBen geldimmmmm
Sabah erken kalkip geri uyuduk
Kahvalti YAPTİk
Kaynosu bağabiraktik
AAVM gittik hakana okul için bot aldik miraca İslak mendil felan aldik
Kendime ruj aldim kahve tonu
Koctasa gittik
Dönüşte bağa gittik balik yedik geldik
bende bugün aynı durumdayım sarcım kolumu havaya kaldıramıyorum ..çok kötü boyun ve bel fıtığının ağrısı yaşayan bilir canım,geçmiş olsun..boyun fıtığım zorladı galiba kolumu kaldıramıyorum çok ağrıyor
yoooo evdeydim benBeydoş ta böön kaynosta zaaaar
diyettesinCay iciyikkk
Galeta giyim
çok zorlama saracım walla ben bugün klavyeyi bile zor kullanıyorum,sende bir sürü iş yapmışsın ellerine sağlıksagol canım da dahaa bitmedi kolum çok ağrıdığından çok fazla iş yapamıyorum iki iş yapsam dinlenmem gerekiyo kaç ay oldu geçmiyor
Ben öylesine kendiyle barışık insanımyaşı 26olupta buçuğunu ekleyen hatun da Bi seni gördüm ayol.
hoş geldin fıstık, renkli Bi karaktere benziyorsun inşallah.
Bi adet Pro üye miz olmasına sevindim.
ben deniz yüce TKB.
topiğimizin müdavimleri bana büyük saygı duyar.
klomen tedavisi mi gördün kuşum
Yok vanim sabah gidicez oglanin okul ogleden sonra herifte bu gece nobette bos eve gidesim gelmedi burayida ozlemisim zaten hastayim bugece donsem herifte yok hasta hasta tutamam is yapmaya kalkarim simdi oglanda cok yalvardi bende hem dieniyom burda kaliyim dedim artikBafsssss dondunmu cnm antalyaya
hiç kaynoştan çıkmıyoon bizide merak ettiriyon
aldıkların hayırlı olsun iyi günlerde kullanın..
ay kavga etmekte çok haklıymışsın saracım,düşkünlüğün bu kadarıda kötü ama neyse ki biraz düzelmiş...
benimde öyle oluyordu ya çok sinir bozucu,döşümü deliyor resmen
ama sütyen yıkama topuyln yıkadığımdan beri pek çıkmıyor..
walla benim kocicim evdeydi o yüzden girmedim saracım
sen bağdan ve kaynoştan ayrılma zati,birde sevmiyormuş
bende bugün aynı durumdayım sarcım kolumu havaya kaldıramıyorum ..çok kötü boyun ve bel fıtığının ağrısı yaşayan bilir canım,geçmiş olsun..
yoooo evdeydim ben
sizin gibi kaynoş aşıklısı deelim
diyettesin
çok zorlama saracım walla ben bugün klavyeyi bile zor kullanıyorum,sende bir sürü iş yapmışsın ellerine sağlık
sen ortopedik yastık kullanıyomusun sara,ben almayı düşünüyorum acaba işe yararmıgeceleri uyku eziyet oluyor bazen
Ben öylesine kendiyle barışık insanımhoş buldumm.
''Tkb'' ne oluyor? Tecrübeli kadın başak mı 
Evet klomen tedavisi gördüm. 3 defa denedik,en son denedigimizde 1 adetcik yumutam olustu o da elimizde patladibi ise yaramadı yani...
Ben öylesine kendiyle barışık insanımhoş buldumm.
''Tkb'' ne oluyor? Tecrübeli kadın başak mı 
Evet klomen tedavisi gördüm. 3 defa denedik,en son denedigimizde 1 adetcik yumutam olustu o da elimizde patladibi ise yaramadı yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?