Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kapından camından onlara ne herkesin evi kendini ilgilendirir Allah Allah ne insanlar var yaaaa

Deroş miraç burnumdan getiriyor huzursuz mitsuzzz virvirrr herşeye agliyor her fırsatta elimi kolumu isirmaya kalkiyor Alis te boylemi diş cikardi diştir bu degilmi

hadi kolay gelsin sanada

sağol canım sanada iyi yürüyüşler

güle güle otur canım ben görmedim yazdıysanda
zaten pekte gelmiyordum ozaman ondan görmemişimdir

ondan görmemişsindir o zaman sen yoktun çünkü

Tostumu yedim geldim

afiyet olsun canım karnında ost ağacı çıkacak yakında

Deroş miraç burnumdan getiriyor huzursuz mitsuzzz virvirrr herşeye agliyor her fırsatta elimi kolumu isirmaya kalkiyor Alis te boylemi diş cikardi diştir bu degilmi

diştendir canım benim yeğenimde aynı çünkü annesinin parmağını ısırıyomuş babaannesinin kolunu tuttuğu gib ağzına götürüyomuş oda kaç gündür çok mızmız geceler uyumuyomuş

Evet büyük ihtimalle diş.... patlamak üzeredir kesin bu kadar huzursuz yaptığına göre çocuğu..
Bizimki de kucagimizda sallarken omuzlarımızı ısırmaya calisirdi..
Jel surebilirsin canim benim ben günde 3 4 defa suruyordum 7 8 defa kullananlar varmış. Elini yıka parmaginin ucuna sur alt ve üst diş yerine masaj da yapmış olursun..
Bi de dişliği dolaba koy sogusun biraz öyle ver soğuk rahatlatır ya da dolaptan havuc ver serin serin rahatlatır damaklarini...
Ama dis zamanı da geldi

Bu arada ben dis jelini dentinoxu dolapda tutuyordum serin serin sürüyordum çocuk ferahliyordu.

Buarada jel etkisini kısa sürede kaybediyor sıvı olduğu için tükürükle falan yutuyor. Ben bi de tozunu almistim. O ağzının içini uyusturuyordu. Eşim kullanmamı istemiyordu onu ama bence etkiliydi. Ondan da alabilirsin çok zorda kalırsan.

Canim em kolayı o ne yapalım çocuk birakmiyoki bunu bile doğru düzgun yiyemiyiruz... koşturA koştura yiyos... senIn bebekler gelsin ve söyle 1 yaşını bulsunlar görürsün o zaman

Canim em kolayı o ne yapalım çocuk birakmiyoki bunu bile doğru düzgun yiyemiyiruz... koşturA koştura yiyos... senIn bebekler gelsin ve söyle 1 yaşını bulsunlar görürsün o zaman

inşallah bebeklerim olsunda sağlıkla ben yemek yemeye vakit bulurdum kız

Zorla uyuttum poffffff bir patlasada rahatlasak yahu

hiç dişi çıktımı bu ilkmi canım

Tyk karnı yarık için
patlıcanları once fırında biraz pişiriyomuyuz.
sonra içini doldurup tekrar atıyoruz fırına.
kızartmaktan kurtuluyoruz

inşallah bebeklerim olsunda sağlıkla ben yemek yemeye vakit bulurdum kız

hiç dişi çıktımı bu ilkmi canım
dis hic yok henuz
Tyk karnı yarık için
patlıcanları once fırında biraz pişiriyomuyuz.
sonra içini doldurup tekrar atıyoruz fırına.
kızartmaktan kurtuluyoruz

Aynen oyleee az tuz ve yag sur karninida bicakla yar diz tepsiye at firina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…