amiinn canım ben bunlar gibi insan tanımadım ne yapsan batıyor ben evimin kapısını camını açmıyormuşum diye dedikodumu yapıyorlarmış perdelerim kapalıymış ben sanki evimi havalandırırken herkese seslencem bakın açtım havalandırıyorum diye açsan bi dert açmasan bi dert ne yaparsan hep tersini konuşuyorlar
okadar saçma şeyleri varki yazmakla bitmez bende he deyip geçiyorum çoğu zaman
nazocum ben çıkıyorum işlerim var sonra görüşürüz yine öptüm çok
kapından camından onlara ne herkesin evi kendini ilgilendirir Allah Allah ne insanlar var yaaaa
sen evmi taşınmıştın canım
tamam canım bende yürüyüşe gidecem biraz sonra hazırlnmam lazım görüşürüz
akşam spor varya çok heyecanlıyım bakalım neler yapacaz
evet canım yazın ev değiştirdim ben
hadi kolay gelsin sanada
güle güle otur canım ben görmedim yazdıysanda
zaten pekte gelmiyordum ozaman ondan görmemişimdir
Tostumu yedim geldim
Deroş miraç burnumdan getiriyor huzursuz mitsuzzz virvirrr herşeye agliyor her fırsatta elimi kolumu isirmaya kalkiyor Alis te boylemi diş cikardi diştir bu degilmi
Evet büyük ihtimalle diş.... patlamak üzeredir kesin bu kadar huzursuz yaptığına göre çocuğu..Deroş miraç burnumdan getiriyor huzursuz mitsuzzz virvirrr herşeye agliyor her fırsatta elimi kolumu isirmaya kalkiyor Alis te boylemi diş cikardi diştir bu degilmi
Canim em kolayı o ne yapalım çocuk birakmiyoki bunu bile doğru düzgun yiyemiyiruz... koşturA koştura yiyos... senIn bebekler gelsin ve söyle 1 yaşını bulsunlar görürsün o zamansağol canım sanada iyi yürüyüşler
ondan görmemişsindir o zaman sen yoktun çünkü
afiyet olsun canım karnında ost ağacı çıkacak yakında
diştendir canım benim yeğenimde aynı çünkü annesinin parmağını ısırıyomuş babaannesinin kolunu tuttuğu gib ağzına götürüyomuş oda kaç gündür çok mızmız geceler uyumuyomuş
Afiyet olsun
Canim em kolayı o ne yapalım çocuk birakmiyoki bunu bile doğru düzgun yiyemiyiruz... koşturA koştura yiyos... senIn bebekler gelsin ve söyle 1 yaşını bulsunlar görürsün o zaman
Zorla uyuttum poffffff bir patlasada rahatlasak yahu
Tyk karnı yarık için
patlıcanları once fırında biraz pişiriyomuyuz.
sonra içini doldurup tekrar atıyoruz fırına.
kızartmaktan kurtuluyoruz
dis hic yok henuzinşallah bebeklerim olsunda sağlıkla ben yemek yemeye vakit bulurdum kız
hiç dişi çıktımı bu ilkmi canım
Tyk karnı yarık için
patlıcanları once fırında biraz pişiriyomuyuz.
sonra içini doldurup tekrar atıyoruz fırına.
kızartmaktan kurtuluyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?