Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

gerçekten canım hem şimdi biraz daha öğrendim istanbulu hem bellimi olur evimde misafir ederim seni
ne güzel inşallah bizde tanışır devam ettiririz dostluğumuzu

sağol canım çok naziksin

inşallah kısmet olursa tanışırız nazocum ben istanbulu çok iyi bilmiyorum ama eşim daha iyi biliyor

aslanağzı bitkisi tam balkonluk bir çiçek dört mevsimde açıyor iki kök ekmiştim koca saksı yı doldurmuş ve sürekli açıyo boyuda çok uzamıyo tam ideal yani seneye daha çok alıp dikecem

bu arada dün su verirken gördüm kalanşoelerim tomurcuklanmış çok mutlu oldum dua çiçeğim yaprak açmış bide menekşelerim açsa ne güzel olacak

bende balkonumdaki saksıya dikmiştim caım yeşil soğan maydanoz domates biber çok güzel oluyolar

benimde çok saksım ama burda hiç bişey yapasım gelmiyor taşınırsak zor olur diye
biraz sorunlular ev sahiplerimiz olmadık şeylerden kavga çıkaran cinstenler
heran taşınmayı düşünebilirim benle uğraşırsalar çünkü şimdiye kadar bütün kiracıları kavgayla çıkmış

aaaaaa inşallah öyle bişey olmaz canım taşınmak çok zordur bilirim hem burda kafadar arkadaşlarında var kötü düşünmeki kötü olmasın nazocum hem sen geçinilmeyecek biri değilsinki hiç takıldılarmı sana

bende özledim çiçeklerimi köşem vardı çiçeklerle doluydu bahçem dyordum
bidaha ne zaman okadar çiçek yaparım bilmiyorum ama insan onlara baktıkça içi açılıyor

bende özledim çiçeklerimi köşem vardı çiçeklerle doluydu bahçem dyordum
bidaha ne zaman okadar çiçek yaparım bilmiyorum ama insan onlara baktıkça içi açılıyor

bende çiçekleri çok seviyorum canım hatresin bana hediye ettiği mor menekşem var ona daha bi özenle bakıyorum aloeverada hediye etmişti ama o olmadı çürüdü

inşallah ben buraya taşınınca çok zorlanmıştım herşeyi tek başıma yaptım ama ben öyle huzursuz yaşayamam
zaten üstkat komşum oğlunu evlendirirse gidecek önümüzdeki yaz yada şark görevi için gidecekler
yandaki arkadaşta ev sahibimize bakıyor yani kalıcı değil zaten başka iş bakıyor
ve inanırmısın üstkattaki okadar uyumlu ve temizki hiç kimseye bulaşmazlar onlara bile takılıyorlar düşün
bakalım bizede takacaklarmı dengesiz insanlar canım adını duyan yaka silkiyor biz herşeye tamam diyoruzda çok seviyorlar ama belli olmaz işleri

bende çiçekleri çok seviyorum canım hatresin bana hediye ettiği mor menekşem var ona daha bi özenle bakıyorum aloeverada hediye etmişti ama o olmadı çürüdü

olsun canım bidaha ekersinama belkide oranın havasını sevmemiştir olabilir
mesala karagül sadece gaziantepte yetiyormuş başka yerde rengi değişiyormuş

Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın diyorum hep hakkınızda hayırlısı olsun canım

olsun canım bidaha ekersinama belkide oranın havasını sevmemiştir olabilir
mesala karagül sadece gaziantepte yetiyormuş başka yerde rengi değişiyormuş

aslında aloe vera da heryerde yetişiyor canım burada bahçelerdede var benim o zamanki evim çok fazla güneş görmediği için aloevera olmadı diye düşünüyorum

Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın diyorum hep hakkınızda hayırlısı olsun canım

amiinn canım ben bunlar gibi insan tanımadım ne yapsan batıyor ben evimin kapısını camını açmıyormuşum diye dedikodumu yapıyorlarmış perdelerim kapalıymış ben sanki evimi havalandırırken herkese seslencem bakın açtım havalandırıyorum diye açsan bi dert açmasan bi dert ne yaparsan hep tersini konuşuyorlar
okadar saçma şeyleri varki yazmakla bitmez bende he deyip geçiyorum çoğu zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…