Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kızlar tavuk köfteye bayılıyorum yaaaa nerdeyse kırmızı etten çok seviyorum öğlene gittim kızarttım kendi ektiğim maydanoz soğanlada salata yaptım mercimek çorbası oooooh mis

sağlık olsun nazocum bende o zaman gelen yatlı misafirlerin hissediyo bencebizim görüşmeyi düşündüğümüz hafta onların antenleri sinyal veriyo

valla ne iyi olur görüşsekte şurda havamızı atsak
ama ben çok heycanlanıyom nazo yaa

benim menümü sevincin beğenmesi niye sana tuhaf geliyor canım

senin menüyü beğenmesi tuhaf gelmiyor kendinden başka kiminkini beğense aynı tepkiyi verecekdi

Hbr vermeden kaçmakta moda oldu

internet gitmiş gittim fişi çıkarıp taktım

kızlar tavuk köfteye bayılıyorum yaaaa nerdeyse kırmızı etten çok seviyorum öğlene gittim kızarttım kendi ektiğim maydanoz soğanlada salata yaptım mercimek çorbası oooooh mis

oh ellerine sağlık afiyet olsun

senin menüyü beğenmesi tuhaf gelmiyor kendinden başka kiminkini beğense aynı tepkiyi verecekdi

internet gitmiş gittim fişi çıkarıp taktım

oh ellerine sağlık afiyet olsun

sağol canım gel beraber olsun diyecem sen yola çıksan gelene kadar köfte möfte kalmaz

olabilir birde şöyle durum oluyor ben ne zaman temizlik yapsam köşe bucak, üstüne misafirim geliyor
gerçi hoşuma gidiyor çünkü geleceklerini öğrenince sadece yemekle uğraşıyorum
heyecan olucuk illaki ama canımız sıkıldıkça gidip gelirdik birbirimize ne güzel

olabilir kadıköyde buluşurduk hepimizin bildiği yer
benimde aklıma geliyordu birdahaki geldiğinde tanışsak diye

gerçektenmi düşünmüşmüydün kısmet olursa tanışırız benim topikteki hatres varya biz onunla tanıştık şimdide telefonda konuşuyoruz

insanın kendi ektiği mahsullerden toplaması yemesi kadar zevkli bişey yok toprakla uğraşmayı seviyorum

gerçektenmi düşünmüşmüydün kısmet olursa tanışırız benim topikteki hatres varya biz onunla tanıştık şimdide telefonda konuşuyoruz

gerçekten canım hem şimdi biraz daha öğrendim istanbulu hem bellimi olur evimde misafir ederim seni
ne güzel inşallah bizde tanışır devam ettiririz dostluğumuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…