Yapacak birşey yok gelene gelmemi diyeceksin
yani bide sevdiğim insanlar kadın kalacak bende biraz ne kadar kalır bilmiyorum ama
gittikten sonraki haftasonu hastalıktı misafirdi olmazsa görüşürüz inşallah
kesin gözel mönüdür
sağlık olsun nazocum bende o zaman gelen yatlı misafirlerin hissediyo bencebizim görüşmeyi düşündüğümüz hafta onların antenleri sinyal veriyotam ogün yatılı misafirim geldi ben ne yapayım
günler çuvalamı girdi başka zaman görüşürdük
şaka bi yana bu hafta sonu için eşime demiştim çağıralım diye tamam sen bilirsin çağıralım dedi
ama ne oldu bil bakayım ozaman gelen yatılı misafirim vardıya
bu hafta sonu eşimin izinli olduğu gün kızlarıyla ve damadıyla bize gelecekler hem sevindim gelecekler diye
hemde yine ertelendi bizim tanışma diye üzüldüm
modaya uymak lazımHbr vermeden kaçmakta moda oldu
benim menümü sevincin beğenmesi niye sana tuhaf geliyor canım
Hbr vermeden kaçmakta moda oldu
kızlar tavuk köfteye bayılıyorum yaaaa nerdeyse kırmızı etten çok seviyorum öğlene gittim kızarttım kendi ektiğim maydanoz soğanlada salata yaptım mercimek çorbası oooooh mis
senin menüyü beğenmesi tuhaf gelmiyor kendinden başka kiminkini beğense aynı tepkiyi verecekdi
internet gitmiş gittim fişi çıkarıp taktım
oh ellerine sağlık afiyet olsun
sağlık olsun nazocum bende o zaman gelen yatlı misafirlerin hissediyo bencebizim görüşmeyi düşündüğümüz hafta onların antenleri sinyal veriyo
valla ne iyi olur görüşsekte şurda havamızı atsak
ama ben çok heycanlanıyom nazo yaa
şubat mart gibi bende gelecem istanbula bekleyin hep beraber görüşek
sağol canım gel beraber olsun diyecem sen yola çıksan gelene kadar köfte möfte kalmaz
olabilir kadıköyde buluşurduk hepimizin bildiği yer
benimde aklıma geliyordu birdahaki geldiğinde tanışsak diye
kızlar tavuk köfteye bayılıyorum yaaaa nerdeyse kırmızı etten çok seviyorum öğlene gittim kızarttım kendi ektiğim maydanoz soğanlada salata yaptım mercimek çorbası oooooh mis
modaya uymak lazım
tlf un şarjısı bitiyodu TAKTIM
Tup icinmişubat mart gibi bende gelecem istanbula bekleyin hep beraber görüşek
bidaha yaparsın
Ohhhh ellerine saglik
benimkide sarjda
Tup icinmi
pışııııııık dermişim
sağol canım
evet canım tüp için bidaha şansımızı deneyelim inşallah olur bakarsın kendiliğinden olur tüpe gerek kalmaz ne güzel olur
İnsallah cnm insallah
gerçektenmi düşünmüşmüydün kısmet olursa tanışırız benim topikteki hatres varya biz onunla tanıştık şimdide telefonda konuşuyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?