sağol cnm.Baso kurabiyenin tarifini versene birde sekilini nasil yaptigini detayli yaz lutfenellerine saglik buarafa
bi sen üzerine alındın. Bak sewosa ona soyluyom ama kadın kendi cansmitlerinden memnun.ama neden sürekli şişkolar deyip kilomu yüzümü vuruyon
ben zayıflayacam bi kere
çok.zeki bi kaynosun vargebeykene sakız çiğnersen çocuk b.klu olurmuş
BENM KAYNOŞUN EFSANELERİNDEN BİRİ
can simitleri mibi sen üzerine alındın. Bak sewosa ona soyluyom ama kadın kendi cansmitlerinden memnun.
çok.zeki bi kaynosun var
can simitleri mi
totoş
gobek
ve ikiz kuleler mi
Markette 1 tl sende algüzel olmaz mı yaa insanın psikolojisine de iyi gelir fırsatım olsa ben de giderim
her şeyde var evinizde maşallah yok yok
evet ortada
bi sen üzerine alındın. Bak sewosa ona soyluyom ama kadın kendi cansmitlerinden memnun.
çok.zeki bi kaynosun var
Saat 4 ten beri uyanigim
Miraç kendini sağa sola carpiyor
Hafif ateşi vardi oksururken kustu
Herifle üstünü degistirdik
Ateşi yükselmeden fitil verdim
Şimdide ayagimda salliyorum uyusun diye
Nasil horluyor yavrum yaaaa
Kizlar miraçi Dr goturecegiz merak etmeyin beni
Saat 4 ten beri uyanigim
Miraç kendini sağa sola carpiyor
Hafif ateşi vardi oksururken kustu
Herifle üstünü degistirdik
Ateşi yükselmeden fitil verdim
Şimdide ayagimda salliyorum uyusun diye
Nasil horluyor yavrum yaaaa
ok canim iyi haberlerle gelin inşallah... çabucak düzelir inşallahKizlar miraçi Dr goturecegiz merak etmeyin beni
Kız bende şiŞtim hatta yakında seni ikiye katlarım sen hiç merak etme. Ben komiklik olsun diye yaziyorum..ellerine sağlık canım ama ben şimdi yemiyim zayıfladıktan sonra yerim bir tane
çünkü içinizde en kilolu benimde o yüzden
geçmiş olsun canım sen onu bağda üşüttün galiba
gelince hemen yaz canım meraktayım çünkü küçük çocukların hasta olmasına hiç dayanamıyorum yaaaaa
benim yeğenimde hastaymış dün gece hep inlemiş şimdi annemle konuştumda moralim bozuldu Allah tüm bebeklere çocuklara hasta olan herkese şifa versin
olsun canım, o iki gün bile insanın ruhuna ve bedenine neler katar..kızlar sporum haftada iki gğnmüş ben yanlış anlamışım üç gün diye ama olsun diğer günlerde yürüyüşle destekleyecem
niye delirdin
ben hiç ekmemk atmam yeterki küflenmesinbayat ekmekleri galeta unu yaptım
bayat ekmekleri değerlendirdiğim zaman içim öyle rahatoluyoki
çok üzülüyorum atılan ekmeklere
ellerine sağlık çok güzel görünüyor,gül tatlısı gibi şekil aynı...ayrıca gül kurabiyesini gül desenli tabağa koymuşsun ,başarılı..ilk gördüğümde senin yaptığına inanamadım
toz sahlepmi öyleyse ben hiç sewmem,ben şu eski katkısız kaynatılan sahlep varya ondan istiyomMarkette 1 tl sende al
beta hcg yaptırdım demişsin ama kanda ikinci çizgi olmazki...silik çizgide hamilelik var demektir canım gözünaydın,ama kesin sonuç için kanda baktırmanı tavsiye ederim...Kizlar beta hcg yaptirdim ikinci cizgi cooook silik cikti. Bu ne anlama gelir acabaa
günaydınnn,sen aerobik yaptın ya zindesin dimiigünaydın kızlar herkese sağlıklı ve zinde bir gün diliyorum
amin..Günaydınlar kızlar...
Hayırlı bir gün olsun inşallah hepimiz için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?