Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Kız bende şiŞtim hatta yakında seni ikiye katlarım sen hiç merak etme. Ben komiklik olsun diye yaziyorum..
Sewinc de bana sisko mandalina diyo ben hiç üstüme alinmiyom bak

şaka olduğunu biliyorum canım

günaydın kızlar,

SEVİNÇÇÇ geçmiş olsun canım

günaydın canım

heee bugün zindeyim lakin heryerim ağrıyor

şaka olduğunu biliyorum canım

günaydın canım

heee bugün zindeyim lakin heryerim ağrıyor
normaldir tabi,vücut şimdi ham olduğu için kaslar ağrır,onunda ağrısı zor ama birkaç kez yaptıktan sonra vücut alışır,sıcak duş alırsan biraz iyi gelir..

normaldir tabi,vücut şimdi ham olduğu için kaslar ağrır,onunda ağrısı zor ama birkaç kez yaptıktan sonra vücut alışır,sıcak duş alırsan biraz iyi gelir..

duş aldım canım sıcak su iyi geliyor gerçektende ama spor yapmak çok keyifli diğer günlerde evde yapacam öğrendiğim hareketleri

Miraci Dr goturduk Dr ana baba günüydü öğleden sonrada izinliymis o yüzden araya giremedik.. Başka hastaneye giturdum yeni bir Dr gelmiş bayan çok memnun kaldik iyice bir muayene etti huzursuzluğu dişten onun dişinda hafif grip olmuş dedi ant vermedi iburamine devam bide burun spreyi yazdi emzirirken maske kullan grip anne sütünden geçmez lakin yakin temastan bulasir dedi

Orda burnu asiri tikali dedi enjektorle serum fizyolojik çekti burnunu açmaya calisti 3 defada zor acildi neler cikti burnundan yavrum Bagira bagira sesi kisildi

neyse çok şükür kötü bişey yok tekrar geçmiş olsundemek sütten grip geçmiyormuş hemi..

Beydoş kardeşin iyi dimi
iyi canım iyi çok şükür,sadece ağrıları var biraz oda normal
anneminde haberi olmasın diye iki yere bölündüm çok yoruluyorum sevinç bedenen değilde beyin yorgunluğu beni daha çok yıpratıyor,keşke annem iyi olsaydı...ailede büyük olmak çok zor..

Allah yardimcin olsun cnm
İsin çok zor evet büyük olmak çok zor cokk

geçmiş olsun canım demek çırpınmasının sebebi nefes alamamasıymış neyseki düzelmiş inşallah çabucakda iyileşir

ailede büyük olmak çok zor bende büyüğüm biliyorum zorluğunu

geçmiş olsun canım demek çırpınmasının sebebi nefes alamamasıymış neyseki düzelmiş inşallah çabucakda iyileşir

ailede büyük olmak çok zor bende büyüğüm biliyorum zorluğunu
anne gerçekten bütün temeli oluşturuyor onun bu rahasızlığından beri bunu daha iyi anladım ,annem bu kadar işle sorumlulukla nasıl tek başına mücadele ediyormuş toparlıyormuş şaşırıyorum..biz annemin rahatsızlığından beri ne kadar yapsak didinsek yinede onun yaptığı gibi hiç bir şey olmuyor herşey eksik...yani temel bir oynayınca herşey yerinden oynuyor eskisi gibi olmuyor maalesef...RABBİM benim annemi ve tüm anneleri evlatlarının ve kocasının başından eksik etmesin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…