Kız bende şiŞtim hatta yakında seni ikiye katlarım sen hiç merak etme. Ben komiklik olsun diye yaziyorum..
Sewinc de bana sisko mandalina diyo ben hiç üstüme alinmiyom bak
günaydın kızlar,
SEVİNÇÇÇ geçmiş olsun canım
olsun canım, o iki gün bile insanın ruhuna ve bedenine neler katar..
niye delirdin
ben hiç ekmemk atmam yeterki küflenmesin
ellerine sağlık çok güzel görünüyor,gül tatlısı gibi şekil aynı...ayrıca gül kurabiyesini gül desenli tabağa koymuşsun ,başarılı..ilk gördüğümde senin yaptığına inanamadım
toz sahlepmi öyleyse ben hiç sewmem,ben şu eski katkısız kaynatılan sahlep varya ondan istiyom
beta hcg yaptırdım demişsin ama kanda ikinci çizgi olmazki...silik çizgide hamilelik var demektir canım gözünaydın,ama kesin sonuç için kanda baktırmanı tavsiye ederim...
günaydınnn,sen aerobik yaptın ya zindesin dimii
amin..
sanada günaydın..
normaldir tabi,vücut şimdi ham olduğu için kaslar ağrır,onunda ağrısı zor ama birkaç kez yaptıktan sonra vücut alışır,sıcak duş alırsan biraz iyi gelir..şaka olduğunu biliyorum canım
günaydın canım
heee bugün zindeyim lakin heryerim ağrıyor
normaldir tabi,vücut şimdi ham olduğu için kaslar ağrır,onunda ağrısı zor ama birkaç kez yaptıktan sonra vücut alışır,sıcak duş alırsan biraz iyi gelir..
yap sarcım bırakma walla,insan kendini çok iyi hissediyor ama boynuna sakın yüklenme fıtığa dikkat et..duş aldım canım sıcak su iyi geliyor gerçektende ama spor yapmak çok keyifli diğer günlerde evde yapacam öğrendiğim hareketleri
hoşgeldin,ne oldu ne dedi doktor miraça..Ben geldim
neyse çok şükür kötü bişey yok tekrar geçmiş olsunMiraci Dr goturduk Dr ana baba günüydü öğleden sonrada izinliymis o yüzden araya giremedik.. Başka hastaneye giturdum yeni bir Dr gelmiş bayan çok memnun kaldik iyice bir muayene etti huzursuzluğu dişten onun dişinda hafif grip olmuş dedi ant vermedi iburamine devam bide burun spreyi yazdi emzirirken maske kullan grip anne sütünden geçmezlakin yakin temastan bulasir dedi
Orda burnu asiri tikali dedi enjektorle serum fizyolojik çekti burnunu açmaya calisti 3 defada zor acildi neler cikti burnundan yavrum Bagira bagira sesi kisildi
oyy kıyamam,ama belki biraz rahat nefes alır..Simdi baygin yatiyor kuzum
Saol cnm evet ben biliyordum zatineyse çok şükür kötü bişey yok tekrar geçmiş olsundemek sütten grip geçmiyormuş hemi..
oyy kıyamam,ama belki biraz rahat nefes alır..
neyse rahat,rahat uyur bari bugün...Saol cnm evet ben biliyordum zatibir bbaşka Dr da aynisini söyledi
Ewet cnm nefesi degisti resmen
iyi canım iyi çok şükür,sadece ağrıları var biraz oda normalBeydoş kardeşin iyi dimi
iyi canım iyi çok şükür,sadece ağrıları var biraz oda normal
anneminde haberi olmasın diye iki yere bölündüm çok yoruluyorum sevinç bedenen değilde beyin yorgunluğu beni daha çok yıpratıyor,keşke annem iyi olsaydı...ailede büyük olmak çok zor..
amin,sağolasın...Allah yardimcin olsun cnm
İsin çok zor evet büyük olmak çok zor cokk
Miraci Dr goturduk Dr ana baba günüydü öğleden sonrada izinliymis o yüzden araya giremedik.. Başka hastaneye giturdum yeni bir Dr gelmiş bayan çok memnun kaldik iyice bir muayene etti huzursuzluğu dişten onun dişinda hafif grip olmuş dedi ant vermedi iburamine devam bide burun spreyi yazdi emzirirken maske kullan grip anne sütünden geçmezlakin yakin temastan bulasir dedi
iyi canım iyi çok şükür,sadece ağrıları var biraz oda normal
anneminde haberi olmasın diye iki yere bölündüm çok yoruluyorum sevinç bedenen değilde beyin yorgunluğu beni daha çok yıpratıyor,keşke annem iyi olsaydı...ailede büyük olmak çok zor..
anne gerçekten bütün temeli oluşturuyor onun bu rahasızlığından beri bunu daha iyi anladım ,annem bu kadar işle sorumlulukla nasıl tek başına mücadele ediyormuş toparlıyormuş şaşırıyorum..biz annemin rahatsızlığından beri ne kadar yapsak didinsek yinede onun yaptığı gibi hiç bir şey olmuyor herşey eksik...yani temel bir oynayınca herşey yerinden oynuyor eskisi gibi olmuyor maalesef...RABBİM benim annemi ve tüm anneleri evlatlarının ve kocasının başından eksik etmesin..geçmiş olsun canım demek çırpınmasının sebebi nefes alamamasıymış neyseki düzelmiş inşallah çabucakda iyileşir
ailede büyük olmak çok zor bende büyüğüm biliyorum zorluğunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?