hayırlısı ablacım herşeyde hayır vardır inşallah bi gün olacak umut kaybedilmemeli. bazen belirti hiç olmuyo son gün birden gelebiliyor. kandırıyor bizi reglimiz . nanik yapıyo bizeolsun canım yaaaaa umutlar bi dahaki aya demekki
benimde 2 gün kaldı ama hiç belirti yok sadece göğüs uçlarımda hafif acıma var o kadar
3gün 5 gün gecikmeler olabilir bekleyelim bakalım biraz dahagünaydın kızlaaaaaaaaarrrrrrrr
yok tatlım henüz gelemediler. muhattab olmuyorum ben orayla. kendi çapında takılıyo3. gün bugün gecikmenin. ama karnım ağrıyo gelecek gibi
eşşek ateşaaaa ne kadan ayıpp ....biliyon mu benim de ateşim paşalar gibi düştü çok üzüldüm sabah görünce yılbaşını kırmızılar la karşılıcam
iyiyim seraycım sen nasılsın yine gergin başladık bu gün ama bakalım düzelir inşallah:26:
günaydın hürremcim
günaydın başağım
günaydın ablacım sana da hayırlı cumalarrrr
3gün 5 gün gecikmeler olabilir bekleyelim bakalım biraz daha
işteee benim asıl kişiliğim ruj süren süslü çatlak
aaaa anacım amma çok yayınladım kendimi eskidim yawwwwyaaaaaaa başağımı ben yine göremedimm yaaaaaaaaaaaa
aaaa anacım amma çok yayınladım kendimi eskidim yawwww
anaaaaaaammmmmmmmm hürremeeeeeeeeee baaaaaaaaaaaaaaaaaakkkKızlar işte beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim gerçek sultan hürrem
kızlar işte beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim gerçek sultan hürrem
hoş geldiiiiiinnnnnnn nasılsın bakalım nasıl gidiyorrrrrrr içinde bişilerrrrslm kızlarrrr ben geldimmmmm....
ok tatlım koyuyombişi olmaz sana fıstığım lütfen amaaaa litfennnnnnnn....
anaaaaaaammmmmmmmm hürremeeeeeeeeee baaaaaaaaaaaaaaaaaakkk
Güzelmiş ama sexy diiil hiçççççç
Uykusu gelmiş sexy olmazzz sexyler uyumazzzzzzz
çok güzelsin cnmzati bizde çirkin karı yokkk. Senin de formun yerinde sanırsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?