hoş geldiiiiiinnnnnnn nasılsın bakalım nasıl gidiyorrrrrrr içinde bişilerrrr
ok tatlım koyuyom
HÜRREM HATUN SEN HÜRREM SULTANDANDA GÜZELMİŞSİN KUZUM YAAA GÖZLERİNİN RENGİ COK GÜZEL MASALLAH NAZARKızlar işte beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim gerçek sultan hürrem
gözlerin ne güzelmiş.
gözlerin ne güzelmiş.
baktın mı
sağol tatlım bu kadars evinceğini bilsem önceden koyardım annem. bu da senin için.....Allahhh fıstığa bak yaaa...çok tatlısın...sexy hatunnn...çok sevindim seni gördüğüme...
HÜRREM HATUN SEN HÜRREM SULTANDANDA GÜZELMİŞSİN KUZUM YAAA GÖZLERİNİN RENGİ COK GÜZEL MASALLAH NAZARDEGMESİN
TŞKKÜR EDERİM HAYATIM SAĞOLASIN HÜRREMDEN DAHA GÜZELİM DİMİ
HÜRREM HATUN SEN HÜRREM SULTANDANDA GÜZELMİŞSİN KUZUM YAAA GÖZLERİNİN RENGİ COK GÜZEL MASALLAH NAZARDEGMESİN
H.G YENİ ANNE ADAYI NASIL GİDİYO HAMİLELİK BAKIYIMM NASIL BİR DUYGU ANLATIRMISIN CANIMMM ALLAHIM BİZEDE BU DUYGUYU YASAK YARRABBİM AMİNNNNN
sağol tatlım bu kadars evinceğini bilsem önceden koyardım annem. bu da senin için.....
evet tatlım seni de görürüz inşallahhhhhhhbaşak dediğin gibi bizim topigin kızları hepsi güzel sende öylesin.
aminnnnnnnnnnnnn hamile hamile bol bol dualar et annemmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.rabbim şu mübarek günde dualarımızı kabul etsin,yavruşlarımızı en kısa zamanda nasib etsin inşallah
hayırlı cumalar kızlar
rabbim şu mübarek günde dualarımızı kabul etsin,yavruşlarımızı en kısa zamanda nasib etsin inşallah
hayırlı cumalar kızlar
evet tatlım seni de görürüz inşallahhhhhhh
rabbim şu mübarek günde dualarımızı kabul etsin,yavruşlarımızı en kısa zamanda nasib etsin inşallah
hayırlı cumalar kızlar
başak dediğin gibi bizim topigin kızları hepsi güzel sende öylesin.
Kızlar işte beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim gerçek sultan hürrem
hayırlı cumalar kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?