Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Kızlar işte beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim gerçek sultan hürrem
HÜRREM HATUN SEN HÜRREM SULTANDANDA GÜZELMİŞSİN KUZUM YAAA GÖZLERİNİN RENGİ COK GÜZEL MASALLAH NAZARDEGMESİN
gözlerin ne güzelmiş.

H.G YENİ ANNE ADAYI NASIL GİDİYO HAMİLELİK BAKIYIMM NASIL BİR DUYGU ANLATIRMISIN CANIMMM ALLAHIM BİZEDE BU DUYGUYU YASAK YARRABBİM AMİNNNNN

dün muane oldum dr kalp atşını duydu ama bana duyurmadı ben duymadım bugünde kan verdim valla şuan iyi diiim çünkü çok halsizlik ve bulantım var ve eşimi çok ihmal ediyorum. oda dogurduktan sonra seni boşuyacam diyo

rabbim şu mübarek günde dualarımızı kabul etsin,yavruşlarımızı en kısa zamanda nasib etsin inşallah
hayırlı cumalar kızlar

rabbim şu mübarek günde dualarımızı kabul etsin,yavruşlarımızı en kısa zamanda nasib etsin inşallah
hayırlı cumalar kızlar
aminnnnnnnnnnnnn hamile hamile bol bol dualar et annemmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.
inşallah tez zmanda oğluşuna kvuşursun. ayy isim bulamadık daha çocuk doğdu doğacak:18:

Kızlar işte beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim gerçek sultan hürrem

hürremim sultanım sen çok güzelsin Allah eşine bağışlasın canım seni bide yavrularına

hayırlı cumalar kızlar

sanada hayırlı cumalar kardelenim nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…