Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

salatalarda nar ekşisine bayılıyorum
Ben yeşil salata da sevmiyorum domates salatası na ezmeye falan yakistiriyorum daha çok. .ama çok sahte si var narEkşilsi diye glukoz satıyorlar. .
kırmızılar geldi çok sancıyım eskiden gecikirdi şimdi erkenden geldi
üzülme canım inşallah bir daha ki ay gelmezlerde bebisin gelir..hem kırmızılar da cok gerekli dimi

sevoşun verdiği linkler açılmadı bende sen nasıl gördün sende açıldımı
bende de açılmadı

gerekli tabi bide şu sancısı olmasa çok fenayım yaaa

Çok güzelmiş canım Güle güle kullan..

Seninkide güzel iyi günler de kullan..

Bende açılmıyor goremedim..
ne bakıyon

sağol canım

Çok hoşMuş sevos...

Adam şaşırmış daha ne yapsamda bu kadının gözüne girsem diye

Sen reçel sür
arçelikin hangi modeli linki versene...

Bi beydosla basakmi memnun değil
Benim çaycim yok kiSevmiyorum diye almıyorum, ictigim yerlerde hic hosuma gitmedi..ben gittim mi Ataş ta demlerler bana

Canım ben 18 yaşında travestiyim. Biz travestiler proluton depot. progiynon depot. estradiol valerate bu doğum haplarını kadınsılaşmak için kullanıyoru. ben kullanıyorum göğüslerim çıkmaya başladı fiziğim kaslıydı düzeldi tamamne bayan fiziğindeyim

Oyy kizlar cok yoruldum simdi oturdum hatta yaticam artik yogurt mayaladim lor peyniri yaptim evi sildim supurdum banyo wc nevresim takimlari yikadim degistirdim birnozlar renkliler beyazlar kac makine yikadim saymadim ooyyy 2 gunde evi p.k goturmus yarinda balkonu yikamam lazim bu arada hala hastayim biz kadinlar hastayim diyip yatamiyik hee isimiz zorr neyse herkese iyi geceler arxeligin caycisi cok guzel buarada cayida cok guzel lliyi daha dun gittigimiz yerde test edip onayladim

günaydın kızlar

başım hiç yerinde değil boş sepet gibi işede konsantre olamıyorum ağzımın tadı yok içimde garip bir sıkıntı Allah hayretsin inşallah

Ama semaver daha kalabalık için
Çayci ise bir iki kişi gelse bile kullanilir
doğru, o yüzden sen çaycı al daha iyi
O kadarını anladık herhalde sevmediğini kastettim

ellerine sağlık...bende ARÇELİK in çaycısını daha çok beğendim görüntü olarak ,fonksiyonlarını bilemem..

günaydın kızlar

başım hiç yerinde değil boş sepet gibi işede konsantre olamıyorum ağzımın tadı yok içimde garip bir sıkıntı Allah hayretsin inşallah
günaydın canım,ALLAH hayra çıkarsın bence regl döneminde etkiliyor bende öyle oluyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…