Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Bir suru is yaptim bütün evi toplafim nevresimleri değiştim camasir serdim yenisini attim. Bulasik mak yerleştirdim yeni bulasiklari dizdim mutfagi topladim Ocagi sildim oglani doyurdum altini degistim burnunu actim uyutuyom ve keyif cayi iciyom

eline sağlık..
afiyet olsun bende içtim keyif çayımı

Show TV izliyom gelin kaynana konusu
Kizin biri kaynana sarkisi yapmis çok komik
he bende izliyorum,kızın kaynanası olmadan bu şarkıyı söylüyor olsa ne yapar ALLAH bilir
Menü veriyom
Yayla corbasi
Etli sebzeli bezelye
Tereyagli bulgur pilo
Tursu
iyi mönüama içinden en sevdiğim yayla çırbası
benimde dünden patlıcan tavam ve bulgur pilavım var belki yanına birşey yaparım belkiii

Heeee bencede
Miraca özel bebek corbasi yapinca yemiyor
Bizim yemekler hoşuna gidiyor dun şehriye cirbasini mirin kirin da olsa yedi bugünde yayla corbasini yer insallah

Heeee bencede
Miraca özel bebek corbasi yapinca yemiyor
Bizim yemekler hoşuna gidiyor dun şehriye cirbasini mirin kirin da olsa yedi bugünde yayla corbasini yer insallah
o zaman sizin yemeklerden yedir sen miraçı bebekmi zannettin,koca adam demek ondan mırın kırın ediyor
Caner çok değişmiş
kaç yıl geçti değişsin artık,yinede yakışıklı

Günaydın kızlar...
Oğlum sabaha karşı uyandı babası zor uyuttu bende onların sesinden uyuyamadim.. ama sonra sizmisim...

Oğlumun kahvaltısıni verip kuaföre gitcem

o zaman sizin yemeklerden yedir sen miraçı bebekmi zannettin,koca adam demek ondan mırın kırın ediyor

kaç yıl geçti değişsin artık,yinede yakışıklı
heee adanali nede olsa
Günaydın kızlar...
Oğlum sabaha karşı uyandı babası zor uyuttu bende onların sesinden uyuyamadim.. ama sonra sizmisim...

Oğlumun kahvaltısıni verip kuaföre gitcem

Gunaydin boyayami

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…