Geçmiş olsun cnm bir Dr gitsengünaydın kızlar
başım hiç yerinde değil boş sepet gibi işede konsantre olamıyorum ağzımın tadı yok içimde garip bir sıkıntı Allah hayretsin inşallah
günaydın hanımlar
eline sağlık..Bir suru is yaptim bütün evi toplafim nevresimleri değiştim camasir serdim yenisini attim. Bulasik mak yerleştirdim yeni bulasiklari dizdim mutfagi topladim Ocagi sildim oglani doyurdum altini degistim burnunu actim uyutuyom ve keyif cayi iciyom
he bende izliyorum,kızın kaynanası olmadan bu şarkıyı söylüyor olsa ne yapar ALLAH bilirShow TV izliyom gelin kaynana konusu
Kizin biri kaynana sarkisi yapmis çok komik
iyi mönüMenü veriyom
Yayla corbasi
Etli sebzeli bezelye
Tereyagli bulgur pilo
Tursu
he bende izliyorum,kızın kaynanası olmadan bu şarkıyı söylüyor olsa ne yapar ALLAH bilir
iyi mönüama içinden en sevdiğim yayla çırbası
benimde dünden patlıcan tavam ve bulgur pilavım var belki yanına birşey yaparım belkiii
o zaman sizin yemeklerden yedir sen miraçı bebekmi zannettin,koca adam demek ondan mırın kırın ediyorHeeee bencede
Miraca özel bebek corbasi yapinca yemiyor
Bizim yemekler hoşuna gidiyor dun şehriye cirbasini mirin kirin da olsa yedi bugünde yayla corbasini yer insallah
kaç yıl geçti değişsin artık,yinede yakışıklıCaner çok değişmiş
çok zor ALLAH sabrını versin..Semra kaynanada melek olmuş
Oğluna yaptiklarini ne cabuk unuttu
Oglanda öldü gitti
günaydın..Günaydın kızlar...
Oğlum sabaha karşı uyandı babası zor uyuttu bende onların sesinden uyuyamadim.. ama sonra sizmisim...
Oğlumun kahvaltısıni verip kuaföre gitcem
o zaman sizin yemeklerden yedir sen miraçı bebekmi zannettin,koca adam demek ondan mırın kırın ediyor
kaç yıl geçti değişsin artık,yinede yakışıklı
Günaydın kızlar...
Oğlum sabaha karşı uyandı babası zor uyuttu bende onların sesinden uyuyamadim.. ama sonra sizmisim...
Oğlumun kahvaltısıni verip kuaföre gitcem
heeeheee adanali nede olsa
Gunaydin boyayami
aman anma adını şimdi ararBeydoş çok yavassineltinlemi konusuyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?