Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

aşkı memnuyu dondurayım,bulaşıkları dizeyim,ilaçlarımıda içmedim onları içeyim geleyim
böön pazarda var ama hiç gidesim yok zaten hep aynı şeyler

beydaarazi post: 38254030 .!.:
aşkı memnuyu dondurayım,bulaşıkları dizeyim,ilaçlarımıda içmedim onları içeyim geleyim
böön pazarda var ama hiç gidesim yok zaten hep aynı şeyler
reklam arasi hallet

Arkadaşlar bugün doktora gittim ve Klomen sonrası yumurta 23 cm olmuş daha önce OHSS geçirdiğim için catlatma iğnesi yapmak istemedim...başka birşey önerin dedim ama tip işte ilaçtan başka önerisi olmuyor ne yazık ki...yeni mesaj portalı açmak istedim kullanıcı olarak ozurluyum bulamadım burda sorayım bana bitkisel olarak önerileriniz varsa söyleyin birde gün aşırı ilişki dedi o da sorun bugün olsa diğerinde ben nobetci olacağım nasıl yapacağım bilmiyorum valla ya stres yapıyorum

reklam arasi hallet
hallettim bileiçim rahat etmiyor bulaşık tezgahta durunca
İnsan uzun sure izlemeyince bazi şeyleri unutuyor nihalde amma uyuzmus
annesiz bir kız babayada aşık ve çok kıskanıyor zengin ,şımartılmış
camasir bitti sandimdi gittim calistirma düğmesine basmamisim
oluyor bazen walla ben herşeyi unutuyom
inşaallah bebeğin bekletmeden gelir canım,aklıma ilk gelen soğan suyu kürü onu uygulayabilirsin.birde OHSS nin açılımı nedir merak ettim..

amin sağol canım

arçeliğin çaycısının fonksiyonlarıda çok güzel suyu kaynadıktan sonra düşük ısı ayarına geçip çayı her dem sıcak tutuyor ve açık unuttun diyelim içinde su kalmazsa otomatik kapanıyor

Geçmiş olsun cnm bir Dr gitsen

gunaydinnnn

sağol canım doktordan bıktım sevinç yaaa

ellerine sağlık kolay gelsin

Menü veriyom
Yayla corbasi
Etli sebzeli bezelye
Tereyagli bulgur pilo
Tursu

menünde güzelmiş afiyet olsun

camasir bitti sandimdi gittim calistirma düğmesine basmamisim

hım güzelmiş ama ben hiç ikna olamıyorum çaycı kullamaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…