heee
aman anma adını şimdi arar
yok başka bir iş yapıyordum..
aşkı memnu başladı
hee bende anlarımAnladim hemen
heeeeeHeeee Kaynanalar orda birbirini yesin
Ayyy bu Behlül alem yaaa
beydaarazi post: 38254030 .!.:aşkı memnuyu dondurayım,bulaşıkları dizeyim,ilaçlarımıda içmedim onları içeyim geleyim
böön pazarda var ama hiç gidesim yok zaten hep aynı şeyler
hee bende anlarımCİNGÖZŞAR
heeeee
hallettim bilereklam arasi hallet
annesiz bir kız babayada aşık ve çok kıskanıyor zengin ,şımartılmışİnsan uzun sure izlemeyince bazi şeyleri unutuyor nihalde amma uyuzmus
oluyor bazen walla ben herşeyi unutuyomcamasir bitti sandimdi gittim calistirma düğmesine basmamisim
inşaallah bebeğin bekletmeden gelir canım,aklıma ilk gelen soğan suyu kürü onu uygulayabilirsin.birde OHSS nin açılımı nedir merak ettim..Arkadaşlar bugün doktora gittim ve Klomen sonrası yumurta 23 cm olmuş daha önce OHSS geçirdiğim için catlatma iğnesi yapmak istemedim...başka birşey önerin dedim ama tip işte ilaçtan başka önerisi olmuyor ne yazık ki...yeni mesaj portalı açmak istedim kullanıcı olarak ozurluyum bulamadım burda sorayım bana bitkisel olarak önerileriniz varsa söyleyin birde gün aşırı ilişki dedi o da sorun bugün olsa diğerinde ben nobetci olacağım nasıl yapacağım bilmiyorum valla ya stres yapıyorum
abowww aynı anda
doğru, o yüzden sen çaycı al daha iyi
ellerine sağlık...bende ARÇELİK in çaycısını daha çok beğendim görüntü olarak ,fonksiyonlarını bilemem..
günaydın canım,ALLAH hayra çıkarsın bence regl döneminde etkiliyor bende öyle oluyorum..
Geçmiş olsun cnm bir Dr gitsen
gunaydinnnn
Bir suru is yaptim bütün evi toplafim nevresimleri değiştim camasir serdim yenisini attim. Bulasik mak yerleştirdim yeni bulasiklari dizdim mutfagi topladim Ocagi sildim oglani doyurdum altini degistim burnunu actim uyutuyom ve keyif cayi iciyom
Menü veriyom
Yayla corbasi
Etli sebzeli bezelye
Tereyagli bulgur pilo
Tursu
camasir bitti sandimdi gittim calistirma düğmesine basmamisim
insanın FİKRİ ne ise ZİKRİ de odur
hım güzelmiş ama ben hiç ikna olamıyorum çaycı kullamayaamin sağol canım
arçeliğin çaycısının fonksiyonlarıda çok güzel suyu kaynadıktan sonra düşük ısı ayarına geçip çayı her dem sıcak tutuyor ve açık unuttun diyelim içinde su kalmazsa otomatik kapanıyor
sağol canım doktordan bıktım sevinç yaaa
ellerine sağlık kolay gelsin
menünde güzelmiş afiyet olsun
sevinç kız bu ne paylaşım sabah sabah sen iyice azdın ben anladım yazı k enişteme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?