Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

OHSS nin açılımı OVARİAN HİPERSTİMÜLASYON SENDROMU yumurtalıkların aşırı uyarılması demek canım yukarıda yazdım bununla ilgili bilgiyi

hoş geldin canım güle güle kullan saçlarının bende bu kız nerde dedim az önce

akşama bi yeremi gidiyosunuz yoksa kocişinemi hazırlandın
Sağol canım. Bakım gibisi yok. Kuş gibi hissediyor insan kendini.... canim sabah yazmıştım kuaföre gidecegim demiştim.

Canim zaten saçlarımın boyaya ihtiyacı vardı. Beyazlarim çıkmıştı. Iyi oldu boyatmak. Herif boyatma sen boylede güzelsin dedi. Ben seni herhalinle beğeniyorum dedi. Ama olmaz. Ben bakımlı olmayı seviyorum

Sonunda olduu

günaydın kızlar

başım hiç yerinde değil boş sepet gibi işede konsantre olamıyorum ağzımın tadı yok içimde garip bir sıkıntı Allah hayretsin inşallah
Inşallah canim. Bilincaltini temizle. Şuanda onun yükü altindasin. Zaman ayır kendine. Oraya attiklarina bir bak. Seni rahatsiz eden şey orada, onu oradan çıkar ve iyilestir düşüncelerinle. Ben böyle yapıyorum....
cayci güzel ama Semaverde çok hoş.

Menü veriyom
Yayla corbasi
Etli sebzeli bezelye
Tereyagli bulgur pilo
Tursu
güzel eline sağlık

günaydın..
saçınımı boyatacan şişko
Heeee boyatttim bile
heee adanali nede olsa

Gunaydin boyayami
Heeee boyatttim bile

Siskocum senin doğum ne zamana geliyii
Sanki kendi çok zayıf
Şubat ortasına doğru gibi gibi biraz geriden geliyos geç yumurtlamadan dolayı....
camasir bitti sandimdi gittim calistirma düğmesine basmamisim

Bunu deros yapsa zavallı kıza demediginizi birakmassiniz
Cahil cuhela
yazmistim da halbuki

Kuaföre koştu zaaaar

koşamaz yuvarlanarak gitmiştir

bencede
Yada alisle ugrasiyodur yemek yemiyor ya cocuku zorliyi zaaar
zorladim da yemedi aç aç gittik. Dönüşte de saldırdı yemege

heee
benim bir kuzenim çocuğu kendiyle eşit miktarda yemezse rahat etmiyor çocuklara öyle bir depiştiriyorki görmen lazım,bu sağlıklı bir şey mi..bence değil..
vuruyormi çocuklarına... kaç yasindalarki... Bu daha a bebek çok kizamiyosun ağlar inat eder daha çok.

iyi ki bi kuaföre gittik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…