hallettim bileiçim rahat etmiyor bulaşık tezgahta durunca
annesiz bir kız babayada aşık ve çok kıskanıyor zengin ,şımartılmış
oluyor bazen walla ben herşeyi unutuyom
inşaallah bebeğin bekletmeden gelir canım,aklıma ilk gelen soğan suyu kürü onu uygulayabilirsin.birde OHSS nin açılımı nedir merak ettim..
Ben yazacaktım kız sen yazdınOHSS nin açılımı OVARİAN HİPERSTİMÜLASYON SENDROMU yumurtalıkların aşırı uyarılması demek canım yukarıda yazdım bununla ilgili bilgiyi
Ben geldim
Kuaföre gittim
Bakım boya yaptırdım.....akşama hazırım
Sağol canım. Bakım gibisi yok. Kuş gibi hissediyor insan kendini.... canim sabah yazmıştım kuaföre gidecegim demiştim.hoş geldin canım güle güle kullan saçlarının bende bu kız nerde dedim az önce
akşama bi yeremi gidiyosunuz yoksa kocişinemi hazırlandın
Ben geldim
Kuaföre gittim
Bakım boya yaptırdım.....akşama hazırım
Inşallah canim. Bilincaltini temizle. Şuanda onun yükü altindasin. Zaman ayır kendine. Oraya attiklarina bir bak. Seni rahatsiz eden şey orada, onu oradan çıkar ve iyilestir düşüncelerinle. Ben böyle yapıyorum....günaydın kızlar
başım hiç yerinde değil boş sepet gibi işede konsantre olamıyorum ağzımın tadı yok içimde garip bir sıkıntı Allah hayretsin inşallah
cayci güzel ama Semaverde çok hoş.doğru, o yüzden sen çaycı al daha iyi
ellerine sağlık...bende ARÇELİK in çaycısını daha çok beğendim görüntü olarak ,fonksiyonlarını bilemem..
günaydın canım,ALLAH hayra çıkarsın bence regl döneminde etkiliyor bende öyle oluyorum..
güzel eline sağlıkMenü veriyom
Yayla corbasi
Etli sebzeli bezelye
Tereyagli bulgur pilo
Tursu
Heeee boyatttim bilegünaydın..
saçınımı boyatacan şişko
Heeee boyatttim bileheee adanali nede olsa
Gunaydin boyayami
Sanki kendi çok zayıfSiskocum senin doğum ne zamana geliyii
camasir bitti sandimdi gittim calistirma düğmesine basmamisim
Cahil cuhelahallettim bileiçim rahat etmiyor bulaşık tezgahta durunca
annesiz bir kız babayada aşık ve çok kıskanıyor zengin ,şımartılmış
oluyor bazen walla ben herşeyi unutuyom
inşaallah bebeğin bekletmeden gelir canım,aklıma ilk gelen soğan suyu kürü onu uygulayabilirsin.birde OHSS nin açılımı nedir merak ettim..
yazmistim da halbukiDEROŞ yok oldu
Kuaföre koştu zaaaar
koşamaz yuvarlanarak gitmiştir
zorladim da yemedibencede
Yada alisle ugrasiyodur yemek yemiyor ya cocuku zorliyi zaaar
vuruyormi çocuklarına... kaç yasindalarki... Bu daha a bebek çok kizamiyosun ağlar inat eder daha çok.heee
benim bir kuzenim çocuğu kendiyle eşit miktarda yemezse rahat etmiyor çocuklara öyle bir depiştiriyorki görmen lazım,bu sağlıklı bir şey mi..bence değil..
iyi ki bi kuaföre gittikaynen
he he tabiiiiii
teşekkür ederim canım benim du seni öpem
özellikle polikistik over sendromu (pko) olan kadınlarda yumurtlama için kullanılan ilaçların yan etkisi olarak yumurtalıkların aşırı uyarılması sonucu olaşan bir durum OHSS ve bazen hayati tehdit edecek düzeye gelebilir bunun olmaması için ilaç kullanımında doktor iki günde bir kan testinde e2 değerine bakar ve bu değer 3000 lere gelirse tedaviyi durdurur ancak yumurta toplama işleminden ve hatta transferden sonra gelişirse bu durum ki çoğu zaman böyle olur o zaman hiç zaman kaybetmeden hastaneye gidip doktora haber vermek gerekir ve doktorların anlayıp çok önem verdiği bir durumdur bu doktorlar anlamıyor diye bir şey yok bu yargıya nasıl vardınız bilmiyorum ama yanlış biliyorsunuz haaa siz evinizde kendi kendinize yumurta geliştirici ilaç kullanır doktora gitmezseniz haliyle doktorunuzun bundan haberi olmayacaktır. OHSS nin belirtileri arasında karında ciddi şişlik,nefes almada zorluk ,bulantı ve kusma görülebilir ciğerler su toplayabilir bu gibi durumlarda vakit kaybetmeden hastaneye gitmek gerekir kimi zaman hastenede basit bir tedaviyle hasta iyilişirken kimi zamanda bi kaç gün hastanede yatmak gerekir.
aaaa niyeki ben çok seviyordum o diziyi
he hepimiz istanbuldayık bi görüşemedik gitti
hakkaten nerde bu kız bi günaydın deyip gidiyo eskisi gibi gelmiyo
nazo artık üç gün hazırlık yapar bize
bencede hiç değil
burada da hava güneşli ama çok soğuk
aynen katılıyorum canım sana
heee haberin yokmu hepimiz istanbuldayız aslında burada başka şehirlerde olduğumuzu söyleyip birbirimizi kandırıyoz
yuh ki ne yuh insanlık ölmüş heralde insan bi bakar belki kadının aci,l bi işi var bişey diyecek görüşmek istemiyosan müsait değilim dersin olur biter
çok güzel bi taktik bence uygula başakcım haketmiş komşun
Allah korusun kız. Zamanında sağlıkla hayirlisiyla gelsin inşallahaksama hazirmisinnnn
Dogurursun dikkat et
ben sabahi sevmiyom oğlan oda da uyuyo zatiiiAksam değilde sabahi uygula sen Deroş
Yemeğe mi götürüyor kocisin?Aksama yemek yapmiyom vazgectim
Aksama yemek yapmiyom vazgectim
Yemeğe mi götürüyor kocisin?
Mito iyilestimi ?
yokkkk yemek eve gelecekniye dışardamı yiyeceksiniz
Siskoda olsam en güzel benim
Açık kahveDeroş ne renge boyattin siyahmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?