okk cnmyarın kardeşime gidecem,sonra vay ben görmedim,vay ben duymadım demeyin
sen daha boyayayı 1ay olmuştubende boyami aldim haftaya boyicam
ismi de afilli olmak zorundaKumral karamel
kaç kilo oldun doğru soyleSiskoda olsam en güzel benim
aynen
he he tabiiiiii
teşekkür ederim canım benim du seni öpem
özellikle polikistik over sendromu (pko) olan kadınlarda yumurtlama için kullanılan ilaçların yan etkisi olarak yumurtalıkların aşırı uyarılması sonucu olaşan bir durum OHSS ve bazen hayati tehdit edecek düzeye gelebilir bunun olmaması için ilaç kullanımında doktor iki günde bir kan testinde e2 değerine bakar ve bu değer 3000 lere gelirse tedaviyi durdurur ancak yumurta toplama işleminden ve hatta transferden sonra gelişirse bu durum ki çoğu zaman böyle olur o zaman hiç zaman kaybetmeden hastaneye gidip doktora haber vermek gerekir ve doktorların anlayıp çok önem verdiği bir durumdur bu doktorlar anlamıyor diye bir şey yok bu yargıya nasıl vardınız bilmiyorum ama yanlış biliyorsunuz haaa siz evinizde kendi kendinize yumurta geliştirici ilaç kullanır doktora gitmezseniz haliyle doktorunuzun bundan haberi olmayacaktır. OHSS nin belirtileri arasında karında ciddi şişlik,nefes almada zorluk ,bulantı ve kusma görülebilir ciğerler su toplayabilir bu gibi durumlarda vakit kaybetmeden hastaneye gitmek gerekir kimi zaman hastenede basit bir tedaviyle hasta iyilişirken kimi zamanda bi kaç gün hastanede yatmak gerekir.
aaaa niyeki ben çok seviyordum o diziyi
he hepimiz istanbuldayık bi görüşemedik gitti
hakkaten nerde bu kız bi günaydın deyip gidiyo eskisi gibi gelmiyo
nazo artık üç gün hazırlık yapar bize
bencede hiç değil
burada da hava güneşli ama çok soğuk
aynen katılıyorum canım sana
heee haberin yokmu hepimiz istanbuldayız aslında burada başka şehirlerde olduğumuzu söyleyip birbirimizi kandırıyoz
yuh ki ne yuh insanlık ölmüş heralde insan bi bakar belki kadının aci,l bi işi var bişey diyecek görüşmek istemiyosan müsait değilim dersin olur biter
çok güzel bi taktik bence uygula başakcım haketmiş komşun
aynen güzelde muhabbetim olan Bi komşuyduaynen
he he tabiiiiii
teşekkür ederim canım benim du seni öpem
özellikle polikistik over sendromu (pko) olan kadınlarda yumurtlama için kullanılan ilaçların yan etkisi olarak yumurtalıkların aşırı uyarılması sonucu olaşan bir durum OHSS ve bazen hayati tehdit edecek düzeye gelebilir bunun olmaması için ilaç kullanımında doktor iki günde bir kan testinde e2 değerine bakar ve bu değer 3000 lere gelirse tedaviyi durdurur ancak yumurta toplama işleminden ve hatta transferden sonra gelişirse bu durum ki çoğu zaman böyle olur o zaman hiç zaman kaybetmeden hastaneye gidip doktora haber vermek gerekir ve doktorların anlayıp çok önem verdiği bir durumdur bu doktorlar anlamıyor diye bir şey yok bu yargıya nasıl vardınız bilmiyorum ama yanlış biliyorsunuz haaa siz evinizde kendi kendinize yumurta geliştirici ilaç kullanır doktora gitmezseniz haliyle doktorunuzun bundan haberi olmayacaktır. OHSS nin belirtileri arasında karında ciddi şişlik,nefes almada zorluk ,bulantı ve kusma görülebilir ciğerler su toplayabilir bu gibi durumlarda vakit kaybetmeden hastaneye gitmek gerekir kimi zaman hastenede basit bir tedaviyle hasta iyilişirken kimi zamanda bi kaç gün hastanede yatmak gerekir.
aaaa niyeki ben çok seviyordum o diziyi
he hepimiz istanbuldayık bi görüşemedik gitti
hakkaten nerde bu kız bi günaydın deyip gidiyo eskisi gibi gelmiyo
nazo artık üç gün hazırlık yapar bize:KK70
yuh ki ne yuh insanlık ölmüş heralde insan bi bakar belki kadının aci,l bi işi var bişey diyecek görüşmek istemiyosan müsait değilim dersin olur biter
çok güzel bi taktik bence uygula başakcım haketmiş komşun
meyve kokteyliParktan geldikmirroya meyve kokteyli yaptim muz hurma mandalina camasir topladim yenisini attim şimdide katliyom
je pasta börekte yapmıştımO komşuyu yolda girursen deki gecende egenin cani sikildiydi seni cagirmak için seslendim gel oturalim diye evde yoktun sanirim
yokkkk yemek eve gelecek
Mirro az daha iyi
Herife mesaj attım tostumu yedim bekliyorum dedim o anladı mesajı... erken çıkacam diyo
yarın kardeşime gidecem,sonra vay ben görmedim,vay ben duymadım demeyin
ben o kadını gördüğüm zaman diyeceğimi biliyorm zaten
elimde fazladan para vardı sana vermek için seslenmiştim ama çıkmadın , dicembak nasıl perperişan pişman olur
oğlunun kolu kırılmıştı sütümü alıp hemde geçmiş olsun dicektim
suç bende
aynen güzelde muhabbetim olan Bi komşuydu
insanları anlamak çok zor
meyve kokteyli
muz hurma mandalina çamaşır...
güzel Bi karışım olmuş
Kaynosgil bizde
Yoooo 8-10 tane ancak var. Boya akinca dibi cikinca sevmem ben 1.5 ay oldu 6 ayda bbirmi boyayacamsen daha boyayayı 1ay olmuştu
beyazların çok fazla heralde
sık. Sık boya istiyo
ismi de afilli olmak zorunda
yakışıyor mu bakak
sorma sinir oldum aradilar damladilarsizinde Allah muhabbetinizi artırsın canım ya siz ordasınız ya onlar sizde
bende sporumu yaptım geldim yemek yedik şimdi çay yapacam bugün çok yoruldum sporda yaaa acaba regldim ondanmı böyle oldu elimi kolumu kaldıracak gücüm yok[/
QUOTE]
Cnm halen hamsin ondan dolayi
Yollarda doguracan az kaldiBen gezmeye gidiyorum...
ben bile öyle sandımkız beydooşş i an kenini koymuşun sandım
niye öyle diceksin daha öncede para vermişmiydin,ayrıca fazla parayı niye ona verecekmişsin kiben o kadını gördüğüm zaman diyeceğimi biliyorm zaten
elimde fazladan para vardı sana vermek için seslenmiştim ama çıkmadın , dicembak nasıl perperişan pişman olur
oğlunun kolu kırılmıştı sütümü alıp hemde geçmiş olsun dicektim
suç bende
bilmiyorrokk cnm
bizi biliyosa selam da söyle
bilmiyosa sıkıntı yok
ewet öyle,ama belkide bir geçerli sebebi vardıraynen güzelde muhabbetim olan Bi komşuydu
insanları anlamak çok zor
ay ben buna hiç dikkat etmemişimmeyve kokteyli
muz hurma mandalina çamaşır...
güzel Bi karışım olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?