Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Ben gezmeye gidiyorum...
kesin kaynoşadır

seninki hakkaten ballı

azdın tızım sen

ne güzel insanın kardeşine gitmesi keşke bende kardeşime gidebilsem otursam dertleşsem

söyle canım utanacak yüzü varsa utanır
ewet canım kardeşle dertleşmek güzel
hayırdır
sizinde Allah muhabbetinizi artırsın canım ya siz ordasınız ya onlar sizde
doğru söze ne denir
bende sporumu yaptım geldim yemek yedik şimdi çay yapacam bugün çok yoruldum sporda yaaa acaba regldim ondanmı böyle oldu elimi kolumu kaldıracak gücüm yok
bu ikinci oldu saracım gayet normal vücut alışana kadar zorluk çekeceksin birde dediğin gibi regl dönemindesin oda etkilemiştir...
Beydoscugum pizza deel cnm lahmacun yidik
afiyet olsun ,kaynoşgil gelecek diye zaar

adetim biteli 1 hafta oldu kızlar,ama 3 gündür kasıklarımda sertlik ve sancı var erkenmi yumurtluyorum acaba,akıntımda var çünkü....

hayır cnm önceden para verdiğim için değil
insanlar para için her taklayı atıyolar ya
o yüzden insanlık ölmüş
her şey para

Babama isitici fan aldiydim onu abimle adanaya yollayacaktim Abim bu hafta bize ugramadi ve yarin adanaya gidiyor eşime dedim abim 17:30 otobüsüyle gidecek terminale birakabilirmisin. İsim var dedi tmm dedim. Sabah servisine ver dedim ses etmedi. Az önce demesinmi isiticiyi ver yarin saat 3 de kendi abisini terminale birakacakmis onuda oraya birakirmis. Hani isin vardi filim burada koptu

Yoooo 8-10 tane ancak var. Boya akinca dibi cikinca sevmem ben 1.5 ay oldu 6 ayda bbirmi boyayacam

boyayim resim ceker atarim

sorma sinir oldum aradilar damladilar

torunlarını özlemişlerdir

Beydoscugum pizza deel cnm lahmacun yidik

afiyet olsun canım

yeşil çay içiyik

sizede afiyet olsun canım

adetim biteli 1 hafta oldu kızlar,ama 3 gündür kasıklarımda sertlik ve sancı var erkenmi yumurtluyorum acaba,akıntımda var çünkü....

erken yumurtluyor olabilirsin bugünleri değerlendir canım

Gittiler sukur herifle birbirimize girdik

İyi degerlendir yumurtluyon

niye nolduki canım nazaramı geldiniz kız

Erkeğin en meleği bile aileci cinlerim tepemdeeee

ha şunu bileydin nedense bekarken hiç anacı aileci olmayan erkek milleti evlendikten sonra birden aileci kesiliyo

öyle sevinçcim,ama onların yüzünden huzurunu bozduğuna değmez gerçi böyle diyorum ama hepimiz yaşıyoruz bunu zaman,zaman

aynen canım ama malesef ne yapıp ne edip huzurumuzu kaçırmayı biliyolar

bozguncu bu kaynana mileti bozguncu

bu sözü ancak alkışlarım

ben kalkıyorum duşa girecem daha iyigeceler herkese

tızım hem öncesinde hem sonrasındamı duş alıyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…