kesin kaynoşadırBen gezmeye gidiyorum...
ewet canım kardeşle dertleşmek güzel
seninki hakkaten ballı
azdın tızım sen
ne güzel insanın kardeşine gitmesi keşke bende kardeşime gidebilsem otursam dertleşsem
söyle canım utanacak yüzü varsa utanır
hayırdırKaynosgil bizde
doğru söze ne denirsizinde Allah muhabbetinizi artırsın canım ya siz ordasınız ya onlar sizde
bu ikinci oldu saracım gayet normal vücut alışana kadar zorluk çekeceksin birde dediğin gibi regl dönemindesin oda etkilemiştir...bende sporumu yaptım geldim yemek yedik şimdi çay yapacam bugün çok yoruldum sporda yaaa acaba regldim ondanmı böyle oldu elimi kolumu kaldıracak gücüm yok
afiyet olsun ,kaynoşgil gelecek diye zaarBeydoscugum pizza deel cnm lahmacun yidik
gittilermiAksamimin içine s.ctilar
arka arkaya olunca öyle okunuyor,ama anlaşılıyordu mirak etmeOrda camasir topladim yaziyor okuyamadiysaniz gözlük Takin
Gittiler sukur herifle birbirimize girdikgittilermi
arka arkaya olunca öyle okunuyor,ama anlaşılıyordu mirak etme
adetim biteli 1 hafta oldu kızlar,ama 3 gündür kasıklarımda sertlik ve sancı var erkenmi yumurtluyorum acaba,akıntımda var çünkü....
ama kimlerdesin onu bir de hele ŞİŞKOMisafirlikteyik
Siskolar
Niye kız ne olduki onların yüzünden dimiGittiler sukur herifle birbirimize girdik
İyi degerlendir yumurtluyon
öyle sevinçcim,ama onların yüzünden huzurunu bozduğuna değmez gerçi böyle diyorum ama hepimiz yaşıyoruz bunu zaman,zamanErkeğin en meleği bile aileci cinlerim tepemdeeee
okuduk tabii ki kuzumOrda camasir topladim yaziyor okuyamadiysaniz gözlük Takin
hayır cnm önceden para verdiğim için değilben bile öyle sandımçok orjinal duruyor
niye öyle diceksin daha öncede para vermişmiydin,ayrıca fazla parayı niye ona verecekmişsin ki
bilmiyorr
ewet öyle,ama belkide bir geçerli sebebi vardır
ay ben buna hiç dikkat etmemişim
sevoşş o değmezler için üzme kendini arkadaşımm
okuduk tabii ki kuzum
lakin g.t g.te birleşmişler öyle olmuş
Yoooo 8-10 tane ancak var. Boya akinca dibi cikinca sevmem ben 1.5 ay oldu 6 ayda bbirmi boyayacam
boyayim resim ceker atarim
sorma sinir oldum aradilar damladilar
Beydoscugum pizza deel cnm lahmacun yidik
yeşil çay içiyik
adetim biteli 1 hafta oldu kızlar,ama 3 gündür kasıklarımda sertlik ve sancı var erkenmi yumurtluyorum acaba,akıntımda var çünkü....
Gittiler sukur herifle birbirimize girdik
İyi degerlendir yumurtluyon
Erkeğin en meleği bile aileci cinlerim tepemdeeee
öyle sevinçcim,ama onların yüzünden huzurunu bozduğuna değmez gerçi böyle diyorum ama hepimiz yaşıyoruz bunu zaman,zaman
bozguncu bu kaynana mileti bozguncu
ben kalkıyorum duşa girecem daha iyigeceler herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?