Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bu ikinciyide 12 parçasını 20 liraya aldım onuda mutfakta kullanabilirim diye düşündüm sizce nasıl olur
Çok guzel valla fiyatida uygunmus
şimdide mandalina yiyom
sen bu gidisle kuru fasulyeyi de
Mideye indirmeden yatmazsin
Ben küçüğüm diye yol saçımı o zaman,ohhh ne alaaa
ben yolarim
sevinç diziye daldı bizi unuttu[/
QUOTE]

Mirac uyandiydi cnm

senin çeyizinin skt ile benim çeyizimin skt arasında en az 10 yıl vardır
benimkiler çok eski model değil
aslında evlendim evleneli bende kullanmadım biliyomusun
yeni yeni çıkardım dantellerimi, çünkü anne evi sıcaklığı veriyor bana, o sıcaklığı arıyorum çok. o üzden dantel sermek mutlu ediyor.
benm oturma odası renkleri kırmızı ve gri ağırlıklı
sehpa örtümün kenarlarını kırmızı iple zincir gittim, birazda gri pullarla süsledim, canlandı bayağı

göze mi geldinn ne oldu kuzum
eşine söyle sana bi okusun, gerçekten nazar da olabilir

küçük ağa dizisindeki küçük görünümlü kendini beğenmiş ukala yetişkin kılıklı oğlan çaaasına ayar oluyorum.
çok şımartılmış bi bebe.
sünnet düğünü yapmışlar
kocaman bi tahta oturmmuş
adamlar taşıyo padişah gibikı.ımın padişahı
tipsiz şimelekşebelemettin

Ben bugün evdeydim herif bir ara çocuklarla uyudu arka tarafi supurdum sildim toz aldim WC banyo yikadim bunlar uyaninca oglanin odasina postaladim PC basina on tarafida hallettim balkon felan derken misss olduk
ayy temzlik gibisi yokkkkkkkkk
hemde çocuk uyanıkken yapmak daha mutlu edici
çünkü çocuk uyurken dinlenebiliyosun

tüp bebekmi yapıyolar inşallah bu sefer olur Allah yardımcıları olsun canım bu iş çok zor ve meşakkatli maddi manevi yaşamayan bilmez kaç yaşındalarki
evet cnm bu ikinci denemeleri
üç hakları var ama yaşları geçtiği için haklarını kaybediyolarmuş.eğer tutmazsa doğal yolla olmasını umacaklar
ki buda zor görünüyo çünkü hiç canlı sperm çıkmıyormuş dışarı hepsi ölü
aam yine de Allah ol desin yeterki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…