heeeeeesevinç diziye daldı bizi unuttu
ben çıkıyorum kızlar iyi gecelerr
Çok guzel valla fiyatida uygunmusbu ikinciyide 12 parçasını 20 liraya aldım onuda mutfakta kullanabilirim diye düşündüm sizce nasıl olur
şimdide mandalina yiyom
ben yolarimBen küçüğüm diye yol saçımı o zaman,ohhh ne alaaa
sevinç diziye daldı bizi unuttu[/
QUOTE]
Çok guzel valla fiyatida uygunmus
sen bu gidisle kuru fasulyeyi de
Mideye indirmeden yatmazsin
ben yolarim
Mirac uyandiydi cnm
boon de yemedik birbirimiziaman maaşşallah nazar değmesin
yoğun istek üzerine stara geçti
senin çeyizinin skt ile benim çeyizimin skt arasında en az 10 yıl vardırben dantellerimi kaldıralı yıllar oldu kullanmıyorum ,bir sürüde var hepsi göznuru ama bana çok demode geliyor artık..nasıl renklerdindin merak ettim
sevinç barışmış zaten görmüyonmu bizi kandırmış,şimdide bizi buraya diker çarpışır ,çimer,gelir
zaaarZaaarr
bunca zaman boşa geçmiş pazar sabahları desene yazııkSabah sabah cimmeside eyi oliyimiss
göze mi geldinn ne oldu kuzumbaşım çatlıyo
insan dengi olmayan insanlarla muhatap olunca kendi değerinden kaybediyor kendiyle çelişip sinir harbi yaşıyor
artık öyle oluyorki ağlamak isteseniz bile özünüzden yaş gelmiyor
bu aralar canım ne iş yapmak istiyor ne temizlik ne de yemek ben böyle değildim akşam işten gelir evi temizler yemek yapar üstüne pasta börekde yapardım hatta yemekli misafir ağırlardım ama bana ne oldu bilmiyorum canım hiç bişey yapmak istemiyor bi köşede öylece oturmak istiyorum konuşmak bile gelmiyor içimden
ayy temzlik gibisi yokkkkkkkkkBen bugün evdeydim herif bir ara çocuklarla uyudu arka tarafi supurdum sildim toz aldim WC banyo yikadim bunlar uyaninca oglanin odasina postaladim PC basina on tarafida hallettim balkon felan derken misss olduk
amin cnm aminnnaaaa çok sevindim inşaallah bu kez yüzleri güler RABBİM umutlarınıda çırpınışlarınıda boşa çıkarmasın...
evet cnm bu ikinci denemeleritüp bebekmi yapıyolar inşallah bu sefer olur Allah yardımcıları olsun canım bu iş çok zor ve meşakkatli maddi manevi yaşamayan bilmez kaç yaşındalarki
gördüm zaar da geçmişe yanıt verememiştim henüzBAŞAK hanım dantellerle ilintili olmak üzere size bir mesaj yazmıştım görmediniz ZAAR
hah ne eyi ettiniyi okusaydın,görürdün
dantelimi renklendirdim dedmiş nasıl yapmış onu sordumdu MÜDÜR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?