Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

acaba şeker ilacı sana fazlamı geliyor saracım..çok geçmiş olsun şeker düşünce kötü oluyor...

bilmiyorumki canım yarım içiyorum ama sevincede dedimya dünkü dondurmayla et dokundu galiba bide stres bi daha kimseyi takmayacam kafama diyorum diyorum sonra unutuyorum yine takıyorum

herşeyin başı sağlık en önemliside akıl sağlığı aslına bakarsan neren ağrısa aklın hep orda oluyo Allahım bizi ve sevdiklerimizi korusun sağlık sorunlarıyla sınamasın

Anladim cnm evet herşey üst üstegeliyor oda etkiliyor sen bbeslenmene dikkat et aksam ogununu meyveyle geliştirme ondaki seker yemekten daha çok

haklısın canım öğünlere dikkat etmem gerek doktorda öyle dedi az az ama sık sık ye diye

sevoşşşş 10.30 a kadar burdayım haberin olsun...daha dıhıknıyonmu

sonra nereye gidecen ki

bizde B12 düşük ya ondan unutuyoz tekrar kafaya takıyoruz demek
şaka bir yana stres insan herşey yapıyor gerçekten saracım bunu en yakından yaşayanlardanım ben...
amin ALLAH herkese sağlık versin..

hee pazar zabahi eyi oluyi
Sen niye gittin ben deros kadar gitmiyim dun baga gitmedim
napak pazar sabhları hiç kaçamıyom,yıllardır

heeeee

senle deroşun bu kaynoşa gitme aşkı nereye varacak bakalım,niye gidiyon yine tabi çocuklar iyileşti ya durmaz karı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…