günaydın kızlar,
sevoş keyif çayıma şimdi geçtim,sözde böön erken kalkacaktım
acaba şeker ilacı sana fazlamı geliyor saracım..çok geçmiş olsun şeker düşünce kötü oluyor...
akıl sağlığı ne kadar önemli yaa,BURÇİN ORHON 52 yaşındaymış ama beyni 70 yaşındaki kadının beynini taşıyor ve alzaymır başlangıcı teşhisi konmuş..kadın neler anlatıyor,unutkanlığı nasıl ilerlemiş ALLAH ım sen koru hepimizi...
çok çalışmam gerekiyorrr çoookkkkkkGece çok calistin zaar
Anladim cnm evet herşey üst üstegeliyor oda etkiliyor sen bbeslenmene dikkat et aksam ogununu meyveyle geliştirme ondaki seker yemekten daha çok
sevoşşşş 10.30 a kadar burdayım haberin olsun...daha dıhıknıyonmu
sevoşşşş 10.30 a kadar burdayım haberin olsun...daha dıhıknıyonmu
çok çalışmam gerekiyorrr çoookkkkkk
pazar günü çift mesai vardı ne yapimmmm
haklısın canım öğünlere dikkat etmem gerek doktorda öyle dedi az az ama sık sık ye diye
sonra nereye gidecen ki
bizde B12 düşük ya ondan unutuyoz tekrar kafaya takıyoruz demekbilmiyorumki canım yarım içiyorum ama sevincede dedimya dünkü dondurmayla et dokundu galiba bide stres bi daha kimseyi takmayacam kafama diyorum diyorum sonra unutuyorum yine takıyorum
herşeyin başı sağlık en önemliside akıl sağlığı aslına bakarsan neren ağrısa aklın hep orda oluyo Allahım bizi ve sevdiklerimizi korusun sağlık sorunlarıyla sınamasın
evi temizleyip anneme gidecem saracım,kızkardeşimde ordahaklısın canım öğünlere dikkat etmem gerek doktorda öyle dedi az az ama sık sık ye diye
sonra nereye gidecen ki
napak pazar sabhları hiç kaçamıyom,yıllardırAbboowwwww
heeeeeAnasina gider dun gidemedi ya
senle deroşun bu kaynoşa gitme aşkı nereye varacak bakalım,niye gidiyon yine tabi çocuklar iyileşti ya durmaz karıEvim temiz camasirim yok
Aksam belki yemeğe kaynosa giderim
HOŞŞİKÇİİBenim polarlari görüp kendi de istemişti annemler aldi abimde dun getirdi
Onları götürüp yer içer kacariz
Çift mesaili çift sarili Beydoş İstanbulgulu
napak pazar sabhları hiç kaçamıyom,yıllardır
heeeee
senle deroşun bu kaynoşa gitme aşkı nereye varacak bakalım,niye gidiyon yine tabi çocuklar iyileşti ya durmaz karı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?