Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

tüfekhanem geldi başak kaçar
çok güldüm gece gece
yatmam gerek belkide

benimle aynı fikirde olan biri

kaç yaşındalarki yaşları geçiyo merak ettim başakcım

saroşum cicilerin çok güzel miş güzel günlerde kullan

sağol canım benim daha güzelleri sizin olsun

günaydın canım

kızlar dün gece saat 4 ten sabaha kadar kabus gibiydi bi uyandımki dünya başımda dönüyo midem bulanıyo başım dönüyo bayıldım bayılacam saabah kadar uyuyamadım şimdi biraz daha iyiyim ama keşke evde olsam dinlensem işe zar zor geldim beraber çalıştığımız arkadaşında çocuğu rahatsızmış bugün gelemeyecek o yüzden izinde alamıyorum noldu bana anlamadım

Cnm şeker dengesizliği yasiyirsun bence eve bir şeker aleti alsana allah korusun şekerin çok dusmeside iyi değil öyle olursa dilinin altına bir kup seker at hemen annem şeker hastasi bizde uzman olduk

Cnm şeker dengesizliği yasiyirsun bence eve bir şeker aleti alsana allah korusun şekerin çok dusmeside iyi değil öyle olursa dilinin altına bir kup seker at hemen annem şeker hastasi bizde uzman olduk

sağol canım benim annemde şeker hastası ama bilmiyorumki yaaaa bide benim midem çok hassas et yediğimi zaman çikolata yersemde kötü oluyorum dün akşam yemek yaptım dedim ya etinden küçük bi lokma yedim gittim onun üstünede çikolatalı dondurma yedim oda bozdu midemi streste kötü etkiledi şekerde düşüyo biliyosun hepsi birbirine karıştı

Anladim cnm evet herşey üst üstegeliyor oda etkiliyor sen bbeslenmene dikkat et aksam ogununu meyveyle geliştirme ondaki seker yemekten daha çok

ne biliyon belki benimkiler eskimeyen modellerdir,tıpkı benim gibi
iyi yapmışsın canım güle güle kullan...o eski evlerin sıcaklığı şimdilerde hiç yok doğru söylüyosun bende çok özlerim o günleri....
ay bende gıcığım o çocuğa ilerde nasıl bir kişilik olur kimbilir..
beyydoşş kız bu saattte sen asıl geldin kocana saygısızlık olmazmııııı
olmadı canım çünkü eşim çok sevip bayıldığı bir filmi dikkatle izliyordu,bende 1,5 saat kadar sizinle vakit geçirdim no poroplem
cingaaane yi bbilmiyonmu kız sen
kendilerine roman diyolar ya
sevonun süpürge cingit rengi
bilmemmi kız cingaaneyi bilirimde cingit i anlamadımdı
tüfekhanem geldi başak kaçar
çok güldüm gece gece
yatmam gerek belkide
gülünce çişinmi geliyor

acaba şeker ilacı sana fazlamı geliyor saracım..çok geçmiş olsun şeker düşünce kötü oluyor...

akıl sağlığı ne kadar önemli yaa,BURÇİN ORHON 52 yaşındaymış ama beyni 70 yaşındaki kadının beynini taşıyor ve alzaymır başlangıcı teşhisi konmuş..kadın neler anlatıyor,unutkanlığı nasıl ilerlemiş ALLAH ım sen koru hepimizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…