niye atlıyon o zaman msjlara sevoOnu basaka sordun biz ne bilek
e tamam işte başaka sordum
ne yazacağını bulamadın bence düşünüyon
kaça aldın saracım söyle sevo daantele yatırım yapacak bu geceSaraaaaa bayildim canimiyi günlerde kullan kaça aldin
cingaaane yi bbilmiyonmu kız sencingit ne olaki
benimle aynı fikirde olan biriküçük ağa dizisindeki küçük görünümlü kendini beğenmiş ukala yetişkin kılıklı oğlan çaaasına ayar oluyorum.
çok şımartılmış bi bebe.
sünnet düğünü yapmışlar
kocaman bi tahta oturmmuş
adamlar taşıyo padişah gibikı.ımın padişahı
tipsiz şimelekşebelemettin
evet cnm bu ikinci denemeleri
üç hakları var ama yaşları geçtiği için haklarını kaybediyolarmuş.eğer tutmazsa doğal yolla olmasını umacaklar
ki buda zor görünüyo çünkü hiç canlı sperm çıkmıyormuş dışarı hepsi ölü
aam yine de Allah ol desin yeterki
saroşum cicilerin çok güzel miş güzel günlerde kullan
Gunaydin:
kızlar dün gece saat 4 ten sabaha kadar kabus gibiydi bi uyandımki dünya başımda dönüyo midem bulanıyo başım dönüyo bayıldım bayılacam saabah kadar uyuyamadım şimdi biraz daha iyiyim ama keşke evde olsam dinlensem işe zar zor geldim beraber çalıştığımız arkadaşında çocuğu rahatsızmış bugün gelemeyecek o yüzden izinde alamıyorum noldu bana anlamadım
Cnm şeker dengesizliği yasiyirsun bence eve bir şeker aleti alsana allah korusun şekerin çok dusmeside iyi değil öyle olursa dilinin altına bir kup seker at hemen annem şeker hastasi bizde uzman olduk
sağol canım benim annemde şeker hastası ama bilmiyorumki yaaaa bide benim midem çok hassas et yediğimi zaman çikolata yersemde kötü oluyorum dün akşam yemek yaptım dedim ya etinden küçük bi lokma yedim gittim onun üstünede çikolatalı dondurma yedim oda bozdu midemi streste kötü etkiledi şekerde düşüyo biliyosun hepsi birbirine karıştı
ne biliyon belki benimkiler eskimeyen modellerdir,tıpkı benim gibisenin çeyizinin skt ile benim çeyizimin skt arasında en az 10 yıl vardır
benimkiler çok eski model değil
aslında evlendim evleneli bende kullanmadım biliyomusun
yeni yeni çıkardım dantellerimi, çünkü anne evi sıcaklığı veriyor bana, o sıcaklığı arıyorum çok. o üzden dantel sermek mutlu ediyor.
benm oturma odası renkleri kırmızı ve gri ağırlıklı
sehpa örtümün kenarlarını kırmızı iple zincir gittim, birazda gri pullarla süsledim, canlandı bayağı
ay bende gıcığım o çocuğaküçük ağa dizisindeki küçük görünümlü kendini beğenmiş ukala yetişkin kılıklı oğlan çaaasına ayar oluyorum.
çok şımartılmış bi bebe.
sünnet düğünü yapmışlar
kocaman bi tahta oturmmuş
adamlar taşıyo padişah gibikı.ımın padişahı
tipsiz şimelekşebelemettin
olmadı canım çünkü eşim çok sevip bayıldığı bir filmi dikkatle izliyordu,bende 1,5 saat kadar sizinle vakit geçirdim no poroplembeyydoşş kız bu saattte sen asıl geldin kocana saygısızlık olmazmııııı
bilmemmi kız cingaaneyi bilirimde cingit i anlamadımdıcingaaane yi bbilmiyonmu kız sen
kendilerine roman diyolar ya
sevonun süpürge cingit rengi
gülünce çişinmi geliyortüfekhanem geldi başak kaçar
çok güldüm gece gece
yatmam gerek belkide
acaba şeker ilacı sana fazlamı geliyor saracım..çok geçmiş olsun şeker düşünce kötü oluyor...kızlar dün gece saat 4 ten sabaha kadar kabus gibiydi bi uyandımki dünya başımda dönüyo midem bulanıyo başım dönüyo bayıldım bayılacam saabah kadar uyuyamadım şimdi biraz daha iyiyim ama keşke evde olsam dinlensem işe zar zor geldim beraber çalıştığımız arkadaşında çocuğu rahatsızmış bugün gelemeyecek o yüzden izinde alamıyorum noldu bana anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?