bel ağrısı çok kötü benmde belim çok ağrıyor,temizlik yapınca daha çok azıyor..sen birde yarın evimi temizleyecen..
bende öyleyim sevoş yaa..amin....Bende çok özledim Beydoş aksama kadar bile ozluyom bir saat gecikse kapilarda beklerim Rabbim ayirmasin
eğer öyleyse yapma dayan ,yarın dinlen sonra yaparsın..miraç nasıl..Canim dayanabilirsem ellemeyecem yuruyemedim az önce
Selam canlarr.. bugün annemgildeyimm.. kocayı işe gönderdimm bütün gün evde erkekler cekilmiyo yaa anam herseye karışıyolarr
Eşime dedim bugün salonda yat miraç yanimda uyusun ikide bir yatagina kalkamam belimden dogrulamiyorum
amin canım ..altı,üstü 2 günlüğüne gitti ama özledim napim
Ayyy kizlar birde kayinbabam demesinmi bugundemi tavukkkk sinir oldum
Kusura bakma valla saat 5 sen sonra ancak bunları yetiştirdim dedim
sağol canım iyi diyelim iyi olsun,belim ağrıyor,Hoşbulduknasılsınn beydoşş
Allah aşkınızı daim etsin inşallah maşallah daglara taslarabende öyleyim sevoş yaa..amin....
Bende çok özledim Beydoş aksama kadar bile ozluyom bir saat gecikse kapilarda beklerim Rabbim ayirmasin
niye her geldiğinde tavukmu yiyor,iyi demişsin
ya karısına uyup çiğköfte söyleseydin,midelerine otururdu...
amin canım sağol,bende öyleyim walla onun varlığını hissetmeden uykum gelmiyor.Allah aşkınızı daim etsin inşallah maşallah daglara taslaraben napayım peki geceleri tek yatmak çok zor kocacıma sarılmadan uykum gelmiyo
Allah aşkınızı daim etsin inşallah maşallah daglara taslarabende öyleyim sevoş yaa..amin....
Gecmiş olsun canm fıtık mı vardı sende.. dikkat et ağır kaldrmaa bide masaj yapcak kmse yokmusağol canım iyi diyelim iyi olsun,belim ağrıyor,
amin......aynen bende valla Allahım eşlerimizi bize bizide eşlerimize bağışlasın
sağol canım evet hem bel hem boyun fıtığım var olmaz olasıcalarAllah aşkınızı daim etsin inşallah maşallah daglara taslaraben napayım peki geceleri tek yatmak çok zor kocacıma sarılmadan uykum gelmiyo
Gecmiş olsun canm fıtık mı vardı sende.. dikkat et ağır kaldrmaa bide masaj yapcak kmse yokmu
Ayy evet yaa bende sabaha kadar kıvranıyomm bugünde annemlere geldimm yine uyuyamıycamamin canım sağol,bende öyleyim walla onun varlığını hissetmeden uykum gelmiyor.
Dikkat et ablam yaa bak fıtık çokmuş ne diye temizlik yaparsn.. yada hafif yap ağır kaldrmadan yavas yavssağol canım evet hem bel hem boyun fıtığım var olmaz olasıcalar
yok canım mecburen her işimi kendim yapıyorum,bugünde biraz temizlik yaptım diye daha çok ağrıdı
iyi yapmışsın ,tek olunca daha kötü...Ayy evet yaa bende sabaha kadar kıvranıyomm bugünde annemlere geldimm yine uyuyamıycam
Yokkizzz evde yyemiş demekkiniye her geldiğinde tavukmu yiyor,iyi demişsin
ya karısına uyup çiğköfte söyleseydin,midelerine otururdu...
eğer öyleyse yapma dayan ,yarın dinlen sonra yaparsın..miraç nasıl..
ne kadar dikkat etsemde oluyor işte,temizlik yapmazsamda dayanamıyorum mecburende ben yapacam..Dikkat et ablam yaa bak fıtık çokmuş ne diye temizlik yaparsn.. yada hafif yap ağır kaldrmadan yavas yavs
Aminn saracım ama kocalarda sanslı ama böyle eşleri oldugu içinaynen bende valla Allahım eşlerimizi bize bizide eşlerimize bağışlasın
güzelmiş bu kaynoş morgul.hee bir büyük olarak sizleri toplayacağına hey gidi
KAYNOŞ MORGÜL
amaaaan bide gelinleri beğenmezlerEvini bok goturuyirduuuu on günde ancak supuruyormus ha sokak haa mutfagin halisi pazar alisverisi yapmis posetlerle balkonda duruyiiii
aman Yarabbim ne kadarrrr gıccık misafirlerAyyy kizlar birde kayinbabam demesinmi bugundemi tavukkkk sinir oldum
Kusura bakma valla saat 5 sen sonra ancak bunları yetiştirdim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?