demek kendi alışkın böyle yapmayaNe zaman bir misafirimin geleceğini duysa boyle yapiyorlarr bide diyorki bir makarna salata yap olmadi çiğköfte soyle
kocamı özledim
Evini bok goturuyirduuuu on günde ancak supuruyormus ha sokak haa mutfagin halisi pazar alisverisi yapmis posetlerle balkonda duruyiiii
aminnnn....Allah ayirmasin cnm is icinmi gitti
Ne zaman bir misafirimin geleceğini duysa boyle yapiyorlarr bide diyorki bir makarna salata yap olmadi çiğköfte soyle
Kizlar o kadar yorulmusumki yuruyemiyorum resmen
canı çiğköfte istemiş kız
yorulmazmısın tabi yorulursun sabahtan beri,hadi geldiniz birde akşama niye kalıyosunuz birde kendiniz yetmez gibi milletde çağırıyonuz,tövbe estafır..rahat bu insanlarKizlar o kadar yorulmusumki yuruyemiyorum resmen
kıyamam canım yaaaa inşallah miraç uyurda sende gece uyur dinlenirsin
kocamı özledim
hoşgeldin canım...Selam canlarr.. bugün annemgildeyimm.. kocayı işe gönderdimm bütün gün evde erkekler cekilmiyo yaa anam herseye karışıyolarr
amin canım ..altı,üstü 2 günlüğüne gitti ama özledim napimcanım Allah kavuştursun
bel ağrısı çok kötü benmde belim çok ağrıyor,temizlik yapınca daha çok azıyor..sen birde yarın evimi temizleyecen..Eşime dedim bugün salonda yat miraç yanimda uyusun ikide bir yatagina kalkamam belimden dogrulamiyorum
amin canım ..altı,üstü 2 günlüğüne gitti ama özledim napim
niye her geldiğinde tavukmu yiyor,iyi demişsinAyyy kizlar birde kayinbabam demesinmi bugundemi tavukkkk sinir oldum
Kusura bakma valla saat 5 sen sonra ancak bunları yetiştirdim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?