Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Eve geldik kaynos torununun peşinde bende miraci doyurdum uyuttum salata yap evi topla kaynos hala torunun peşinde herşeyi hazirladim misafiri agirladim miraçuyandi durmuyor cildirdim

Ayy neyse misafir gitti bunlar aksama kaldimi kaynimi arazi kizini arazi kayinbabami aradi saat 5 evde yemek yojkkkk ne yenecek soran yokkk

Beydoş çok ama çok Yoruldum cnm saat 5 den sonra yemek yaptim domates corbasi tavuklu pilav salata cacik o saatten sonra ancak bunları yapabildim üstüne birde cay fasli

Evinin içine s.ctilar cnm mama sandalye dinin minderine kadar mama kusmuk su saatime çocuk su dökmüş oyuncaklar miracin odasındaki salincaga kadar cikti balkondaki akülü arabaya kadar cinnet gecirdim

Koltuk tepeleri oyun cadiri hakanin odasi heryrrin içine s.cildi çocuğum asi vuruldu evde onunla ilgilenmem gerekirken suna bak yaaaaa

sevinç canım ben okudukça sinir oldum sen bide bunları yaşamışsın nasıl olduğunu tahmin edebiliyorum Allah bunları ıslah etsin keşke gitmeseydin miracın aşısını yaptın al evine gel ne işin var orda neyse olan olmuş sakin olmaya çalış yemeklerinde gayet güzel o satten sonra kuzu kızartacak halin yoktuya

Ben aslında evlendiğim günden beri yani 2 buçuk senedir isteyordum bir hamilelik geçirdim kaybettim bebeğimi ardından zorlu bir süreç başladı tam bir sene bekle süresi verdi doktor o süre geçmek bilmedi süre doldu yaklaşık 5 ay uğraştım olmadı doktora gittim sende piko var olmayabilir çocugun dedi tedaviye başlayalım dedi ben kabul etmedim tedaviyi 3 ay daha beklicem dedim ve ikinci ayında hamile olduğumu öğrendim
Maasallah kardesim kac aydir olmuyordu.benimde vcocugum olmuyor 10aydir.

Koltuk tepeleri oyun cadiri hakanin odasi heryrrin içine s.cildi çocuğum asi vuruldu evde onunla ilgilenmem gerekirken suna bak yaaaaa
aslında odaları kitleyecen ama olmuyor işte
Ayyyy birde kaynanam demesinmi yilbasinda napiyorsunuz kiza dedimki birgun sizde kalirim birgün ssevinçte
Hakanda sevinc adanaya gidecek dedi
oh iyi demiş..
kız senin kaynoşun yılbaşını 2 gün kutluyor heralde

Ayyyy birde kaynanam demesinmi yilbasinda napiyorsunuz kiza dedimki birgun sizde kalirim birgün ssevinçte
Hakanda sevinc adanaya gidecek dedi

yılbaşı planınıda yapmış bababaaaaa kaynanaya baaaak eşin iyi demiş ama eşin öyle deyince kaynananın suratını görmek isterdim

Ewet salakligima doymiyim bu son olur insallah cnm Saglikocagi onlara çok yakin oğlan aglayinca orda sakinlessinde eve öyle geceyim dedim ben ne bilim

Ewet salakligima doymiyim bu son olur insallah cnm Saglikocagi onlara çok yakin oğlan aglayinca orda sakinlessinde eve öyle geceyim dedim ben ne bilim

estağfurullah canım salaklık değilde bizimkisi hep iyi niyet ama karşımızdakiler iyi niyetimizi suistimal etmek için hazır bekliyolar

aslında odaları kitleyecen ama olmuyor işte

oh iyi demiş..
kız senin kaynoşun yılbaşını 2 gün kutluyor heralde
Heeee rahat kari aladag adam olda evde yemek yap kizini gelinini cagir ne yikiliyon
yılbaşı planınıda yapmış bababaaaaa kaynanaya baaaak eşin iyi demiş ama eşin öyle deyince kaynananın suratını görmek isterdim

Morardi oglumda anneanneme gidecez dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…