Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

32 civariyim canim Allahım hayırlı sağlıklı bi şekilde kucağıma alabilseydim.. artık git gide zorlaştı
amin alırsın inşaallah,bayağı az kalmış deroş...
Heee öyleyim
Buna rağmen en güzel benim
beni görmeden karar veremezsin
Otobos biletimi aldim çarşamba öğlen gidiyom
hadi gözünaydın
yok kuzum herkesin tarifi ayrıdır ama siz benden güzel ve ayrıntılı yazıyorsunuz...
bilmiyorum saracım aslında hep değerlendirmeye çalışıyoruz ama kısmet işte olmayınca olmuyor,bakalım bu ay ikna edersem eşimi gidecem zaten
Oglanı uyuttum

Kizlar ne yemeği yapıyosunuz bugün?
benim herif inşaallah sabaha karşı gelecek o yüzden bugünde yemek yapmadım

Ayyyy inanmıyorum yaaaa kaynos yemeğe cagirmissss balik yapiyormus ben baligi fazla sevmem demekki yine hizmetci lazimm esime kesinlikle dedim git baligi getir evde yiyin dedim dunu sindirmem bir seneyi bulur oda tamam dedi yemekten yirttim
tövbe,tövbeeeeee zaten moralim bozuk bütün küfrü senin kaynoşa basacam şimdi

Beydoş kuzum sagsalim kucagina alacaksan inan beklemeye değer olup kaybetmektense Rabbim en hayirli zamani biliyor ama yerinde olsam Dr giderim bu ay
inşaallah sevinç elbette öyle ama işte,insanoğluyuz zayıfız üzülüyoruz,en çokta yaşımızın geçtiği için üzlüyor ve sabırsızlanıyorumdaha eşimin haberi yok regl olduğumdan gelsinde konuşurum..bende doktora gitmeyi hiç ama hiç istemiyorum helede o çatala çıkmak bana o kadar zor geliyorki ama işte yine mecburen gidecemçok yoruldum ve sizden başka dertleşecek kimsem yok bu konuda...

yani sensiz yilbasini ailesiyle gecirdimi hiç suana kadar?

Ayyyy inanmıyorum yaaaa kaynos yemeğe cagirmissss balik yapiyormus ben baligi fazla sevmem demekki yine hizmetci lazimm esime kesinlikle dedim git baligi getir evde yiyin dedim dunu sindirmem bir seneyi bulur oda tamam dedi yemekten yirttim
iyi yapmissin da hayret nasıl gitmedin kiz

ameliyattan sonra mı böyle oldu acaba. Yinede doktora gitmekte fayda var

canim benim nazara geldiniz karı koca belkide.

yani sensiz yilbasini ailesiyle gecirdimi hiç suana kadar?

iyi yapmissin da hayret nasıl gitmedin kiz

ameliyattan sonra mı böyle oldu acaba. Yinede doktora gitmekte fayda var

canim benim nazara geldiniz karı koca belkide.
bilmiyorum benimde aklıma acaba ameliyattan mı olduğu geliyor ama öyle düşünmekte istemiyorum

bilmiyorum benimde aklıma acaba ameliyattan mı olduğu geliyor ama öyle düşünmekte istemiyorum
Kuzum canim arkadasim sakin oyle dusunme bende kurtajdan sonra yapisiklik oldu adetim ondanmi azaldi diye taktim durdum bak hsg tertemiz cikti bu dusunceler geliyor insana ama bizim vesveselerimizden baska birsey degil suanki doktorum bana diyor ki kendinde hastalik aramayi birak birseyin olmadigina saglikli olduguna inan tedavimizin ilk basamagi bu diyor ben boyle dusunu ce pozitif oldugumu hissediyorum

aslında ben gebelik oluşumunda hiç olumsuz düşünmemeye çalışıyorum fakat bilinç altında hep bir acaba var tutacakmı accaba tuttumu diye,ama kısmet be bafsçım eğer olacaksa mutlaka olur...ne diyelim hayırlısı..
belkide sadece stresdendir. Şu heray beklemek bile stres yapar....
hemde nasıl,heyecan,stres,korku hepsi karmakarışık aslında asıl zorluk hamile kaldıktan sonra ve o çocuğu büyütürken ama yola çıkmak içinde bunlarıda yaşamamız gerekiyor...

Cnm tabiki bizimle dertleseceksin bunu ancak yasayanlar anlar

Kaynos beni siniyor sanirim 6 tane balik göndermiş hamsiden az buyuk
Allahtan buzlukta birseyler vardo cikardikta karnimiz doydu

balıkmı azdıki dicem o zamn sizi niye yemeğe çağırdı,madem yemeğe gelmediniz bu size yetermi demek istedi,yada sevinç sevmiyor oğlum bu sana yetermi demek istedi..keşkede almasaydınız

en iyisi herife diyimde beni bütün ay 24 saat uyutsun ,işini öyle halletsin böylece kafama takmamış olurum belki uyandığımda hamile olurum

Şu düşükler yüzünden hep stres olacak bizde hamile kalmadan önce, hamileyken, buyuturken vs vs... bitmiyor stres... kendimden biliyorum... ama bi şekilde yola çıkıyorsun...

Ay inanmıyorum kocanın gidip gelmesine bile degmedi bizim kaynos ve börülce takımida çok az gönderirler. Ogullarina ancak yeter sanki onların yemeklerine kaldık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…