amin alırsın inşaallah,bayağı az kalmış deroş...32 civariyim canim Allahım hayırlı sağlıklı bi şekilde kucağıma alabilseydim.. artık git gide zorlaştı
beni görmeden karar veremezsinHeee öyleyim
Buna rağmen en güzel benim
hadi gözünaydınOtobos biletimi aldim çarşamba öğlen gidiyom
yok kuzum herkesin tarifi ayrıdır ama siz benden güzel ve ayrıntılı yazıyorsunuz...sağol canım ama yemek anası senin yazmanı istediyoksa başak sorar sormaz yazacaktım yemek anasının isteğini kırmayım didim
üzülme canım ama bence ihmal etme bir doktora git muayene ol bakalım belki yumurtlama gününü kaçırıyosunuz
Allah korusun kız kaynoşları istemiyom kocişimle başbaşa plan yapacaz dışarda güzel bi yemek yiyip evimize gelecez kutlamaya evde devam edecez
kıyamam yemek anası ve beydoşa arasında top dönüyo canım olmadı ben sana yazarım
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kolay doğum versin
en güzel sensin
benim herif inşaallah sabaha karşı gelecek o yüzden bugünde yemek yapmadımOglanı uyuttum
Kizlar ne yemeği yapıyosunuz bugün?
Beydoş
tövbe,tövbeeeeee zaten moralim bozuk bütün küfrü senin kaynoşa basacam şimdiAyyyy inanmıyorum yaaaa kaynos yemeğe cagirmissssbalik yapiyormus ben baligi fazla sevmem demekki yine hizmetci lazimm esime kesinlikle dedim git baligi getir evde yiyin dedim dunu sindirmem bir seneyi bulur oda tamam dedi yemekten yirttim
inşaallah sevinç elbette öyle ama işte,insanoğluyuz zayıfız üzülüyoruz,en çokta yaşımızın geçtiği için üzlüyor ve sabırsızlanıyorumBeydoş kuzum sagsalim kucagina alacaksan inan beklemeye değer olup kaybetmektense Rabbim en hayirli zamani biliyor ama yerinde olsam Dr giderim bu ay
tam değil geceye gelir ama benimki hep öyle olur....birde bu ay 3 gün erken oldum şaka gibi..Tamamen geldimi kirmizilar
yani sensiz yilbasini ailesiyle gecirdimi hiç suana kadar?yok canım ben gitmesem hiç gidelim demez ama kendi gider o ayrı geçen yılbaşlarında birlikte kutlamışlığımızda var ayrı kutladığımızda var bu yılbaşı ben başbaşa kalalım istiyorum kimseyi istemiyorum
iyi yapmissin da hayret nasıl gitmedin kizAyyyy inanmıyorum yaaaa kaynos yemeğe cagirmissssbalik yapiyormus ben baligi fazla sevmem demekki yine hizmetci lazimm esime kesinlikle dedim git baligi getir evde yiyin dedim dunu sindirmem bir seneyi bulur oda tamam dedi yemekten yirttim
ameliyattan sonra mı böyle oldu acaba. Yinede doktora gitmekte fayda varhe unuttum zaar anlat bakalım nasıl oluyordu çevremdeki herkeste öyle derdi nazara geldim zaar,eltilerin nazarı belki
eşim biraz daha bekle yine yıpranacaksın demişti geçen ay için ama gidecem heralde
bende öyle diyordum,ama olmadı kısmet değilmiş
ben canım çok sıkkın diye topu attımdı başakçımgerçi tarifleride ikisi güzel yazıyor ALLAH var
hee oda bende yok
inşaallah sevinç elbette öyle ama işte,insanoğluyuz zayıfız üzülüyoruz,en çokta yaşımızın geçtiği için üzlüyor ve sabırsızlanıyorumdaha eşimin haberi yok regl olduğumdan gelsinde konuşurum..bende doktora gitmeyi hiç ama hiç istemiyorum helede o çatala çıkmak bana o kadar zor geliyorki ama işte yine mecburen gidecem çok yoruldum ve sizden başka dertleşecek kimsem yok bu konuda...
bilmiyorum benimde aklıma acaba ameliyattan mı olduğu geliyor ama öyle düşünmekte istemiyorumyani sensiz yilbasini ailesiyle gecirdimi hiç suana kadar?
iyi yapmissin da hayret nasıl gitmedin kiz
ameliyattan sonra mı böyle oldu acaba. Yinede doktora gitmekte fayda var
canim benim nazara geldiniz karı koca belkide.
Kuzum canim arkadasim sakin oyle dusunme bende kurtajdan sonra yapisiklik oldu adetim ondanmi azaldi diye taktim durdum bak hsg tertemiz cikti bu dusunceler geliyor insana ama bizim vesveselerimizden baska birsey degil suanki doktorum bana diyor ki kendinde hastalik aramayi birak birseyin olmadigina saglikli olduguna inan tedavimizin ilk basamagi bu diyor ben boyle dusunu ce pozitif oldugumu hissediyorumbilmiyorum benimde aklıma acaba ameliyattan mı olduğu geliyor ama öyle düşünmekte istemiyorum
belkide sadece stresdendir. Şu heray beklemek bile stres yapar....bilmiyorum benimde aklıma acaba ameliyattan mı olduğu geliyor ama öyle düşünmekte istemiyorum
aslında ben gebelik oluşumunda hiç olumsuz düşünmemeye çalışıyorum fakat bilinç altında hep bir acaba var tutacakmı accaba tuttumu diye,ama kısmet be bafsçım eğer olacaksa mutlaka olur...ne diyelim hayırlısı..Kuzum canim arkadasim sakin oyle dusunme bende kurtajdan sonra yapisiklik oldu adetim ondanmi azaldi diye taktim durdum bak hsg tertemiz cikti bu dusunceler geliyor insana ama bizim vesveselerimizden baska birsey degil suanki doktorum bana diyor ki kendinde hastalik aramayi birak birseyin olmadigina saglikli olduguna inan tedavimizin ilk basamagi bu diyor ben boyle dusunu ce pozitif oldugumu hissediyorum
hemde nasıl,heyecan,stres,korku hepsi karmakarışık aslında asıl zorluk hamile kaldıktan sonra ve o çocuğu büyütürken ama yola çıkmak içinde bunlarıda yaşamamız gerekiyor...belkide sadece stresdendir. Şu heray beklemek bile stres yapar....
inşaallah sevinç elbette öyle ama işte,insanoğluyuz zayıfız üzülüyoruz,en çokta yaşımızın geçtiği için üzlüyor ve sabırsızlanıyorumdaha eşimin haberi yok regl olduğumdan gelsinde konuşurum..bende doktora gitmeyi hiç ama hiç istemiyorum helede o çatala çıkmak bana o kadar zor geliyorki ama işte yine mecburen gidecem çok yoruldum ve sizden başka dertleşecek kimsem yok bu konuda...
balıkmı azdıki dicem o zamn sizi niye yemeğe çağırdı,madem yemeğe gelmediniz bu size yetermi demek istedi,yada sevinç sevmiyor oğlum bu sana yetermi demek istedi..keşkede almasaydınızKaynos beni siniyor sanirim 6 tane balik göndermiş hamsiden az buyuk
Allahtan buzlukta birseyler vardo cikardikta karnimiz doydu
Şu düşükler yüzünden hep stres olacak bizde hamile kalmadan önce, hamileyken, buyuturken vs vs... bitmiyor stres... kendimden biliyorum... ama bi şekilde yola çıkıyorsun...aslında ben gebelik oluşumunda hiç olumsuz düşünmemeye çalışıyorum fakat bilinç altında hep bir acaba var tutacakmı accaba tuttumu diye,ama kısmet be bafsçım eğer olacaksa mutlaka olur...ne diyelim hayırlısı..
hemde nasıl,heyecan,stres,korku hepsi karmakarışık aslında asıl zorluk hamile kaldıktan sonra ve o çocuğu büyütürken ama yola çıkmak içinde bunlarıda yaşamamız gerekiyor...
Ay inanmıyorumKaynos beni siniyor sanirim 6 tane balik göndermiş hamsiden az buyuk
Allahtan buzlukta birseyler vardo cikardikta karnimiz doydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?