eline sağlık canim benimPortakalli kek
3 yumurta
1.5 su bardagi seker
Yarim su bard sut
Yarim su bard yag
İki portakal kabuğu rendeleniyor kendini iiçine sıkıyorsun bir tanede mandalina sikiyom
Vanilya kabartma tozu
Un birde içine az toz badem ve tarcin koydum bu kadar
Bardak yaglanmiyo unlanmiyo
Kepçeyle koydum
bende yumurta kokusunu hiç sevmyorummmeline sağlık canim benim
bende yapicam 2 yumurta koysam olurmu bu tarife göre 3 fazla geledilir. kekdeki yumurta kokusu mahvediyor beni. Yerken o kokuyu alıyorum midem bulaniyor. kek yediğime pişman oluyorum.
Resim çok güzel. Bardakda olmasi daha iştahlı oluyor bence
afiyet olsun canım..kızlar öğlende bi kase mercimek çorbası içtim
üç kaşık kadar portakallı kereviz yedim
6 tanede köfte yedim ama köfteleri kızartmadım domates sosunun içinde pişirdim
ve nar ekşili salata yedim ekmek yemedim
ama sanki dünyaları yemişim gibi geliyor rahatsız oldum oysa ben bunları ekmekle yerdim rahatsız olmazdım
niyeeeee...midem bulanıyor yaaaaa ooooooof
afiyet olsun canım..
miden küçülüyor demkki birde et insanı çok tok tutan ve doyuran bir besin..
niyeeeee...
olabilir canım belki hiç yemediğinden sana naz yapmıştır..boş yere doldurma kendiniöğlende eşim kişisiylede atıştık hemde durduk yere
beyefendi portakallı kereviz sevmezmiş hiç ağzına bile sürmedi
köfte ve salata yedi bende sinir oldum
ya insan o kadar emek vermiş der yer tadına bakar ama sevmedim der anlarım hiç yemeden ben bunu sevmiyorum dedi ve yemedi sinirden çatladım
köftenin büyüklüğüne göre değişir eğer büyükse biraz fazla tabii..diyetisyen kaç tane önermişti..köfteyi çokmu yemişim akşama yemem daha
bilmiyorum belki yemekten belkide sinirden
olabilir canım belki hiç yemediğinden sana naz yapmıştır..boş yere doldurma kendini
köftenin büyüklüğüne göre değişir eğer büyükse biraz fazla tabii..diyetisyen kaç tane önermişti..
zaten sinir hemen mideye vurur..
canım yöre,yöre damak tadı kültürler değişiyor..bencede sizin o tarafların yemekleri daha güzel,iyi sen alışmışsın oranın yemeklerine bende pek sevmem öyel baharatsız,salçasız falan...ama ben buraya geldiğimde bunların hiç bir yemeğini sevmemiştim salçasız yağsız baharatsız ama yinede alışmaya çalıştım hatta öğrendim yaptım sırf eşim seviyor diye ve ben yemediğim zamanlarda ye alışacaksın dedi ama beyefendi annemlere gittiğimizde bizim yöresel yemekleri yerdi ben yaptığımda sevmiyorum der yemez bu haksızlık değilmi ama eşşeklik bende bende öğrenip yapmayacaktım bunların yemeklerini mecbur kalıp nasıl alışacaktı bizim yemeklere
neyse akşama dengelersin,olur öyle aradanormal canım büyükte değil orta boyda diyim ama diyetisyen üç tane demişti ben sinirden altı tane yedim
Saolwalla ben kek sewmem ama görüntü şahanee ellerine sağlık,sen bu topikin yemek anası olmayı hakediyorsun
Olureline sağlık canim benim
bende yapicam 2 yumurta koysam olurmu bu tarife göre 3 fazla geledilir. kekdeki yumurta kokusu mahvediyor beni. Yerken o kokuyu alıyorum midem bulaniyor. kek yediğime pişman oluyorum.
Resim çok güzel. Bardakda olmasi daha iştahlı oluyor bence
sevinç kekleri hüpletiyor zaar
niye aramış balıkların nasıl olduğunumu soruyor,keşke ne kada çok göndermişsin tıka basa doyduk bugünede kaldı deseydinSaol
Olurhic kokmuyidu ama
Yokkk miraci doyurdum hakani doyurdum kaynos aradi anam aradi
biliyomusun beydoş hiç kıskanma huyum yoktur kimsenin hiçbişeyini kıskanmam ama bazı insanların şansını kıskanıyorum mesela ben kaynanamlar gelende herşeyle dört dörtlük ilgilenirim önlerinde arkalarında pervane olurum ama hiç şansız geçmez bi günde hasta olsam az ilgilensem hemen küserler surat asarlar buda insan evladıdır demezler ama bizim gelin çok iyidir çok hoştur ama hiç sözünü esirgemez çok dikbaşlıdır herşeyin en doğrusunu kendi bilir dediğim dediktir yani annemi görsen gelinim der yere göğe sığdırmaz gelin hanım hasta olmuş üşütme grip falan yani kaç gündür annemi arıyorum doğru düzgün konuşamıyoruz bile gelin hasta yok çocukla ilgileniyorum yok şimdi şöyle böyle insanda şans olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?