niye aramış balıkların nasıl olduğunumu soruyor,keşke ne kada çok göndermişsin tıka basa doyduk bugünede kaldı deseydin
doğru söylüyorsun canım,ama herkesin yetişme tarzı çok başka işte biz istesekte böyle davranamayız..hep başkalarını kırmamamk için kendimiz kırılıyoruz aslında yanlışı biz yapıyoruz..biliyomusun beydoş hiç kıskanma huyum yoktur kimsenin hiçbişeyini kıskanmam ama bazı insanların şansını kıskanıyorum mesela ben kaynanamlar gelende herşeyle dört dörtlük ilgilenirim önlerinde arkalarında pervane olurum ama hiç şansız geçmez bi günde hasta olsam az ilgilensem hemen küserler surat asarlar buda insan evladıdır demezler ama bizim gelin çok iyidir çok hoştur ama hiç sözünü esirgemez çok dikbaşlıdır herşeyin en doğrusunu kendi bilir dediğim dediktir yani annemi görsen gelinim der yere göğe sığdırmaz gelin hanım hasta olmuş üşütme grip falan yani kaç gündür annemi arıyorum doğru düzgün konuşamıyoruz bile gelin hasta yok çocukla ilgileniyorum yok şimdi şöyle böyle insanda şans olacak
Saol
Olurhic kokmuyidu ama
Yokkk miraci doyurdum hakani doyurdum kaynos aradi anam aradi
karı nispet yapmak içinmi aramışHeeee balik Nasil olmuştu diyo kilciktan yiyemedik dedim ayyy çok guzel olmuştu evdekiler bayildi dedi
kuzum benim arayıpta moalini bozmaktansa hiç aramasınlar daha iyi boşverne güzel en azından seninkiler seni arıyor soruyor benimkiler ölsem umurlarında olmaz kendimi o kadar yalnız hissediyorumki
ne güzel en azından seninkiler seni arıyor soruyor benimkiler ölsem umurlarında olmaz kendimi o kadar yalnız hissediyorumki
kuzum benim arayıpta moalini bozmaktansa hiç aramasınlar daha iyi boşverbiz seninleyiz
wc y falan git ağla rahatlarsıniş yerinde olmasam ağlasam çok rahatlayacam gözyaşlarım boğazıma düğümleniyo
iş yerinde olmasam ağlasam çok rahatlayacam gözyaşlarım boğazıma düğümleniyo
sevoş sen memlekete kaçta gidecen
yok canım,çarşamba günü...ama ben böönden sordum..bugünmü gidiyor sevinç
Heeee aynideroş hanım herkes burdayken gelmiyon sonrada kendin çalıp ,kendin oynuyon şişko
sevoş sen memlekete kaçta gidecen
saat vermişmiydinHeeee ayni
Carsamba 13:30 demistim ama
doğru söylüyorsun canım,ama herkesin yetişme tarzı çok başka işte biz istesekte böyle davranamayız..hep başkalarını kırmamamk için kendimiz kırılıyoruz aslında yanlışı biz yapıyoruz..
çoğunluk olarak öyle insanlar daha şanslı ise demkki öylemi davranmak gerekiyor acaba..
wc y falan git ağla rahatlarsın
Canim yaaaaaUzÜzülme nolur
Kaynos aksama dolma yapıyormuş hakan gelsin alsin diyo tovbeestagfirrrtt
saat vermişmiydinöğlen demiştin
otogra gider,elime koca bir pankart alır,üstüne sevoşşş yazar,suratımada 110 u takar seni basarım haaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?