Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bende öyle yapabilirim bir tava bir orta boy tencere.
Dikkatli kullanmak derken. ? Teflon gibi değil ama o . Teflon çok çabuk çızilir metal kaşık kullanırsan falan filan bu da mı öyle?
Hisarin tencere seti de güzel... Karaca'nın da ikiside hoşuma gidiyor.... bakalım önümüzdeki aylarda birinden birini almayi düşünüyorum.

Allahim evsizlere barksizlara evde yakacak odunu kömürü olmayanlara yardim etsin
amin aminnnnnn.. inşallah.
Burası da buz gibi sewos.. oğlanın ateşi yüzünden evi az bişey serin tutuyoruz kaloriferi çok yakmuyos inşallah tekrar hasta olmayik

Inşallah canim benim
Allahım beterinden esirgesin
herkesin yavrusunu korusun inşallah
hastalıktan kaza beladankorusun Rabbim

kız kaç tencere yaptın bu kerevizden ,tamam yolla bekliyom bir tadayım hoşuma giderse bende yaparım artıkın...

çokkk geçmiş olsun deroşum yaaa üzüldüm bak şimdi....

bir tanecere yaptım ama sizler içinde birer tencere ayrıyetten yaptım

Poffgf pertim cikti isi bitirdim yemegide yaptim pilav aksama sicak sicak yapacam

bende çok yorgunum

Allahim evsizlere barksizlara evde yakacak odunu kömürü olmayanlara yardim etsin

amin canım

günüm çok güzel geçti yedik içtik eğlendik ama ben çok yemedim bir dilim börek iki tane kurabiye dört kaşık kısır yedim o kadar kekten yemek canım istemedi turşu kavurması yemedim eskiden olsa yerdim ama şimdi midem almıyo akşamada çorba yaptım yeter

Kızlar selam bugün bizde Egeyle eşimin teyzesine oturmaya gittik
herife kalsa eve tıkılırdık.
değişiklik oldu bizede. Bardakta kek yapalım dedim
ondada kağıt bardak varmş Allahtan
çok güzel oldu teyzoşta çok beğendi
portakal kabuğunu doğrayıp koyduk rendelemedik.
mandalinayı da kabuğuyla birlikte attık
blenderdan geçirdik.

hava bugün yağmurlu ve soğuktu
beydoş kıız İstanbulamı geldin
İstanbul'da hava bozuk demişin
senin içinde Bi içinde Bi İstanbul aşkı var sanki

Saroşum seni de gününün güzel geçmesine sevindim
misafir sevdiklerin olunca zevkle hizmet ediyosun
Allah hep iyi insanlarla karşılaştırsın

Nasılsınız kızlar bayrağıdır gelmedim buraya (hoş kk de bir topik var uğradığım) biraz sağlık sorunların var onlar ama daha çok bebek konusundan uzaklaşmak için sanırım pek bakmiyorim kk ye aslında bebek olayı bizde bitti galiba (sayfa kapandı gibi gorunuyor) bende bu durumu hazmetmeye çalışıyorum sanırım kızlar buradan dün sara söz edince ugrayayim dedim yazayım dedim allah hepimizin yüzün güldürüsün inş

yetercim üzülme nolur Allah büyük inşallah bebeğin doğal yoldan gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…