bende maydanoz dereotu yeşil soğanı yemizleyip poşetlerim ıspanağıda yıkar süzdürür öyle poşetlerim derin dondurucuya atarım diğer sebzeleri yıkamam pişirirken yıkarım
kızlar yarın öğleden sonrada tatil cuma gününüde tatil verdiler yupppiiiiiiii 4,5 gün tatil oldu sevinç şanslısın kız cumayı senin tatil etmene gerek kalmadı
keşke bende anama gitseydim ama 20 güne kadar anam geliyor o yüzden gitmiyim kendime bir tatil icat etmeliyim yoksa evdemi dinlensem ne yapsam
Yeşilliği bende temizlerim ama Yikamam dondurucuya koyacagimi tabiki yikar doğrar koyarim ama ispanagi yika alt goze koy bakim nolur
Ben olsamm evde kalmazdim
Aman adanali canim adanali ben sana yandim guzel deli kanli
Optum bile cnm bugün daha iyi sukurmaşallah kuzuma miracıma benim için öp bu yakışıklıyı bugün nasıl canım huzuru yerine geldimi
Aaaaa ne münasebet tlf net var girerimsevinç sen bu 4,5 gün nete gelmeyecekmisin ben seni özleyecem ama
bende yikamam ama benimki tembellikden. Benim anam çalışkan hiç usenmez.. ispanagi bile curutmez kadın..Kim ne derse desin yikanmazsa daha iyi dayaniyor biz kullanacagimiz zaman yikariz onun üstündeki topragi felan onu korur isim yok yikayacam kurulayacam tektek sahip dolaba koyacammm pehhhhhhh
canim hiç bişey istemiyo yaaa sutlacmi yapsam acabaMenu veriyore et cikardim su gecenki tariften firinda et pilav bezelye ve mercimek corbasi ortaya salata tursu yanina ayrankocacim ozlemistir yimeklerimi sonrada yatak odasini duzenliyim mutfaktan sonra ikinci acil oda
allaha binlerce şükür canim genel bi huzursuzluk var ama az bişey daha iyi en azindandan gribi geçiyo gibi... Diş den dolayı çok huzursuz diş jeli veriyorum..nasılsın canım aliş nasıl oldu
Aksam kaynosa gidecezmalum yarin gidiyik
değil galiba Israil malıSacmalama kadin yukardan cabuk bozuluyiiiii sirkeli suya Isla ne locu pehhhhh İsrail mali o
değil galiba Israil malı
öyle bişi söylendi ama değil
bencede kızİyice kurularsan bişey olmaz benim anam pazar alışverişini getirir hepsini tek tek güzelce yıkar havlu peçete veya havluyla kurular. Havlu peçeteye sarar dolaba koyar. Iki haftadan fazla kalsa bile biseycik olmaz... yıkamadan asla dolaba bişey koymaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?