Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Gunaydinn girip yazdim ama cok eksik yazdim neyse basliklari atiyim dr isim simdilik bitti ama 4 gundur idrarda yanma ve agri cekiyorum serum taktirdiydim memlektee tahlillerim temiz ciktiydi film cekti dr tas duruyor yerinde ama kipirdamis olabilir dedi kadindogumcuda sagda yumurtan catladi onun agrisi dedi nitekim agrilarim hafiflesede cok iyi degilim oglanda 1 haftadir grip gibiydiatlatamadi antibiyotik basladi dr dun aksam ama recetede sisıkıntı cikti bugun oglani okula biraktiktan sonra aile hekimine gidipvtekrar yazdiricam gitmisken demir ve vitaminlerimede baktiricam buarada evi ne ben anlatayim nw siz sorun cok çalışmam lazım çokkkkk birde ben bebek mevzunu kapadim kizlar agrim sizim olunca kac gundur aklim basima geldi adama kiziyodum ama benim bikac ay daha dinlenmem lazim onu anladim ve en onemlisi sizlrri cokkk ozledim BASAK bence tarifte ne yaziyosa onu yap kremaysa krema santiyse santi yoksa sacma surtuk bi tadi olur SEVINC fotonuza bayildim Allah nazarlardan korusun guzel anne DERIN kacirdim yazdiysan da alis nasil oldu tez vakit rahatlarsiniz inşallah SARA canim sen nasilsin BEYDAGLI lavanta kokulum dr a git tabi ama stresten baska bosiy degil bence inşallah onumuzdeki ay gidemeden gebe olursun

oh ne güzel,nesrinle cemileyide çağırırsan yeter
aşkı memnuyla bozmuş kafayı
Kaslarimi aliyoooreee
Cay iciyooreee
Meleki izliyooree
kaşlarına yardım gonderiyoore

yok aşkım hiç kalmadım kafasına
gülerek hatırlıyoruz

dogrudur. Ama alisiyosun. Zaten onunla karşılaşınca sana çok küçük gelmiyor.. bir iki hafta yardım eden bile olsa yetiyor. Dikişler den dolayi. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah.. amin...

bize aşçı ve takımı geliyo

Alış gribi azaldı çok şükür sadece burnu biraz akıyor ve disden dolayi çok huzursuz..ağzından şu akıyor durmadan bez yetiştiremiyorum..

Günaydın kizlarrrr
Hayırlı bir gün olur inşallah hepimiz için...

Sewos... annelere geçireceğin için çok sanslisin

kadinlar dogustan anne olmaya kodlanmis korkma kendine bile hayret edersin
herkes yazmıştı zati bir denişiklik yok

günaydın canımmm

aleyküm selam
hem görüşüyon hem niye dil çıkarıyon

faceden yaZmis
sevinç hanım buraya laf yetiştirirken tikkat etde kaşlarını bozma

Tamam kızlar kremalı yapıcam.
kremayla ağır olur gibime geldide
agir olmaz kremsanti hafifletiyi
Günaydın kizlarrrr
Hayırlı bir gün olur inşallah hepimiz için...

Sewos... annelere geçireceğin için çok sanslisin

ewetttttt

Bende ıspanaklarımı yıkadım
ellerim donuyo yıkarken su buz gibi.
accık ılıttım suyu napim.
yeşillikleri yıkayıpta sakladığımz zaman,daha geç çürüyor dimi kızlar.

benm kaynoş ıspanakları loc la yıkardı
daha temiz olıyomuş

Sacmalama kadin yukardan cabuk bozuluyiiiii sirkeli suya Isla ne locu pehhhhh İsrail mali o

Sacmalama kadin yukardan cabuk bozuluyiiiii sirkeli suya Isla ne locu pehhhhh İsrail mali o
İyice kurularsan bişey olmaz benim anam pazar alışverişini getirir hepsini tek tek güzelce yıkar havlu peçete veya havluyla kurular. Havlu peçeteye sarar dolaba koyar. Iki haftadan fazla kalsa bile biseycik olmaz... yıkamadan asla dolaba bişey koymaz..

Kim ne derse desin yikanmazsa daha iyi dayaniyor biz kullanacagimiz zaman yikariz onun üstündeki topragi felan onu korur isim yok yikayacam kurulayacam tektek sahip dolaba koyacammm pehhhhhhh

Puhh disardaki isleri bitirdim en zor kisima geldim icerdeki isler mutfaktan baslamaya karar verdim ayrica bu evi hayatta bigunde bitiremem zaten agrim da var yavas yavas tek oda tek oda yapicam once mutfagimi hallediyim yimeklerimide koyiyim ocakta tikirdasin kac gundur herifin agzi kokmus midesi yimek gorsun

Menu veriyore et cikardim su gecenki tariften firinda et pilav bezelye ve mercimek corbasi ortaya salata tursu yanina ayran kocacim ozlemistir yimeklerimi sonrada yatak odasini duzenliyim mutfaktan sonra ikinci acil oda

Kim ne derse desin yikanmazsa daha iyi dayaniyor biz kullanacagimiz zaman yikariz onun üstündeki topragi felan onu korur isim yok yikayacam kurulayacam tektek sahip dolaba koyacammm pehhhhhhh

bende maydanoz dereotu yeşil soğanı yemizleyip poşetlerim ıspanağıda yıkar süzdürür öyle poşetlerim derin dondurucuya atarım diğer sebzeleri yıkamam pişirirken yıkarım

iyiyim canım galiba sanırsam heralde

locla mı yıkıyo deterjanla meyve sebze yıkanırmı ben bunun temizlik olduğuna inanmıyorum istediği kadar doğal temizlik maddesi densin deterjan deterjandır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…