hepinize mutlu huzurlu sağlıklı bol paralı vee boll bebişli geçirmemiz dileğiyle öpüyorum sizlerii
Abboww herkes kopiyii herhalde hic gelen giden yok oglis uyuyor kocis nobette bende toz alma isinide bitirdim tv izliyom tek basimada bisiy yapasim gelmiyy kanal d de ben bilmem esim bilir unlu ciftler var onu izliyom
ohhh maşallah keşke her hafta sürekli böyle olsanız. Hey gidi.Maasallah 5 kardeş bir aradayiz yengemler kardeşimin nisanlisi annesi
başoşşşş ben en çok senin mönüyü merak ediyom,malum sizde aşçı varrrrr
oh maşallah afiyet şeker olsnkızlar akşam menümü yazayım
etli kuru fasulye
pirinç pilavı
fırında bütün tavuk
salata turşu
vanilyalı ve çikolatalı puding
çerez meyva cips
ayran soda kola
bu akşam diyet miyet yok bugün kendime izin verdim
çok haklısın saroşum boşver iyikide gitmedin o zamn,böyle yaptığında daha kıymetli olursun...akşama kadar çalışacaz canım yarım gün tatil verilmedi
kaynoşa gitmiyorum canım düşündüm vazgeçtim
geçen sene çok hazırlık yapmıştım kaynoşlarda gelecek diye hemde bayağı bayağı hazırlanmıştım etlisinden sütlüsüne tatlısından tuzlusuna kaç çeşit yemek yapmıştım ama son dakkada biz gelmek istemiyoruz evimizde yalnız kutlamak istiyoruz bakalım yalnız kutlamanın tadı nasıldır deyip gelmediler ve beni sinir krizine sokmuşlardı ve bunlar hep küçük görümcegin başının altından çıkar bu yüzden bunları hatırlayınca evde yalnız kutlamanın tadına varsınlar diye hiç aramadım onlarda beni aramaz zaten aramadılarda gece arar yeniyıllarını kutlarım o kadar haksızmıyım beydoşum sen söyle
günaydın canım
sandviç yap canım tosttan bıkmıştın galiba yada süte tarçın ekle iç hemen açlığı bastırıyor
aminnnn...Yeni yıl hepinize hepimize önce sağlık sonra huzur mutluluk sevinç ve gönlümüzden geçen tüm güzellikleri getirsin bu sene evlat hasretlerimiz bitsin hamileler sağlıkla bebeklerini kucaklarına alsınlar hastalar şifa bulsunlar borçlular borçlarını ödeyebilsin işsizler iş bulsun herkesin yüzünden gülücük kalbinden sevgi eksik olmasın
ellerine sağlık canımkızlar akşam menümü yazayım
etli kuru fasulye
pirinç pilavı
fırında bütün tavuk
salata turşu
vanilyalı ve çikolatalı puding
çerez meyva cips
ayran soda kola
bu akşam diyet miyet yok bugün kendime izin verdim
amin bidenem aminnnn....Canım Arkadaşlarım hepinize mutlu yıllar , yeni yılla kalbinizden geçen bütün güzel dilekleriniz gerçek olsun özelliklede bebekli güzel bi yıl olsun hepimiz için inşsllahhh
biz evde PTT yapıyokKim nerde ne yapiyor bu gece ??? Merak ettim
amin canım bende seni öpüyorumhepinize mutlu huzurlu sağlıklı bol paralı vee boll bebişli geçirmemiz dileğiyle öpüyorum sizlerii
oh ne güzel sefanız olsun,kop,kopCnm annelerin ev çok kalabalık heee kopiyiiiik
gerçekten saçma sürtük olmuş daha öncesinde kesinleşmişti ama plan niye bozulduki,neyse kısmet değilmiş aşçı yimeği bakarsın seneye olurohhh maşallah keşke her hafta sürekli böyle olsanız. Hey gidi.
sabak kahvaltıya gidince naptılar şaşırdılarmı
yoksa haber ettimiydin yoldaykene
aman sorma göze geldik aşçı yimeklerinden yemek kısmet olmadı.
benm herifcağızım ablasıgile amcasının oğlu gelecek diye, onlar gelmesin diye
misafirimiz gelecek demiş
aşçı adamda o zaman biz gelmeyelim kalabalık olmayalım demiş.
herifin amcasının oğluda gelmeyince
benim herif adamı arayıp misafirimiz gelmiyo siz gelin demiş.
bunların hepsi bugun olmuş. onlarda Bi yere eğlenmeye gitmişler
ordan bize geliyorlar şimdi yoldalarmış.
saçma sürtük işler.
neyse ki ikramlıklarım boşa gitmicek
oh maşallah afiyet şeker olsn
en güzel eğlence
DEROŞŞŞŞ sen ne yapıyon acep kaynoştatombalamı çekiyon
ben akşam 6.30 a kadar annemgildeydim aynı zamnda bugün annemin doğumgünüydü o mutlu olsun istedim hediyemi aldım gittim,zaten anacığım böyle özel günlere yani yılbaşı,bayram vs,çok önem verir koştururdu..bugünde her özel günde olduğu gibi hep ağlıyordu ,çünkü rahatsızlığından dolayı arık bişey yapamıyor bu durumda onu çok kötü etkiliyor,babam da akşam üzeri pasta alıp gelmişti ..pastayı kestik geldim..o böyle olunca bende böyle özel günlerde hep bir buruk oluyorum..
ptt yapmak ne kızbiz evde PTT yapıyok
amin canım bende seni öpüyorum
oh ne güzel sefanız olsun,kop,kop
gerçekten saçma sürtük olmuş daha öncesinde kesinleşmişti ama plan niye bozulduki,neyse kısmet değilmiş aşçı yimeği bakarsın seneye olur
kıyamam ya onun varlığı yeter halbukiben akşam 6.30 a kadar annemgildeydim aynı zamnda bugün annemin doğumgünüydü o mutlu olsun istedim hediyemi aldım gittim,zaten anacığım böyle özel günlere yani yılbaşı,bayram vs,çok önem verir koştururdu..bugünde her özel günde olduğu gibi hep ağlıyordu ,çünkü rahatsızlığından dolayı arık bişey yapamıyor bu durumda onu çok kötü etkiliyor,babam da akşam üzeri pasta alıp gelmişti ..pastayı kestik geldim..o böyle olunca bende böyle özel günlerde hep bir buruk oluyorum..
benm herif hep böyle yaaaa luzumsuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzBasak o ne saçma bir is herif seni kandirmis tizimmmmmne yediniz
Hoşgeldin 2015
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?