Etli pilav
Salata yogurt
Paça
Çok alakali mönü
Edoş şimdi uyudu
ben ilk önce gül kurabiyemi yapcam (kekten vazgeçtim)
o fırındayken evi silip supurcem lavabo balkon yıkıycam
işlerim bitince de irmik tatlısını yapıcam
sonrada kaşlarımı alırım.
yarında borekimi yaparım
gazam mübarek ola...
wcden yazıyom şuan hadi ben kalkıyım yine gelirim
çicuktur o çicuk midede zil mi olirKimsecikler yok sanirsam
Midem zil çalıyor ama canim bişey istemiyor
aminnn iyi yolculuklar canım sakın boşlama burayı sen olmazsan topik biterUyku tutmadimalum 7:30 otobüs var Allah izin verirse 10 da adanadayim
Şimdiden hepinizin yeniyilini kutluyorum malum belki gelememRabbim geçtiğimiz yili aratmasin Saglik sihhat versin bol bol bebis versin gebe kalmayan kalmasin
sağol saracım,kaça kadar çalışacaksın,fikrin değiştimi gidiyomusun kaynoşa...
Günaydın kızlar
Kimsecikler yok sanirsam
Midem zil çalıyor ama canim bişey istemiyor
sevinç hakkaten gitsene beydoşun yanına oraya kadar gidipte görüşmüyonuz mu ben olsam napar eder enazından bi çayını içerdimBeydoş cayi koy 10 da ordayum
sana da musmutlu yıllar canımm
Ne Güzel Bir Şeydir Birini Koşulsuz,Kuralsız, Hiç Beklentisiz Olduğu Gibi Kabul Etmek..
Ve ONA...“İYİ Kİ VARSIN” Diyebilmek..
( Hepinize mutlu sağlıklı yıl diliyorum bol müjdeler gelsin gönlünüzce olsun inşallah seviliyorsunuz kocaman
aminn aminnnYeni yıl hepinize hepimize önce sağlık sonra huzur mutluluk sevinç ve gönlümüzden geçen tüm güzellikleri getirsin bu sene evlat hasretlerimiz bitsin hamileler sağlıkla bebeklerini kucaklarına alsınlar hastalar şifa bulsunlar borçlular borçlarını ödeyebilsin işsizler iş bulsun herkesin yüzünden gülücük kalbinden sevgi eksik olmasın
çok güzel menu canim.. eline sağlık şimdiden. Is çıkışI gidip bunlari hazırlamak yormaz inşallah seni..kızlar akşam menümü yazayım
etli kuru fasulye
pirinç pilavı
fırında bütün tavuk
salata turşu
vanilyalı ve çikolatalı puding
çerez meyva cips
ayran soda kola
bu akşam diyet miyet yok bugün kendime izin verdim
amin inşallah. Sende çocuklarınla eşinle birlikte güzel mutlu yıllar geçirin inşallah..Canım Arka daşlarım hepinize mutlu yıllar , yeni yılla kalbinizden geçen bütün güzel dilekleriniz gerçek olsun özelliklede bebekli güzel bi yıl olsun hepimiz için inşsllahhh
.bizde kaju var
deroş öyle yazınca aklıma geldi.
ben paraya acımam böyle şeyler için.
ne güzel Bi anı olurdu bizim için.
DEROŞ kuşum seni hiç yazmazdık kuraya
çok paralıaın sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?