SARA cım hiç uğramamışsın bebeamm,balayındasın zaar
yada böön kaynoştasın
gözünden kaçmasa da sevo kabul edermi hiç hayatım:
hee çok doğru
tüh gözümden kaçmış demekki yazık oldu
boşver koy gitsin sendroma girersen daha zor geçiyor,her zamn gencim güzelim de,ben öyleyim mesela
tamam linkini atta datlınada bakak
sevo kıskanmıştır boşver,MUAYYEN günü de yaklaştıysa ondan bu tripler,yada herifini çok özledi..herifte anasıyla başbaşa geçirdi yılbaşını zaar
olsun canım israfa gerek yok yeter
he heeeeeee
aaaaa eşinin de yaptığına bak tühKızlar bugün arada geldim beğendim mesajları geri gittim neden derseniz benim ana kuzusu kocam anasıgili bize davet etmiş sara dört gün evde gelin bizde kalın demiş onlarda geldi aksama büyük görumcek aradı size gelecem diye sende gel dedim ev şuanda curcuna tatilim burnumdan geldi canım sıkkın ama yüzümde sahte gülümseme başım ağrıyor vücudumda kırgınlık var ağrı kesici içtim ağzım zehir gibi ne yesem acı geliyo benden haberler böyle tatil boyunca sık sık gelmezsem kusura bakmayın hepinizi seviyorum hoscakalin
Ayy canim benim yaa çok fena bişey yaaa. Keşke senin gönlünü yapıp sana söyleyip davet etseymiş en azından...Kızlar bugün arada geldim beğendim mesajları geri gittim neden derseniz benim ana kuzusu kocam anasıgili bize davet etmiş sara dört gün evde gelin bizde kalın demiş onlarda geldi aksama büyük görumcek aradı size gelecem diye sende gel dedim ev şuanda curcuna tatilim burnumdan geldi canım sıkkın ama yüzümde sahte gülümseme başım ağrıyor vücudumda kırgınlık var ağrı kesici içtim ağzım zehir gibi ne yesem acı geliyo benden haberler böyle tatil boyunca sık sık gelmezsem kusura bakmayın hepinizi seviyorum hoscakalin
evet yakın olupta kalmaya gelmesi de ayrı saçmalık olmuş.Ayy canim benim yaa çok fena bişey yaaa. Keşke senin gönlünü yapıp sana söyleyip davet etseymiş en azından...
Hem siz kaynoslarinla yakın oturmuyormusunuzki size kalmaya geliyorlar..
Ne tarif isteyecemNasil bir borekmiski ahci bayilmis bildiğimiz sispanakli bürek
Anam babam adanali teyzenin esi urfali onlardan alistilar urfalilarin hepsi nerdeyse dun gece çiğköfte yapti
Saroşş kuşum sen de p.tesiye kadar evdesin dimi.evin tadını çıkar bol bol.
annen gezmeye mi gelecek yanına
aaaaa eşinin de yaptığına bak tüh
sara tatilde diye çağırmasımı lazım hemen
bide senin onayını almadan
aman evlerden ırak ana kuzusu herifte başka zor
Allah sabır versin kuzum
Ayy canim benim yaa çok fena bişey yaaa. Keşke senin gönlünü yapıp sana söyleyip davet etseymiş en azından...
Hem siz kaynoslarinla yakın oturmuyormusunuzki size kalmaya geliyorlar..
ay kötü yapmış eşin ne güzel dinlenecektin,sana niye sormamışki..onlarınkide nasıl bir rahatlık ki 4 gün kalacaklar pess,sanki fizanda oturuyolarKızlar bugün arada geldim beğendim mesajları geri gittim neden derseniz benim ana kuzusu kocam anasıgili bize davet etmiş sara dört gün evde gelin bizde kalın demiş onlarda geldi aksama büyük görumcek aradı size gelecem diye sende gel dedim ev şuanda curcuna tatilim burnumdan geldi canım sıkkın ama yüzümde sahte gülümseme başım ağrıyor vücudumda kırgınlık var ağrı kesici içtim ağzım zehir gibi ne yesem acı geliyo benden haberler böyle tatil boyunca sık sık gelmezsem kusura bakmayın hepinizi seviyorum hoscakalin
he doğruuuNe balayı canım eşim balayı malayıyı rüyasında görür
ewet zaman çok acımasız,ama gerçek bu ne yapalım ..sürekli düşünme ve dediğin gibi hissettiğin yaşta davrangözünden kaçmasa da sevo kabul edermi hiç hayatım
----
orası öyle beydoşum gencim güzelim, kendimi olduğum yaşta hissetmiyorum,hatta bilmeyenlere yaşımın 5aşağısını söylüyorum ona bile gostermiyosun diyorlar.
ama kimliğimde yazan gerçek aklımdan çıkmıyor.
resmi yaşım hiç değişmiyor. Zaman hakikaten çok acımasız....
-----
hııııı doqruu ben bu ayrıntıyı duşunmemişim
muayyen günündeyse ondandır bu şarlaklığı
çünkü şuanda musmutlu olması lazım, insan musmutlu olduğu zaman etrafına daha Bi güzel davranır mutluluk saçar, sevo şarlaklık saçıyo.
kocasıda anasıgilde balık yemiştir 6tane hamsi den az büyük
ellerine sağlık canım,sanada hayırlı kandiller...Hayirli kandillerrr...aglayan pastam pisti kremsantiledim bekliyim birazdan cikolata sosunuda dokup buzdolabina koyicim pogacam firinda lisiyi bulgurumuda isladim su menu tam olsa dusa giricem...kahvalti yapar sonrada corbayla pilavi yaparim kiymam cozuluyo artik kofteyide onlar burdayken yogururum yetisseydi iyiydi gerci aksam 8 de yerik kocis gelince yimegi...o gelene kadarda cayla kisir pogaca pasta yirik..
Öyle ama ,ya tutarsaaKizlar bir sorum var pazartesi dr bana yumurtan catlamis dedi ya artik gebelik ihtimali bitti dimi zaten yumurta 24 saat yasiyormus buna guvenerek dun korunmasiz iliskiye girdim bisey olur mu ? Tibben olmamasi lazim diye dusunuyorum dr sagda tek yumurtan var demisti pazarteside catlamis dedi icim rahat etmedi bi sorayim dedim
Kızlar bugün arada geldim beğendim mesajları geri gittim neden derseniz benim ana kuzusu kocam anasıgili bize davet etmiş sara dört gün evde gelin bizde kalın demiş onlarda geldi aksama büyük görumcek aradı size gelecem diye sende gel dedim ev şuanda curcuna tatilim burnumdan geldi canım sıkkın ama yüzümde sahte gülümseme başım ağrıyor vücudumda kırgınlık var ağrı kesici içtim ağzım zehir gibi ne yesem acı geliyo benden haberler böyle tatil boyunca sık sık gelmezsem kusura bakmayın hepinizi seviyorum hoscakalin
afiyet olsunHayirli sabahlar kizlar hayirli kandiller
Bende kizkardesime kahvaltiya geldim mirroyu uyutuyom kahve icecez
kardeşlerinde annene yakınmı oturuyorTesekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?