mutlu sun yani sıkıntı yok.Hayirli sabahlar kizlar hayirli kandiller
Bende kizkardesime kahvaltiya geldim mirroyu uyutuyom kahve icecez
çok cok düşük bi ihtimal canim... endiselenme..Kizlar bir sorum var pazartesi dr bana yumurtan catlamis dedi ya artik gebelik ihtimali bitti dimi zaten yumurta 24 saat yasiyormus buna guvenerek dun korunmasiz iliskiye girdim bisey olur mu ? Tibben olmamasi lazim diye dusunuyorum dr sagda tek yumurtan var demisti pazarteside catlamis dedi icim rahat etmedi bi sorayim dedim
Evet ama yumurta 24 saat canli kalabiliyormus catladiktan sonra benim yumurta coktan mefta olmustur ee sperm dolleyecek yumurta bulamayinca nasil olcekki insallah yanlis bisiy yapmamisizdirÖyle ama ,ya tutarsaa
yeterki RABBİM istesinn...
DEROŞŞŞ gelsin de o bir yumurta uzmanıdır,bunu daha iyi yorumlar
sana da hayırlı kandiller canimHayırlı kandiller kızlar
cok dusuk bi ihtimal bakarsin sende tutar canimEvet ama yumurta 24 saat canli kalabiliyormus catladiktan sonra benim yumurta coktan mefta olmustur ee sperm dolleyecek yumurta bulamayinca nasil olcekki insallah yanlis bisiy yapmamisizdir
sana da hayırlı kandiller canim
misafirlerin gittimi yoksa hala sendelermi?
cok dusuk bi ihtimal bakarsin sende tutar canim
Ozlem le mi cokk selam soyle canımBacicagizimla carsiya gittik yağmura yakalandikmağazaya sigindik sonra durdu gezdik tozduk geldik
ne güzel, annenede yardımcı olurlar bari...Ayni sokaktalar
sizde tedbirinizi alaydınızEvet ama yumurta 24 saat canli kalabiliyormus catladiktan sonra benim yumurta coktan mefta olmustur ee sperm dolleyecek yumurta bulamayinca nasil olcekki insallah yanlis bisiy yapmamisizdir
maaşşallah yağmur iki gündür iyi yağıyor yağsın berekettir...Bacicagizimla carsiya gittik yağmura yakalandikmağazaya sigindik sonra durdu gezdik tozduk geldik
Ewet cnm a.s.Ozlem le mi cokk selam soyle canım
ne güzel, annenede yardımcı olurlar bari...
sizde tedbirinizi alaydınıztekrar söylüyom YA TUTARSA
maaşşallah yağmur iki gündür iyi yağıyor yağsın berekettir...
bu yağmırda nereleri gezdin gezentişar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?