Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

çok cok düşük bi ihtimal canim... endiselenme..

Öyle ama ,ya tutarsaa
yeterki RABBİM istesinn...

DEROŞŞŞ gelsin de o bir yumurta uzmanıdır,bunu daha iyi yorumlar
Evet ama yumurta 24 saat canli kalabiliyormus catladiktan sonra benim yumurta coktan mefta olmustur ee sperm dolleyecek yumurta bulamayinca nasil olcekki insallah yanlis bisiy yapmamisizdir

Derosum yazmis cevap zaten simdi gordum bizde oyle dusunup rahat davrandik tibben olmamasi lazim sende ole diyince dogrulanmis oldu hayirlisi... Buarada ablamla annem geldi yigenler eniste hepberaber cayi demledim kahvaltilikla kisir logaca ve pastayida koydum yedik ictik topladim aksamada pilav corba kofteyide firina verdim bide salata yaparim ortaya tamam cevizi unutmazsa herif su sevincin kabak mezedende yapicam...gece gec yatmistim malum herifle ancak hasret giderebildik sabahta 7 de kalkip is yetistirdim cok yorgunum simdi herkes kendi halinde yatio uzaniyo oturuyo bende uzandim dinleniyom

ne güzel, annenede yardımcı olurlar bari...
Evet ama yumurta 24 saat canli kalabiliyormus catladiktan sonra benim yumurta coktan mefta olmustur ee sperm dolleyecek yumurta bulamayinca nasil olcekki insallah yanlis bisiy yapmamisizdir
sizde tedbirinizi alaydınıztekrar söylüyom YA TUTARSA
Bacicagizimla carsiya gittik yağmura yakalandik mağazaya sigindik sonra durdu gezdik tozduk geldik
maaşşallah yağmur iki gündür iyi yağıyor yağsın berekettir...
bu yağmırda nereleri gezdin gezentişar

Ozlem le mi cokk selam soyle canım
Ewet cnm a.s.

Ewet cnm yardimci saolsun
Cakmak cad. Abidinpasa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…