anasına gitmemişmiYarin herifim geliyiiii Bizsiz pperişan olmuş sersefil olmussss
he kutlamadı ama belkide misafiri gitmemiştir..Yilbasi geçtiğine gore nazonun misafiri gitti zaar bir yeniyilimizi kandilimizi bilen kutlamadi kutladida benmi gormedim acep
Allah korusun sakin olmaya çalış birşey olmasın inşallahşimdi kardeşim aradı annem düşmüş acile gitmişler,ALLAH ım ne olur birşey olmasın kemik erimesi çok fazla inşaallah kırık yada çatlak falan yoktur
çok kötü oldum haber bekliyorum inşaallah birşeyi yokturAllah korusun sakin olmaya çalış birşey olmasın inşallah
Haber ver mutlaka canımbeydagli .!.:çok kötü oldum haber bekliyorum inşaallah birşeyi yoktur
tamamHaber ver mutlaka canım
sana da hayırlı kandiller canim
misafirlerin gittimi yoksa hala sendelermi?
cok dusuk bi ihtimal bakarsin sende tutar canim
şimdi kardeşim aradı annem düşmüş acile gitmişler,ALLAH ım ne olur birşey olmasın kemik erimesi çok fazla inşaallah kırık yada çatlak falan yoktur
sende beni çok kıskanıyon napimBenle uğraşmadan duramiiiiin
çok geçmş olan cnm inşallah önemli bişi yokturşimdi kardeşim aradı annem düşmüş acile gitmişler,ALLAH ım ne olur birşey olmasın kemik erimesi çok fazla inşaallah kırık yada çatlak falan yoktur
canim yaaa onlar iyi olsa bizler dünden iyiyiz... heP güzel yaşamak varken.......beldeleri canım ama sıkıcı geçmiyor bende sakinim hem çok Yardımcılar hem çok iyi davranıyorlar hep böyle olsak keske
Geçmiş olsun canım
Anasi hgergin bir gezmede yilbasinda birgün öncedenkalan yemekleri yemisleranasına gitmemişmi
he kutlamadı ama belkide misafiri gitmemiştir..
şimdi kardeşim aradı annem düşmüş acile gitmişler,ALLAH ım ne olur birşey olmasın kemik erimesi çok fazla inşaallah kırık yada çatlak falan yoktur
şükürler olsun annem iyiymiş,çok korktum gece,gece RABBİM e sonsuz şükürler ,hamdü senalar olsun....
Beydos çok geçmiş olsun canim...Rabbim korusun anneciğini inşallah....
beldeleri canım ama sıkıcı geçmiyor bende sakinim hem çok Yardımcılar hem çok iyi davranıyorlar hep böyle olsak keske
Geçmiş olsun canım
çok geçmş olan cnm inşallah önemli bişi yoktur
Allah ım mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine şifa versin
Beydagli haber yok mu ? Merak ediyorum seni ve anneni insallah iyisinizdir
yeni yılınızı kutlar sağlıklı ve huzurlu bir yıl olmasını dilerim
ve kandilinizde mubarek olsun
dilediğiniz herşey hayırlısıyla olsun
misafirim yarın gidiyor
sonra bi temizlik yapmam lazım hiç biyere bakamadım ayıp olmasın diye
ama sağ karnımda ağrıyor nasıl yapacaksam
geçmişi okuyamadım inşallah herkesler iyidir
beydağlı annen rahatsızmış nasıl oldu acaba inşallah çok ciddi değildir
şimdilik iyi geceler
hepinize çok teşekkür ederim kızlar sağolun,ALLAH korudu çok şükür kırık falan olmadı....Anasi hgergin bir gezmede yilbasinda birgün öncedenkalan yemekleri yemisler
Ayyyyy cnm cok gecmis olsun yaaaa iyiki birsey olmamis gecende babamda banyoda dusmustu Allah korudu valla
herkese günaydın.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?