Ayy bunları görünce çocuğa birşeyler oluyor
heee bugün daha iyi olarak sahalara iyi bir dönüş yaparım
inşaallah canımmerhaba bu arada herkese mutlu huzurlu hafta sonları olsun tabi banada
heee bugün daha iyi olarak sahalara iyi bir dönüş yaparım
merhaba bu arada herkese mutlu huzurlu hafta sonları olsun tabi banada
heee ısınırık işte fenamıAbboowwwww bu soguktaaaa
bizde kış tatili yok tam gaz dewammmmyürü be beydoş kim tutar seni
kolay gelsin canım aman dikkat et hemen önlemini al bari...kalkıp evimi temizleyeyim sil süpür çamaşır yıka as topla ütü yap yemek yap derken akşam olur
bide galiba grip oluyorum aksırık göz yaşarması burun akıntısı abooooow hasta olmadan işlerimi bitirsem iyi olacak
arada gelirim kızlar öpüldünüz
Kolay gelsin cnmkalkıp evimi temizleyeyim sil süpür çamaşır yıka as topla ütü yap yemek yap derken akşam olur
bide galiba grip oluyorum aksırık göz yaşarması burun akıntısı abooooow hasta olmadan işlerimi bitirsem iyi olacak
arada gelirim kızlar öpüldünüz
tamam ama türk kayfesi yaparım az şekerli olurmuBeydoş bir kaave yapta icek
bizde kış tatili yok tam gaz dewammmm
kolay gelsin canım aman dikkat et hemen önlemini al bari...
Kolay gelsin cnm
tamam ama türk kayfesi yaparım az şekerli olurmu
İslakk mendille sil bise olmazburnum yara oldu be silmektenn
DEROŞ hanım yine kayboldu
kız ağrı kesici değilde soğuk algınlığı için varsa iç,limon,ıhlamur falan iç içine kabuk tarçında koyuyorum ben ıhlamurun,yada sütün...sabah ta 1 çorba kaşığı zeytin yağının içine biraz zencefil,varsa zerdeçal,yarım limon biraz kekik,az pulbiber hatta sumakta koyup yiyiorum tadı biraz kötü ama ben içine yeşil zeytin koyup yedim..
sağol canım ağrı kesici içecem şimdi
sağol canım
tamamOlurrrrr az şekerli severim
kız ağrı kesici değilde soğuk algınlığı için varsa iç,limon,ıhlamur falan iç içine kabuk tarçında koyuyorum ben ıhlamurun,yada sütün...sabah ta 1 çorba kaşığı zeytin yağının içine biraz zencefil,varsa zerdeçal,yarım limon biraz kekik,az pulbiber hatta sumakta koyup yiyiorum tadı biraz kötü ama ben içine yeşil zeytin koyup yedim..
tamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?