hee çimemezsiniz,yarına kalır artıkSarkina bayildim
Zobanida kucumsemiyommmm
Hayat durdu resmen anaaammm
Cimemekte böön
Hastayim zatihee çimemezsiniz,yarına kalır artık
gözünaydınAdet oldum yaaa 500 gr gitmiş
daha ne dert ediyon o zamanHastayim zati
ben biraz anama gideyim,havada çok soğuk ama ne yapayımm
yok kuzum orta halli bir ev hanımıyım işte sagol iltifatın için al sanada koydum afiyet olsun dün komşum yerken facede paylaşmış kopyaladım ordan dünkü poğaçalarım otururken bi yandan yaptım onada bi tabak koydum yolladım eve giderkenaminnn,aminnn.
ama benim bu ayda umudum yok niyeyse...olmaz,olmaz diye bir şey yok zaten bir kereden oluyor bu çocuk,belki seninkide tutumuştur bellimi olur..
kız maaşşallah sende yemek konusunda bayağı marifetli bir hatuna benziyorsun
Ellerine saglik hayatimbSaglik post: 38787479 .!.:yok kuzum orta halli bir ev hanımıyım işte sagol iltifatın için al sanada koydum afiyet olsun dün komşum yerken facede paylaşmış kopyaladım ordan dünkü poğaçalarım otururken bi yandan yaptım onada bi tabak koydum yolladım eve giderken
Eki Görüntüle 1369156
canlarım akşam doğum gününe davetliyiz birazdan cıkıcaz hediye alıcaz avm gezeriz yimek yemeden gelin dediler börek neym varmışişte öyle arada da pazara uğrucaz öpüyorum hepinizi ne alıcam bilemiyorum fikir verir misiniz çocuk 1. sınıfa gidiyor.
canlarım akşam doğum gününe davetliyiz birazdan cıkıcaz hediye alıcaz avm gezeriz yimek yemeden gelin dediler börek neym varmışişte öyle arada da pazara uğrucaz öpüyorum hepinizi ne alıcam bilemiyorum fikir verir misiniz çocuk 1. sınıfa gidiyor.
Sarkina bayildim
Zobanida kucumsemiyommmm
Hayat durdu resmen anaaammm
Cimemekte böön
bugunlerimize şükür bende boğazım nasıl ağrıyor ateş bi taraftandaha tam iyileşemedim kuzum burnum foşur,foşur akıyor ve tıkanıyor,sesim kötü ama ilk günlere göre daha iyiyim çok şükür...
inşallah canim inşallah ...hepimiz bebislerimize sağlıklı hayırlı bi şekilde kavuşalim inşallahGunaydinnnbol hamisli haftasonlari diliyorum insallahtopigimiz gebe dolsun bebe dolsunnnnn Allah tan umit kesilmez bwen umid ediyorum kizlar dun kumlucaya gittik seneler sonra gordum cokkk degismis cok guzel olmus babamin amcasi vefat etti kabrini ziyaret ettik sonrada gezdik dun gelemedim o yuzden aksam eve gelince baktim sonrada komsum geldi cani sıkkıdi onunla otururken saat 2 oldu o gidince direk yattim bu arada gece pogacada yaptim cayla yedik ictik derosss cok az kaldi saglicakla al kucagina minigini insallah bende olmaz diyom ama iki kerecik korunmadim ua bi umut iste keske o kadar kolay olsaydi diyorum ama Rabbim ostese hersey kolay ur diyorum yoksa adamin korunmayi birakacagi yok belki bu kacamak sebeb olur
Usutmekden de sanci olur canimçok sancı oluyorum bu ayda erkenmi adet olacam ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?