Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

İslakk mendille sil bise olmaz
gerçekmi kız, oda kurutuyor sanki yaa
Mutfagi bok goturuyo kahvalti sofrasi hala meydanda
bende mutfağa koydum geldim,makinaya dizecem daha..ben tezgahta 2 parça bulaşık olsa bile çok huzursuz oluyorum sevinç,gece yatmadan mutfağı ve evi düzeltir oratalığı toplar hep öyle yatarım..abartıyormuyum sence..

Denede bak
Bende oyleyim hatta bazen yataga giriyom aklima geliyor kalkip o bir bardagi kaldiriyom

Yemekte yapmam bugün
sana da bahane

Beydoş kaynosgile 18:30 gittik 20:30 kalktuk börülce orda kaliyor veletiyle sinir olup geldim Nasil geçsin
niye sinir oluyonki anasinin evi. Bizim börülceler sabahtan aksama kadar annesigildeler. Yemeğini de ordan alıyorlar. Kocalari işten gelmeden evine dönüyorlar.. ben alıştım artik benden uzak ne halleri varsa görsunler. Bi akşam oturmasına gideriz o da evde kimsn olmaz zatiii

Börülce misafir odasında tez yaziyor kaynos kizinin ayagina kadar cay çerez goturmeler bilmem ne zaten içeri girdik mirro yarimsaat agladi
Ne şanslıymis... benim anam olsa geline değer verir kizindan çok..
miro negatif elektriği alıyo.. Anne gergin olunca çocuk hissediyor... benim sevmediğim kim kucağına alsa Alis kıyameti kopartıyurdu.
Ayy bunları görünce çocuğa birşeyler oluyor
çocuk bile dayanamiyo onlara
merhaba bu arada herkese mutlu huzurlu hafta sonları olsun tabi banada
inşallah canim benim tabi sanada banada herkesede

geçmiş olsun canim bende walla tam iyilesemedim

burnum yara oldu be silmektenn
DEROŞ hanım yine kayboldu
oğlumun kahvaltısıni verdim
Kendim çay içtim ballı
geçmişi okudum
birazdan kalkıp mutfağı toparlarim
kahvaltiyi hazırlarim herif evde malum

Beydos... sen iyilestinmi kuzum?

ağrı kesici ateş düşürücü içeyim dedim soğukalgınlığı için ne var bakmam lazım hadi ben kaçtım
bazı ağrı kesiciler soğuk algınlığınada iyi geliyor
Reçetesine bak yazar
Bende dün ağrı kesici aldım
Bi de bu sabah aldım
Gripten kurtulamadim
Düşün ben bi de grip aşısı vurundugum halde böyle atlatiyorum kimbilir aşısını olmasaydim komalık mi olurdum ne

daha tam iyileşemedim kuzum burnum foşur,foşur akıyor ve tıkanıyor,sesim kötü ama ilk günlere göre daha iyiyim çok şükür...

Gunaydinnn bol hamisli haftasonlari diliyorum insallahtopigimiz gebe dolsun bebe dolsunnnnn Allah tan umit kesilmez bwen umid ediyorum kizlar dun kumlucaya gittik seneler sonra gordum cokkk degismis cok guzel olmus babamin amcasi vefat etti kabrini ziyaret ettik sonrada gezdik dun gelemedim o yuzden aksam eve gelince baktim sonrada komsum geldi cani sıkkıdi onunla otururken saat 2 oldu o gidince direk yattim bu arada gece pogacada yaptim cayla yedik ictik derosss cok az kaldi saglicakla al kucagina minigini insallah bende olmaz diyom ama iki kerecik korunmadim ua bi umut iste keske o kadar kolay olsaydi diyorum ama Rabbim ostese hersey kolay ur diyorum yoksa adamin korunmayi birakacagi yok belki bu kacamak sebeb olur

Baktın olmuyor bakmayacaksınnn
Hiiiççççç takmayacaksın
Atara atar,gidere gider

Kızlara böyle cevap verrrrrrr
Atara atar,gidere giderrrr
kaynoşa böyle cevap verrrrr

ATARA atar gider giderrrr
Sevoşa,böyle cevap verrrrr

ATARA ATAR ,GİDERE GİDERRR
BAŞOŞA BÖYLE CEVAP VERRRRR

çok seviyorum bu reklam müziğiniiii

aminnn,aminnn.
ama benim bu ayda umudum yok niyeyse...olmaz,olmaz diye bir şey yok zaten bir kereden oluyor bu çocuk,belki seninkide tutumuştur bellimi olur..

kız maaşşallah sende yemek konusunda bayağı marifetli bir hatuna benziyorsun

şimdiden geçmiş olsun cnm inşallah hafif geçer..kolay gelsin
bu hangi reklammış kııııııız hiç gormemişim
bizim adımız bile geçiyor
ne reklamı bu kaynoşları öldürmek için zehir reklamımı

bunu ben uyarladım pek güzel oldu
yok daha teknoloci o kadar ilerlemedi,kaynoşlar daha uzunn nesiller kalacak

Buzluktan tavuk cikardim kanat spesiyal olmazsa onu firina surerim patatesli sebzeli felan

Sarkina bayildim
Zobanida kucumsemiyommmm
Hayat durdu resmen anaaammm
Cimemekte böön

hee güzel olur,yine kurtulamadın yemekten

ne atarlanıyon zobayımı küçümsüyon ananın karnından ufoyla,klimaylamı yosam doğal gazlamı doğdun
yoksa şarkımı mı beğenmedin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…