Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Usutmekden de sanci olur canim
Sıcak tut kendini

yok canım regl oldum malesef ama sevindirici olan tiroit ilacına başlayalı iki ay oldu reglim iki aydır aynı gününde geldi ben geçen ay hangi gün olduğumu unutmuştum takvime baktım az önce aynı gün geldi demekki bişeyler yoluna giriyo

İnsallah cnm

yemeklerim pişti menümü yazıyorum

tarhana çorbası
etli yeşil fasulye
pirinç pilavı
salata
yourt

çamaşır yıka as kurut topla katla hala da bitmedi iyiki kalorifer var hem çekser de hem kalorifer peteklerinin üstünde ancak kuruyo çamaşırlar

kalkıp evi süpüreyim hiç takatimde yok ama yapmam lazım

ellerine sağlık çok güzel görünüyor mayalımı bu
abowww geldimi gazınız,geldiyse bol bol osuraydınızay birden böyle yazasım geldi
senin işin daha zor canım ALLAH kolaylık versin

tarhana çorbası
etli yeşil fasulye
pirinç pilavı
salata
yourt

çamaşır yıka as kurut topla katla hala da bitmedi iyiki kalorifer var hem çekser de hem kalorifer peteklerinin üstünde ancak kuruyo çamaşırlar

Ellerine Saglik hayatimm
ellerine sağlık çok güzel görünüyor mayalımı bu

abowww geldimi gazınız,geldiyse bol bol osuraydınızay birden böyle yazasım geldi

senin işin daha zor canım ALLAH kolaylık versin

ohaaa pess cusss
gelmedi gaz osuramadik

Aksama kaynosa gidermiyik acaba
böyle dediğine göre gidersiniz sizsende oraya gitmeden duramıyin,yolda doğuracan
inşaallah sarcım
canım neredeyse doğuracaksın artık evinde otursan eşinde kaynananlarda bu konuda anlayışlı olsa olmazmı
hee bencede
Bencede karda kista pesss
Herif gitsin görsün pehhhhh
heee bencede

tarhana çorbası
etli yeşil fasulye
pirinç pilavı
salata
yourt
ellerine sağlık,böön hamsi yok

canım dinlenseydin gerisinide yarın yapardın..

böyle dediğine göre gidersiniz sizsende oraya gitmeden duramıyin,yolda doğuracan

inşaallah sarcım

hee bencede

heee bencede

ellerine sağlık,böön hamsi yok

yok canım dün pişirdim hamsi bugünde daha midem almadı hem dondurucuda dondu zaten bişey olmaz herlade dimi iki üç gün içinde pişiririm onuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…