Usutmekden de sanci olur canim
Sıcak tut kendini
Aksama kaynosa gidermiyik acaba
yok canım regl oldum malesef ama sevindirici olan tiroit ilacına başlayalı iki ay oldu reglim iki aydır aynı gününde geldi ben geçen ay hangi gün olduğumu unutmuştum takvime baktım az önce aynı gün geldi demekki bişeyler yoluna giriyo
canım neredeyse doğuracaksın artık evinde otursan eşinde kaynananlarda bu konuda anlayışlı olsa olmazmı
birgün gecikmeli çimince böcükmü olacanKirli bocuk gibimi gezek
heeeeGeç bile kaldin
ben dolduruyorum balık falan aldımmı balkonda kızartıyorum ev kokmuyorEvde guccuk tüp var doldurimde bir köşeye koyayim bari oglanin corbasida yok
ellerine sağlık çok güzel görünüyor mayalımı buyok kuzum orta halli bir ev hanımıyım işte sagol iltifatın için al sanada koydum afiyet olsun dün komşum yerken facede paylaşmış kopyaladım ordan dünkü poğaçalarım otururken bi yandan yaptım onada bi tabak koydum yolladım eve giderken
Eki Görüntüle 1369156
abowww geldimi gazınız,geldiyse bol bol osuraydınızKar basladi
senin işin daha zor canım ALLAH kolaylık versinbugunlerimize şükür bende boğazım nasıl ağrıyor ateş bi taraftan
zaten karnimdada baskı var aşağı Rahime dogru
inşallah canim inşallah ...hepimiz bebislerimize sağlıklı hayırlı bi şekilde kavuşalim inşallah
yemeklerim pişti menümü yazıyorum
tarhana çorbası
etli yeşil fasulye
pirinç pilavı
salata
yourt
Ellerine Saglik hayatimmçamaşır yıka as kurut topla katla hala da bitmedi iyiki kalorifer var hem çekser de hem kalorifer peteklerinin üstünde ancak kuruyo çamaşırlar
kalkıp evi süpüreyim hiç takatimde yok ama yapmam lazım
ellerine sağlık çok güzel görünüyor mayalımı bu
abowww geldimi gazınız,geldiyse bol bol osuraydınızay birden böyle yazasım geldi
senin işin daha zor canım ALLAH kolaylık versin
Oglanla kendimize pizza istedik
Herif gecikecekmis oglaninda cani istedi
böyle dediğine göre gidersiniz sizAksama kaynosa gidermiyik acaba
inşaallah sarcımyok canım regl oldum malesef ama sevindirici olan tiroit ilacına başlayalı iki ay oldu reglim iki aydır aynı gününde geldi ben geçen ay hangi gün olduğumu unutmuştum takvime baktım az önce aynı gün geldi demekki bişeyler yoluna giriyo
hee bencedecanım neredeyse doğuracaksın artık evinde otursan eşinde kaynananlarda bu konuda anlayışlı olsa olmazmı
heee bencedeBencedekarda kista pesss
Herif gitsin görsün pehhhhh
ellerine sağlık,böön hamsi yokyemeklerim pişti menümü yazıyorum
tarhana çorbası
etli yeşil fasulye
pirinç pilavı
salata
yourt
canım dinlenseydin gerisinide yarın yapardın..çamaşır yıka as kurut topla katla hala da bitmedi iyiki kalorifer var hem çekser de hem kalorifer peteklerinin üstünde ancak kuruyo çamaşırlar
kalkıp evi süpüreyim hiç takatimde yok ama yapmam lazım
Ellerine Saglik hayatimm
ohaaa pess cusss
gelmedi gaz osuramadik
afiyet olsunOglanla kendimize pizza istedik
Herif gecikecekmis oglaninda cani istedi
böyle dediğine göre gidersiniz sizsende oraya gitmeden duramıyin,yolda doğuracan
inşaallah sarcım
hee bencede
heee bencede
ellerine sağlık,böön hamsi yok
canım dinlenseydin gerisinide yarın yapardın..
haklısın ben balığı 2 gün bile üst üste yiyemem..yok canım dün pişirdim hamsi bugünde daha midem almadı hem dondurucuda dondu zaten bişey olmaz herlade dimi iki üç gün içinde pişiririm onuda
bende salonun camlarını silecektim ama hasta olunca erteledim...camları silemedim zaten onlar yarına kaldı şimdi kalkıp süpürge yapacam o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?